Şimdi Ara

Lensle Denize Girilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler malum gözlük kullanıyorum. Yazın parayı denkleştirirsek tatile gideceğiz. Denize girmek istiyorum da gözlükle zor olur. Lens alıp onunla girebilir miyim, deneyen var mı? Bir de denizden çıkar çıkmaz lensi çıkarmam mı gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır
  • Lensle girme hocam ne olur ne olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu en iyi doktorunuz bilir hocam. Bence bir doktorunuz ile konuşun. Gözleri çizdircem Ben 8 bin ile 18 bin arasi demisti doktor bana

• Ben giriyorum ancak gözünü açmayacaksın çok dalıp çıkmayacaksın bir zararı yok ama tuzlu su lense gelince kurumaya başlıyor denizden çıktığında lens batmaya başlıyor

• Kuzenim deniz gözlüğü ile giriyordu.Hani su geçirmiyor ya. Ama düşürmüştü bi ara

• lens+deniz gözlüğü= multi combo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stada çanta ile girebilir miyiz ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lens ile yuzmuslugum var. Ama kafami mumkun oldugunca suya sokmamaya calistim. Goz en degerli organlarimizdan. Ee denize de iseyen sican ortada. Gozun mikrop kapmamasi icin cok dikkatli olmak lazim. Ayrica ustte arkadasin dedigi gibi tuzlu su kurutur lensi batmaya başlar. Gozumu kapatirim suya dalmam diyorsan denize girebilirsin sikinti olmaz.

• 12 yıldır lens kullanan biri olarak girilmemesi gerektiğini net olarak söyleyebilirim.Fakat kıyıda takılacaksan gözüne su kaçmayacak şekilde olabilir.Ama o tuzlu su gözüne kaçtı mı sıkıntı olur.Gözünü ovalar durursun lens sağa sola kayar hatta düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 20 Mart 2019; 16:50:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PONRO

lens+deniz gözlüğü= multi combo
    Ben de aynen böyle yapıyorum. Daha iyisi yok zaten. Deniz gözlüğü takmadan denize havuza girmişliğim var ama lensi orda bırakmışlığım da. Bir ara gözümde lens olduğunu unutup daldım havuza, çıktım ki iki lens de yok :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.