Şimdi Ara

Leon 2.0 TDI 140hp Tiptronik DSG Stylance & İnceleme Eklendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
305
Cevap
1
Favori
7.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat Leon 2.0 TDI 140hp Tiptronik DSG Stylance Nasıldır ?

Seat Leon 2.0 FSI 150hp Tiptronik Stylance & Sport up Nasıldır ?

Kendime araç bakarken bu aracı farkettim sıfır (2008) larında fiyatlar uygun geldi anahtar teslimleri ... 2.0 olanın sport up modeli ne kadar bir bilginiz varmı sıfır ? sitesinde yazmıyor çünkü .. Donanımlarına baktım 2 pakettede herşey standart .. Sport up ta koltuklar spor ve birkaç ufak tefek ayrıntı daha var.

Aracın rengi metalik olacak siyah bunun farkıda sanıyorum 1.035ytl ... bunun dışındada opsiyonu yok aracın ( sunroof hariç.) ...

motor nasıldır benzinl fsi 2.0 motordan 150 beygir .. performans alabılırmıyım .. tiptronic vites ile.. seri bir arabamıdır ? yol tutuşu nasıldır ? kullanan binen bilen ne der bu araç hakkında ?

Buradan donanım karşılaştırma tablosuna ulaşabilirsiniz :
    http://www.seat.com.tr/donanimlar.asp?model_ID=5&sub_menu_ID=1

sport up ta jantlar 17" , spor koltuk var , spor arka süspansiyon var.. gerisi aynı ..

Güvenlik olarak herşey standart olarak sunuluyor:

ABS + TCS ESP + EBA (acil fren destek)
    Sürücü ve Yolcu Ön Hava Yastıkları Sürücü ve Yolcu Yan Hava Yastıkları Perde Hava Yastıkları
    Alarm - Elektronik Şifreli Kontak Anahtarı (Immobilizer)

Geçelim Fiyatlara :

LEON Stylance 2.0 lt FSI 150 hp Tiptronik 54.400,00 diyor. Peşinde ...

LEON Sport Up 2.0 lt FSI 150 hp Tiptronik Bunun Fiyatı Yok ? ....

Metalik Renk 1.9 lt. / 2.0 lt. Motorlarda: 1.035,00 YTL

Bu Tabloyu değerlendirip araç ve motor hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Çok Teşekkürler. Aracı yorumlarken en dikkat ettiğim noktalardan birisi ise iç malzeme kalitesi ile işçilik bunlar üstünede yoğunlaşırsanız konfor ve performans da çok önemli tabiki ..

Kısacası aracı anlatırmısınız ..

Çok Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 4 Eylül 2007; 19:35:22 >

• @yusufcum

Bmwden inilip Leona binilmez... Performans 0-100 9.4 saniye yani performansı günümüz aracın üzerinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

@yusufcum

Bmwden inilip Leona binilmez...
    Performans 0-100 9.4 saniye yani performansı günümüz aracın üzerinde...

neden ?
  • quote:

@yusufcum

Bmwden inilip Leona binilmez... Performans 0-100 9.4 saniye yani performansı günümüz aracın üzerinde...

okan çok yakıyor benimki ve artık üniversite başlıyor malumun . Her gün şehre gidip gelecem , bmw dayanmaz buna.. A3 gereksiz pahalı geliyor 2.el leri belki ama dizel olanlar orta dolulukta 60.ooo ytl den kapı açıyorlar.. tabiki 25oo cc performansı beklemem ama sonuçta ne bıleyım 2ooo cc 150hp .. buda çok kötü bi motora benzemiyor ve leon un dış görünümü çok çok hoşuma gidiyor...

takıldıgım 2 nokta var deri koltuk ve xenon. Xenon u daha sonradan yapacam sport up model alırsam spor koltuk oldugundan derı cok onemlı degıl ha yok olmadı art car cem abim beni bekler gider onda en kral deriyi yaptırırım ama sport up olanın fiyatı hakkında bilgim yok ..

ve araç hakkında olumlu çok yorum duydum bu yuzden ılgılendım.

• bence bekle leon cupra cıkıcak fsı ıle arasındakı fıyat farkı cok olmuyacak olucak ama ucuk bısey olmuyacak yada turbosunu sen taktır o zaman cok ıyı sonuc alırsın
  • Öyle Cupra , FR falan o kadar para bağlayamam leon' a sarapci dostum . Peki Turbo Dizel olan modeli hangisi oluyor ?

• quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

quote:

@yusufcum

Bmwden inilip Leona binilmez...
    Performans 0-100 9.4 saniye yani performansı günümüz aracın üzerinde...

neden ?

Nedenimi? 2500cc araçtan iniyorsun ve bu full donanımlı bir bmwden iniyorsun.

Sonra leon'a biniyorsun. Bir genç bmwden inip bmw ayarında bir araca binmezse hayal kırıklığına ugrayabilir...

Sana sorayım Seat leon 2.0mı almak istersin? Bmw 3.25mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

@yusufcum

okan çok yakıyor benimki ve artık üniversite başlıyor malumun . Her gün şehre gidip gelecem , bmw dayanmaz buna.. A3 gereksiz pahalı geliyor 2.el leri belki ama dizel olanlar orta dolulukta 60.ooo ytl den kapı açıyorlar.. tabiki 25oo cc performansı beklemem ama sonuçta ne bıleyım 2ooo cc 150hp .. buda çok kötü bi motora benzemiyor ve leon un dış görünümü çok çok hoşuma gidiyor...

takıldıgım 2 nokta var deri koltuk ve xenon. Xenon u daha sonradan yapacam sport up model alırsam spor koltuk oldugundan derı cok onemlı degıl ha yok olmadı art car cem abim beni bekler gider onda en kral deriyi yaptırırım ama sport up olanın fiyatı hakkında bilgim yok ..

ve araç hakkında olumlu çok yorum duydum bu yuzden ılgılendım.

Biliyorum yusufum sorun şu aracın ortalama kaç lt yakıyor? Konfor çok fark eder bence.

Bu aracın verileribe baktım. Şehiriçi 12lt yakıyormuş meret. Seninkide varsın 15lt yaksın 10lira için aracını kırmaya değermi...

Olmadı 3.18i al krallar gibi araç.

• bmw den inilip leona binilmez mercedesten inilip focusa binilmez diye diye girdi bir ton masraf

bal gibide binilir

araba dediğin nedir ki ...

türkiyeye gelen ilk mercedesi satın alan adamı tanıyorum

şimdi 80 kusür yaşında elinde bir torba içinde derby traş bıçağı tırnak makası satıyor

bu arada özdamar sen bana fi tarihinde direksiyon kılıfı neden takıyorsun diye sormuştun cevabı verememiştim bir türlü ..

direksiyon incecik elimde kalem gibi kalıyor direksiyonu tam hissedemiyorum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 31 Ağustos 2007; 16:42:27 >
  • Leon çok güzel bir araçtır...

sorun çıkarma durumunu bilmiyorum ama tasarımı ve performansı hakikaten iyidir...

Doğru bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

bmw den inilip leona binilmez mercedesten inilip focusa binilmez diye diye girdi bir ton masraf

bal gibide binilir

araba dediğin nedir ki ...

türkiyeye gelen ilk mercedesi satın alan adamı tanıyorum

şimdi 80 kusür yaşında elinde bir torba içinde derby traş bıçağı tırnak makası satıyor

Senin düşüncene saygı duyarım fakat 20 yaşındaki insanla 35 yaşlarındaki insanın aynı düşünmesini bekleme ( fotonu gormustum ordan tahmını yaş dedim)

* 18 yaşında ilk aracım Audi a6 1.8t bunu babamla beraber yaklaşık 2 yıl kullandık.

* ilk bu aracla araba kullanmayı ogrendıgım ıcın bana satın aldıgımız astra ilk başlarda doğan gibi gelmeye başladı.

*neden mi? Zamanın hacı muratlarına binmemişiz ki konforun ne oldugunu astraya binince öğrendim. Audiyi çok aradım...

*Eğer aynı ayarlarda bir araç almıyacaksan aracının satmanın anlamı yok.

*dünyanın binbir türlü hali var. Nakit ihtiyacın olur batarsın çıkarsın. Zor kaldıgından satarsın daha kötü araç alırsın o ayrı dava...

Normal bir durumda ben astramı satıp corsa almak gibi bir durum oluyor...

• Yusufum alınır neden almasın 2.0 150hp seni tatmin edicek seni tanıdığım için bundan eminim tüketimide daha normal olur 325'e göre çok acıtmaz ayrıca bence Leon Compactdan daha şık bir araç ona bide orjinal body kit yaptırırız
  • 2500 motorda gerçekten çok ama
  • BMW

Model 325ti Compact

Üretim Yılı 2003

Ağırlık 1480 kg (3259.9 lb)

Motor Özellikleri

Maksimum Motor Gücü 189 HP (140.9 kW)

Maksimum Güç Devri 6000 d/d

Maksimum Tork 245 N.m (180.8 lb.ft , 25 kg.m)

Maksimum Tork Devri 3500 d/d

Yakıt Tüketimi 12.3/7.0/8.9 l/100km

Performans

0 - 100 km/h 7.1 s
    Son Sürat 235 km/h (146.1 mph)

Aracın yakıt tüketimine bakın lütfen. Birde leonun yakıt tüketimine... Arada 0,3lt komik bir rakam var
  • pardon leon benzinliymiş

o zaman arabayı değiştirmenin bir esprisi kalmaz haklısın okan ttc
  • 2003 2004 320 d compact...bmw nin en tipsiz arabası bence ama...
    chiple 405 tork veriyor bildiğim kadarıyla...
    dsc fln iflah olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 31 Ağustos 2007; 17:08:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Öyle Cupra , FR falan o kadar para bağlayamam leon' a sarapci dostum . Peki Turbo Dizel olan modeli hangisi oluyor ?

tdi sytlance de gelior ulkmıze.sport up da gelmiyor.
    eger sert araba seviyor isenız sport up.cok guzel araç.koltuklar cok guzel sario vucudu.jantlar 17".ayrıca koltuk dosemesi alacali kırmızımsı cok spor ve kalite durruyor.
    leon stylance olsada yol tutusu cok iyi arabadir.
    2.0 fsi 150 hp ile de son derece guzel performans alırısnız ama tabii 2.0 200 hp turbolu olan fr dakı zevk olmaz cunku turbo yok maalesef
  • Kesinlikle 0 araç alıcaksanız bence 1600 motordan büyük motorlara bakmayın derim çünkü aracın fiyatı astronomik rakamlara çıkmakta sebebi de vergiler bildiginiz gibi. Aynı leonun 1600 motorunu 33 34 e alabilirken sadece motor değişikliğine ekstradan 10 milyar vermek bana çok fazla geliyor açıkçası.. Özellikle bu fiyata bir üst sınıf araçlar bulunabiliyorken..

Ben de ünide okuyorum ve son sınıftayım eğer gösteriş diyorsanız emin olun büyük araçlar herzaman küçüklere nazaran daha fazla ilgi çekiyorlar.. Performans çok sorun diyilse ki seatın 150 beygiri kesinlikle bir peugeot 106 daki 120 beygir gibi olamıyacağı için (ağırlık) bence seat leonu 2.0 benzinli motorla almak kesinlikle hata olur.. Eğer sahibinden gibi sitelerdeki ilanlara bakarsanız 2.0 benzinli leonların nekadar değer kaybettiğini ve satıcılarının zor duruma düştüklerini görürsünüz.. Sırf bu yüzden bile ille de 2.0 benzinli alıcam diyorsanız ikinci el alın daha iyi en az 10 milyar daha uygun alırsınız çünkü satanlar gerçekten çok zorlanıyor..

Alıcılar 50 milyara bir üst sınıf araç alırım gözüyle baktıkları için leon sınıfındaki araçlarda bence 1600 motordan fazlası ülkemizde büyük lüks keşke vergiler böyle olmasa da leon gibi bir araçta 2.0 turbo motorlara biniyo olsaydı herkes..

Leon alıcaksanız bence ya 1.6 alın ya da kasımda 1.4 tsi ler geliyor deniliyordu eğer dedikleri doğruysa kesinlikle bu aracı bekleyin beklemezseniz çok pişman olursunuz.. Bekliyemem diyorsanız ve 50 kusur milyarı gözden çıkardıysanız 2.0 tdi ye bakın benzinliden çok daha performanslı ve bir okadar da az yakıyor chip olayını söylemiyorum bile herşeye rağmen farklı bir araç düşünebilirim derseniz bir üst sınıf araçlara yönelin 1.6 olsun büyük olsun emin olun yanınıza bir kız oturduğunda motoruna bakmıyor büyüklüğüne ve kaliteye bakıyor ( kendimden biliyorum ) :) kolay gelsin..

Bir de ünide 2.5 motorun benzinini düşünüyorsanız 2.0 motora yaklaşmayın bile yeri geldiğinde 2.5 dan daha çok yakıcağını görüceksiniz çünkü..

• quote:

Orjinalden alıntı: mutu07

Kesinlikle 0 araç alıcaksanız bence 1600 motordan büyük motorlara bakmayın derim çünkü aracın fiyatı astronomik rakamlara çıkmakta sebebi de vergiler bildiginiz gibi. Aynı leonun 1600 motorunu 33 34 e alabilirken sadece motor değişikliğine ekstradan 10 milyar vermek bana çok fazla geliyor açıkçası.. Özellikle bu fiyata bir üst sınıf araçlar bulunabiliyorken..

Ben de ünide okuyorum ve son sınıftayım eğer gösteriş diyorsanız emin olun büyük araçlar herzaman küçüklere nazaran daha fazla ilgi çekiyorlar.. Performans çok sorun diyilse ki seatın 150 beygiri kesinlikle bir peugeot 106 daki 120 beygir gibi olamıyacağı için (ağırlık) bence seat leonu 2.0 benzinli motorla almak kesinlikle hata olur.. Eğer sahibinden gibi sitelerdeki ilanlara bakarsanız 2.0 benzinli leonların nekadar değer kaybettiğini ve satıcılarının zor duruma düştüklerini görürsünüz.. Sırf bu yüzden bile ille de 2.0 benzinli alıcam diyorsanız ikinci el alın daha iyi en az 10 milyar daha uygun alırsınız çünkü satanlar gerçekten çok zorlanıyor..

Alıcılar 50 milyara bir üst sınıf araç alırım gözüyle baktıkları için leon sınıfındaki araçlarda bence 1600 motordan fazlası ülkemizde büyük lüks keşke vergiler böyle olmasa da leon gibi bir araçta 2.0 turbo motorlara biniyo olsaydı herkes..

Leon alıcaksanız bence ya 1.6 alın ya da kasımda 1.4 tsi ler geliyor deniliyordu eğer dedikleri doğruysa kesinlikle bu aracı bekleyin beklemezseniz çok pişman olursunuz.. Bekliyemem diyorsanız ve 50 kusur milyarı gözden çıkardıysanız 2.0 tdi ye bakın benzinliden çok daha performanslı ve bir okadar da az yakıyor chip olayını söylemiyorum bile herşeye rağmen farklı bir araç düşünebilirim derseniz bir üst sınıf araçlara yönelin 1.6 olsun büyük olsun emin olun yanınıza bir kız oturduğunda motoruna bakmıyor büyüklüğüne ve kaliteye bakıyor ( kendimden biliyorum ) :) kolay gelsin..

Bir de ünide 2.5 motorun benzinini düşünüyorsanız 2.0 motora yaklaşmayın bile yeri geldiğinde 2.5 dan daha çok yakıcağını görüceksiniz çünkü..

kısme katılıorum arkadaşa.ama kısmen.
    oncelikle her aracın bir alicisi vardır .2.0 motor kimine fazla luks grupda gelse de 4 silindirli olmasi dolayısı ile kucuk geleni de tanıorum(6silindir olmadigi bmw 3.20 den vazgcen insanlar da var)
    2.el almak ise kişisel tercihtir.kimisi sadece 0 araç almak ister.sorun istemez.sorun cıkmıor olsada ilk kullanan ,eskiten kendisi olsun ister.
    bunlar mutu ya katılmadıgım noktalar ancak genel anlamda ulkemızdeki 2. el satiş degerleri gibi konularda haklı bencede.2.0 lik 150 hp lik leonu satmak cok deger kaybına ve uzun zmana sebep olur.
    veayrıca 2.0 tdi 140 hp lik motorun daha az yaktıgı ve cok cok az da olsa daha performasnli oldugu konusunda haklı.
    tabii daha oncede belirttigim gibi 150 hp de turbo yok.eger performans makınasi ariyor iseniz turbosuz bir performans zevk vermez bana gore.
    ayrıca arkadasin bahsettıgı motorda da haklı bence.
    kasım ayı gibi gelecegi tahmın edilne ve sugunlerde audi a3 e gelen 1.4 tfsi tek turbolu 125 hp lik motor.hem serii,hem az yakıyor hemde keyıfli.
    ancak dizel motoru su anda ulkemızde sport up a gelmior.tfsi ında stylance ye gelecegini dusunuorum.eger illa sport up olacak dersenız ozman alternatifler bayaa bi kısıtlanır.
    bana da kalırsa biraz bekleyip yenı 1.4 tfsi 125 hp yi beklemek daha dooru olur ancak secim tabiiki de sizin.
    bu aarada buyuk araba ,yanda kız gibi seyler espri amaçlı herhalde
    yoksa passat mı bır bayanın gozunde daha hostur sizce yoksa cooper s mi
    altin forez olayı daha da ciddi bir boyuta taşimis tabiii,onun cevabını sanırım haydar dumen ın vermesi gerekicekboole se boolemidir die?

• altin-orfoz pardon nick ini yanliş yazmişim yukarıdakı yazımda.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.