|
Bildirim
|
3008, tucson, sportage, qashqai gibi seçenekler varken ateca alan var mı gerçekten. Ne tip var ne uygun fiyat. Şanzıman sıkıntılı. 10 tane falan gelmiş, hepsi satılmıştır. Bayiiye gidersin, yok satıyor derler, satış rakamına bakarsın 60-70 tane. Kasım ayı satışları:
QASHQAI 2269 DUSTER 1679 TIGUAN 912 3008 863 TUCSON 763 KADJAR 659 SPORTAGE 538 KUGA 371 KAROQ 259 CHR 223 COMPASS 206 Q3 143 Q2 131 GRANDLANDX 130 ATECA 86 XV 79 XC40 58 HRV 8 |
Ateca qq’nin içinden geçer qq nedir allah askına
Ayrıca ateca Aralık ayında geldi |
Hocam begenmediginiz araba standart dsg. Sanzimana sahip. Catir catir satılıyor bu sanzimanli. Araclar... Evet gelenin kapanin elinde kaldi. Cekemeyip inanmayan varsa en yakin seat bayine gidip durumu teyit edebilir.. Adamlar salakca sekilde az sayida geitrdiler ve bu fiyatlara bu donanimlar. Catir catir gitti. 155 bine arkadasim aldi. Excellence donanim. Ekstealari var.. Bi arastirin bakalim bu ozellikte kiytirik fransiz kore suvlari ne kadar? Ve yakitlari kac lt.
|
o fiyatlara dolu bir araç mı var. Golf parasına dizel otomatik alyorsun bence gayet alınabilirdi ama kalmamış. Zaten az gelmiş sizin dediğiniz gibi. Tip konusu göreceli gayet yakışıklı bir araç bana göre. Dsg sorunlu ise eat6 hariç yazdıklarının aktarmaları da sorunlu. Valla param olmamasına rağmen kalsaydı bayide alırdım.
|
Bize 70 80 e bu araci aratmayacak bi arac önerin de filo halinde aalalim ustam. Cam tavan anahtarsiz calistirma cift kavrama. Otomatik hayalet gosterge 150bg 250 tork.. Led far. Alcantara koltuk. Hadi bulun bir tane onu gectim 155 e bulun.
|
Şanzımanı falan anlarım da kalkıp birisi tip yok diyerek arabaya laf atmaya çalışıyorsa bariz bellidir tek derdi arabayı kötülemek.
Bu arada merak ediyorum saydığınız araçların atecadan üstün ne özelliği var? |
Ateca kadjardan net olarak daha iyi , daha kaliteli ve tok , tasarimda goreceli fakat bir tik daha iyi gorunuyor Ateca, en buyuk handikapi arac cok sert ayarlanmis , siki ve spor , oyle suv alip yumusak surus beklemek yanlis olur , hele FR versiyonu muadil HB lerden dahi sert 19 jantlarla.Suv isini Koreliler yapiyor , gerek sportage gerek Tucson Atecadan daha konforlu araclar.
Bu arada Leon ile kopyala yapistir gibi gorunsede Atecanin isciligi cok iyi , 2 farkli test aracinda gram trim sesi duymadim.En alinasi versiyonu 1.5 tsi dsg Excellence |
He he he ateca pis he he he :)
|
Aslında yukarıda anlatmak istediğim buydu. Daha ilk mesajından beri ateca ya giydirmeye çalışan, kalitesiz ve tipsiz diyen, ateca yi adam ettiniz diyen böyle onyargili kişilere anlatamazsın bazı şeyleri.Her vw ve tsi konusunda gelir bu kişiler ve kötülerler. Anlatmak istediğiniz şeyler bunların anlayacağı kadardır. O yüzden sabrınızı zorlamayın arkadaşlar.Peygamber sabrı gerekir.
Ateca yi kullandım. Güzel bir araç. Leonla aynı gibi ama en büyük dezavantaji piyasaya pahalı girmesi. Herkes 1.0 tsi nin uygun fiyata geleceğini düşünüyordu ama doğuş fiyatları kazık tutunca satışları az oldu. Şimdi dizel otomatik te kampanya olunca satmaya başladı. Ama geç kaldı doğuş. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|