Şimdi Ara

Ateca 1.6 tdi dsg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
11.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu araç geldiği gibi satılmış. Bayilerde maalesef hiç kalmamış. 163 binden vermişler hatta bir bayi gerçekten üzüldüm o kadar takip etmemize rağmen denk gelmedi haberi bana. Malum sitede 240 bine ve 190 bine iki tane ilan bile var :)

• 3008, tucson, sportage, qashqai gibi seçenekler varken ateca alan var mı gerçekten. Ne tip var ne uygun fiyat. Şanzıman sıkıntılı. 10 tane falan gelmiş, hepsi satılmıştır. Bayiiye gidersin, yok satıyor derler, satış rakamına bakarsın 60-70 tane. Kasım ayı satışları:
    QASHQAI 2269
    DUSTER 1679
    TIGUAN 912
    3008 863
    TUCSON 763
    KADJAR 659
    SPORTAGE 538
    KUGA 371
    KAROQ 259
    CHR 223
    COMPASS 206
    Q3 143
    Q2 131
    GRANDLANDX 130
    ATECA 86
    XV 79
    XC40 58
    HRV 8
    Hocam begenmediginiz araba standart dsg. Sanzimana sahip. Catir catir satılıyor bu sanzimanli. Araclar... Evet gelenin kapanin elinde kaldi. Cekemeyip inanmayan varsa en yakin seat bayine gidip durumu teyit edebilir.. Adamlar salakca sekilde az sayida geitrdiler ve bu fiyatlara bu donanimlar. Catir catir gitti. 155 bine arkadasim aldi. Excellence donanim. Ekstealari var.. Bi arastirin bakalim bu ozellikte kiytirik fransiz kore suvlari ne kadar? Ve yakitlari kac lt.
    o fiyatlara dolu bir araç mı var. Golf parasına dizel otomatik alyorsun bence gayet alınabilirdi ama kalmamış. Zaten az gelmiş sizin dediğiniz gibi. Tip konusu göreceli gayet yakışıklı bir araç bana göre. Dsg sorunlu ise eat6 hariç yazdıklarının aktarmaları da sorunlu. Valla param olmamasına rağmen kalsaydı bayide alırdım.
    Ateca kadjardan net olarak daha iyi , daha kaliteli ve tok , tasarimda goreceli fakat bir tik daha iyi gorunuyor Ateca, en buyuk handikapi arac cok sert ayarlanmis , siki ve spor , oyle suv alip yumusak surus beklemek yanlis olur , hele FR versiyonu muadil HB lerden dahi sert 19 jantlarla.Suv isini Koreliler yapiyor , gerek sportage gerek Tucson Atecadan daha konforlu araclar.

Bu arada Leon ile kopyala yapistir gibi gorunsede Atecanin isciligi cok iyi , 2 farkli test aracinda gram trim sesi duymadim.En alinasi versiyonu 1.5 tsi dsg Excellence
    Aslında yukarıda anlatmak istediğim buydu. Daha ilk mesajından beri ateca ya giydirmeye çalışan, kalitesiz ve tipsiz diyen, ateca yi adam ettiniz diyen böyle onyargili kişilere anlatamazsın bazı şeyleri.Her vw ve tsi konusunda gelir bu kişiler ve kötülerler. Anlatmak istediğiniz şeyler bunların anlayacağı kadardır. O yüzden sabrınızı zorlamayın arkadaşlar.Peygamber sabrı gerekir.

Ateca yi kullandım. Güzel bir araç. Leonla aynı gibi ama en büyük dezavantaji piyasaya pahalı girmesi. Herkes 1.0 tsi nin uygun fiyata geleceğini düşünüyordu ama doğuş fiyatları kazık tutunca satışları az oldu. Şimdi dizel otomatik te kampanya olunca satmaya başladı. Ama geç kaldı doğuş.
  • 3008, tucson, sportage, qashqai gibi seçenekler varken ateca alan var mı gerçekten. Ne tip var ne uygun fiyat. Şanzıman sıkıntılı. 10 tane falan gelmiş, hepsi satılmıştır. Bayiiye gidersin, yok satıyor derler, satış rakamına bakarsın 60-70 tane. Kasım ayı satışları:
    QASHQAI 2269
    DUSTER 1679
    TIGUAN 912
    3008 863
    TUCSON 763
    KADJAR 659
    SPORTAGE 538
    KUGA 371
    KAROQ 259
    CHR 223
    COMPASS 206
    Q3 143
    Q2 131
    GRANDLANDX 130
    ATECA 86
    XV 79
    XC40 58
    HRV 8
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    o fiyatlara dolu bir araç mı var. Golf parasına dizel otomatik alyorsun bence gayet alınabilirdi ama kalmamış. Zaten az gelmiş sizin dediğiniz gibi. Tip konusu göreceli gayet yakışıklı bir araç bana göre. Dsg sorunlu ise eat6 hariç yazdıklarının aktarmaları da sorunlu. Valla param olmamasına rağmen kalsaydı bayide alırdım.
  • erdal85 E kullanıcısına yanıt
    Olmayan paranıza yazık etmeyin hocam. Şu zamanda böyle araçlara büyük paralar verilmez. Suv lazımsa alın ikinci el 70-80binlere. Bu aracı emin olun fazla aramazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam begenmediginiz araba standart dsg. Sanzimana sahip. Catir catir satılıyor bu sanzimanli. Araclar... Evet gelenin kapanin elinde kaldi. Cekemeyip inanmayan varsa en yakin seat bayine gidip durumu teyit edebilir.. Adamlar salakca sekilde az sayida geitrdiler ve bu fiyatlara bu donanimlar. Catir catir gitti. 155 bine arkadasim aldi. Excellence donanim. Ekstealari var.. Bi arastirin bakalim bu ozellikte kiytirik fransiz kore suvlari ne kadar? Ve yakitlari kac lt.

Bize 70 80 e bu araci aratmayacak bi arac önerin de filo halinde aalalim ustam. Cam tavan anahtarsiz calistirma cift kavrama. Otomatik hayalet gosterge 150bg 250 tork.. Led far. Alcantara koltuk. Hadi bulun bir tane onu gectim 155 e bulun.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan bahsetmedim orada, ikinci elden bahsettim. Önereyim mi?

Sıfır olarak tabiki bekliyoruz

• Dizel otomatik o fiyata iyiymiş. Ben benzinli şunu test ettim. Beğendim ama sırf yakisi fazla diye yanasmamistim. Ama dizeli eder o paralar.

• Aslında bu aracın Tiguan dan çok da bir farkı yok. İkisininde test ettim herşeyiyle aynı hem hemen. Ama bizim insanımız malum marka merakı. Bu yüzden kazık yemek hiç agirlarina gitmez. Satış rakamlarına bakıyorum Tiguan bir dünya satmış ama ateca yerinde duruyor. Hayret valla. Ya kardeşim aynı araba icalzeme kalitesi dahil aynı. Neden daha fazla para verilir anlamıyorum. Tekrar teşekkürler diyorum dizel otomatik 160k fiyat gerçekten çok iyiymiş.

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Hocam denk gelmedi gelseydi resmen alırdım hatta 1000 tane getirseler onlar da satılırdı. Polo dizel otomatik megane dizel otomatik kaç paralar isteniyor. Bu araba rekor kırardı ama pek fazla da üretilmiyor sanıyorsam emisyon kurallarından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Bende çok beğeniyorum . Seneye almayı düşünüyorum . 4 senedir leon kullanıyorum . Dsg şanzıman çok şükür sorun yok . Ayrica bildiğim kadarıyla bakımları serviste yaptirirsan garanti bitse bile bedava yapıyorlar iyi niyet diye bir sistemi var . Dsg şanzıman kullananlara onerim

Aracı kaldırırken hemen gaza koklemeyin frenden ayaginizi cekin yarim saniye bekleyin kavrama rahat olsun. Durunca da yarim frene basmayın tam basın ki vitese yük fazla binmesin ayrıca her durdugunuzdada vitesle oynamayin . Dsg konforlu bir sanzimandir ama normal insan kullanimi içindir. Ww grubu araçları yol konforu için seçiliyor bununda genelde hakkini veriyorlar

• Ben kötüleyenlere kızmıyorum . Kötülesinlerki fiyat yükselmesin . Ozaman kampanyada oluyor bayağ uygun alinabiliyor

• Seat diyince aklıma sorunlu araçlar geliyor nedense.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    Değişik... Biyerden bi akraba tanıdıkta varmistir oylr dorunlu bit seat ordan kalmıştır.. Yoksa seat cok sorunsuz bit aractir. Renö fiyatla kiyaslayamszsiniz bile.haa illa sorunu olabiliyor ama okadar sacma sorunlar değil

• 18500 deyim.. Dsg ateca. Sorun yok simdilik. Geri gidetken bi anda d ye alip gaza basmiyorum. Yokusta park ederken Notr e alıp agirligi el frenine verip oyle birakiyorum filan.

Şanzımanı falan anlarım da kalkıp birisi tip yok diyerek arabaya laf atmaya çalışıyorsa bariz bellidir tek derdi arabayı kötülemek.

Bu arada merak ediyorum saydığınız araçların atecadan üstün ne özelliği var?

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Alternatif modelleri yazayım.

3008, Tucson, sportage, qashqai, chr, eclipse cross. Bu modellerle tasarım olarak kıyaslanamaz. Bu sınıfta en tipsiz aracı söyleyin desem ateca der çoğu. Çok düz, özensiz. Kadjar, xv ve kodiaq diğer tipsiz sayılabilecek araçlar ama onlar bile buna göre alımlı. Ateca bariz sırıtıyor ben yüksek leonum diye. Fiyatına, donanımına baktım. 166bine dizel otm ve donanımlıymış. Donanım fiyat fena değil ama bir zahmet de uygun olsun yani bu araç. Uygun olmadıktan sonra hiç bir artısı kalmıyor, rakipleri çok güçlü, piyasası var.

• Sen ön yargıyı koymuşsun ne diyelim sana... Aynı donanım hyundai ile arasında 50 bin var neredeyse sen daha yok şöyle yok böyle... Dsg sıkıntılı diyorsun gir bak şikayet var a tuscon qq kia bak ne oluyormuş dsgsiz neredeyse araç satmıyor vag grubu o kadar da çıkar çevremde sadece amcamda sorun çıktı kavranması bitti o da aracı dağa vurduğu için. Km si de yüksekti

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.