Şimdi Ara

leon 2.0 tdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ark lar seat leon 2.0 tdi 140 bg düz vites alıcamm?? bu arabadan nasıl memnun kalırmıyıım???

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan59

ark lar seat leon 2.0 tdi 140 bg düz vites alıcamm?? bu arabadan nasıl memnun kalırmıyıım???

Memnun kalmak ne kelime... Bir arabada aranan özelliklerin hemen hemen hepsini bulacaksın. Motoru sorgulamaya gerek yok. Yol tutuş sınıfının en iyilerinden. Malzeme kalitesi oldukça yüksek konfor gayet iyi vs vs özellikle merak ettiğin nedir?
  • yaaa şmdiii bnm baktığım araba 2006 model 59 binde fiyat olaraktaa 36 milyar acaba bu fiyatlardaa daha bi araba bulabilirmiyim??tabii performans olarak bulmam zoor motor olarakk çok iiyi 2.0 tdı olmasııı
    tahmin ediyorum güvenlik bakımından iyi bir araç!!
    bnm merak ettiğim yol tutuşu durma mesafesii gibi unsurlar???
    seat ın servisi ve parçaları nasıl pahalı mı??
    ve çok fazlaa arıza çıkartıyor mu bu arabaa?

Allah kısmet ederdee bi aksilik çıkmazsa çarşamba günü gidip bakıcaz arabaya!!!
  • www.arabam.com`da fren mesafesi larak 36-38 metre arası duran Leonların testleri mevcut.
    Frenleri gayet başarılı bulunmuş yani.

Yol tutuş açısından boynuz kulağı geçecek diye başlık atılmış (Golf`ü kastediyorlar)

Sadece euro ncap ten 4 yıldız almış olması eleştirilmiş.
  • tşkler bilgiler için bu ara kendi nettimde problem warda komşunun nettin giriyorum çok ondan dolayı araştıramadım fazlaa sizler sayesindee bilgileniyorum işte
  • Valla 1 ay önce son mesaj atılmış. Biraz geç gördüm ama benim fikrim kesinlikle çok çok güzel bir araç.. Ben 2008 2.0TDI DSG kullanıcısıyım ve aracımdan çok memnunum. Hiçbir sorun yok, çok keyifli bir araç..
  • bishop,

bende 2007 tdi dsg li bi araç var ve onu almayı düşünüyorum... dsg ve manuel hakkında sen ne düşünüyosun??? ayrıca bakım masrafları nasıl ??? sence arabanın eksi yönleri varmı??
    ayrıca yakıt konusunda da bi hesaplama yaptın mı acaba???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sec35 -- 14 Kasım 2009; 1:58:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.0 TSI GOLF ALDIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sec35
    bishop,

bende 2007 tdi dsg li bi araç var ve onu almayı düşünüyorum... dsg ve manuel hakkında sen ne düşünüyosun??? ayrıca bakım masrafları nasıl ??? sence arabanın eksi yönleri varmı??
    ayrıca yakıt konusunda da bi hesaplama yaptın mı acaba???

Araci aldiniz mi hocam,dsg li modelini ben de dusunuyorum,siz ve bishop arkadasin gozlem ve tecrubeleriniz benim icin oldukca aydinlatici olacaktir.Ozellikle merak ettigim konu yakit sarfiyati,su an kullandigim arac caddy,genelde devirli kullaniyorum ve yakit ortalama 7 l/100km civari.Leon un da ortalamasi bu civarda olur mu?
  • aynı motor 2.0 tdi passatta kullanılıyor ve ortalaması ş.içi 6,1L/100 lm ş.dışı 4,4L/100 km. passat 1600 kg leon tdi 1300 kg. yani leon daha az yakması lazım.
  • Leon un fabrika verisi ortalama 5.8 l/km hocam,pratikte bu deger az da olsa farklılık gösteriyor.
  • Merhabalar Seat Leon almayı düşünüyorum 1-2 sene sonra yaşım 17 diye beklemem gerekiyor kredi çekip almayı düşünüyorum.Seat Leon 1.6 tdı mı 1.6 tdı cr dsg mi 1.6 tdı cr mi bide dsg yle dsg siz olanın arasındaki fark nedir? 1.9 tdı mı 2.0 tdı mı yoksa yeni çıkıcak 2013 seat leonu mu almalıyım.2.0 ın 2.ellerine baktğımda hep 2008 modeller var 2012 yok 2.0lar kaldırıldı mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoFuar -- 1 Ekim 2012; 13:14:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.