Şimdi Ara

Lens veya gözlük kullanan arkadaşlara bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3 senedir lens kullanıyorum, doktor devamlı lens için 4,25 e 5,25 numara veriyordu, ve her seferinde lens aldığım yer çeyrek numaralı lens üretilmediğinden dolayı 4,00 e 5,00 olarak getirtiyordu ve banada yetmiyor gibi geliyordu. bu sefer dedim madem öyle, birazda görüşü düzeltmek adına 4.50 a 5.50 istedim lens aldığım yerden ve şuan taktım fakat biraz değişik geldi, daha net fakat görüntüde bi gariplik var gibi
    sorum şu, 0.25 gibi bi rakam çok bişey farkettirir mi? baş ağrısı yapmadığı sürece sorun olmaz değil mi? lensi ilk taktığımızda bi baş dönmesi olur ya hani, o hala geçmedi sanki psikolojik olabilir yada bilemiyorum, bikaç gün deneyip yenisini mi alsam acaba?

edit : yok gözlük takmayalı 4-5 sene oluyor. lens ile bayağı haşır neşirim fakat ilk defa 0.25 numara üstünü aldım ve takıyorum, takalı 1 saat falan oluyor fakat hahif baş dönmesi yapar geçerdi sanki hala geçmedi gibi. baş ağrısı yok ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 4 Haziran 2014; 16:27:08 >

• Doktorum lens ile gözlük arasında 0.5 fark var demişti veya şuan sallıyor olabilirim, gözlüğün 4'se 3.50 lens alıcaksın misal. Sana yetenden büyük alma o yetmiyorsa al başka caren yok zaten. Garip gelmesi normal çünkü daha değişik görüyorsun alışma süreci lazım.
  • Doktora sorsaydin keske göz tehlikeye atılacak bi organ degil malesef. Ben bir sey olacagini sanmam ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lensler zaten numaeanizdan biraz eksik verilir. bunun nedenide lensler göze takıldığı icinmis

• büyük değil de küçük numara alman lazım galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Doktora sorsaydin keske göz tehlikeye atılacak bi organ degil malesef. Ben bir sey olacagini sanmam ama.

doktora sordum bi tık daha yüksek numara verebilrmisiniz diye, baş ağrısı yapabilir dedi fakat baş ağrısı yok sadece hafif baş dönmesi yaptı daha takalı 1 saat oluyor. yenisine de para vermek istemiyorum daha yeni aldım kutuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

quote:

Doktora sorsaydin keske göz tehlikeye atılacak bi organ degil malesef. Ben bir sey olacagini sanmam ama.

doktora sordum bi tık daha yüksek numara verebilrmisiniz diye, baş ağrısı yapabilir dedi fakat baş ağrısı yok sadece hafif baş dönmesi yaptı daha takalı 1 saat oluyor. yenisine de para vermek istemiyorum daha yeni aldım kutuları

Ben de bu ara yenilerine geçicem bakayım bi numaraya olursa senin gibi yaparım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M 9

quote:

Ben de bu ara yenilerine geçicem bakayım bi numaraya olursa senin gibi yaparım

test edelim bakalım 1-2 gün sıkıntı olursa mecbur yenisini alıcam :P

• Lenslerde düşük numara veriyorlar zaten, pek sorun olacağını sanmıyorum.
  • nasıl olmuyo benim iki lens de 3.25 kutuda da 3.25 yazıyor
  • Benim numaran 2.00 ama gözlükler 1.75 eski gözlüklerim doktorum değiştirmene gerek yok demişti.
  • 3.25 ama ben 2.75 fix kullanıyorum
  • Bende gozluk var 4 numara 26 ay oldu daha gitmedim doktora

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.