Şimdi Ara

Numaralı ve Renkli lens kullananlar bakabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gözlükten bıktım artık sanırım 3.5 falan bi gözlüğüm var belki ilerlemiştir numarası zaten burnum biraz büyük çok itici duruyor bence gözlük bende. Lens kullanmak istiyorum ama emin değilim arkadaşımda bir lens var 25-26 gün hiç çıkarmadan gözünde duruyormuş uyurken duşa girerken ödev yaparken falan hep gözündeymiş böyle bir şey olabilir mi ? ve bu lenslerin renklileri oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleJift -- 18 Kasım 2014; 18:08:56 >

• 25 gun gozunde tutan adamin gozune acirim. Neyse lense gec cok iyi biseymis 1 aydir kullaniyorum bende senin gibiydm. Tak cikar alsiyosun dert etme . En yakin zamana muayene al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagirdap

25 gun gozunde tutan adamin gozune acirim. Neyse lense gec cok iyi biseymis 1 aydir kullaniyorum bende senin gibiydm. Tak cikar alsiyosun dert etme . En yakin zamana muayene al

hocam ben tak çıkar yapamam ya
  • 7 yıldır lens kullanıyorum. İlk lensini aylık değişimli günlük al. Lens kültürün olsun, sonra direk aylık değişimlilerden alabilirsin. Renkli lens tavsiye etmem, rahatsız etme ihtimali çok yüksek. Renklilerin aylık değişimlisi olmaz zaten.
    Ayrıca acınacak bir durum yok. Ben takıyorum bazen 2 aydan uzun süre aynı çift gözümde kalıyor, farkında bile olmuyorsun zaten. Rahatsız ettiği zaman çıkarıp atıyorum. Şu an gözümdekileri eylül başlarında takmıştım hatta, hala rahatsız etmediği için değiştirmiyorum.
    Aylık değişimli lenslerin sıvı oranı ve oksijen geçirgenliği çok yüksek olur diğerlerine göre, o yüzden gece durması rahatsız etmez.

Alacak yer tavsiyesi istersen 7 yıldır lensmarket.com'u kullanıyorum. 4 kutu alınca 1 tanesi bedava geliyor benim lenslerde. Solüsyon kullanabileceğinden fazlasını hediye ediyorlar. Arada böyle hediye kampanyaları filan da olur, mouse, 1 aylık ekstra lens gibi.
    Marka model tavsiyesi istersen Ciba Vision'un Night & Day'ini kullanıyorum. Focus ya da Air Optix diye de geçebilir ismi, hepsi aynı. Ama buna başlamadan önce aylık her gece çıkaracağın bir lens al, onla başla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

7 yıldır lens kullanıyorum. İlk lensini aylık değişimli günlük al. Lens kültürün olsun, sonra direk aylık değişimlilerden alabilirsin. Renkli lens tavsiye etmem, rahatsız etme ihtimali çok yüksek. Renklilerin aylık değişimlisi olmaz zaten.
    Ayrıca acınacak bir durum yok. Ben takıyorum bazen 2 aydan uzun süre aynı çift gözümde kalıyor, farkında bile olmuyorsun zaten. Rahatsız ettiği zaman çıkarıp atıyorum. Şu an gözümdekileri eylül başlarında takmıştım hatta, hala rahatsız etmediği için değiştirmiyorum.
    Aylık değişimli lenslerin sıvı oranı ve oksijen geçirgenliği çok yüksek olur diğerlerine göre, o yüzden gece durması rahatsız etmez.

Alacak yer tavsiyesi istersen 7 yıldır lensmarket.com'u kullanıyorum. 4 kutu alınca 1 tanesi bedava geliyor benim lenslerde. Solüsyon kullanabileceğinden fazlasını hediye ediyorlar. Arada böyle hediye kampanyaları filan da olur, mouse, 1 aylık ekstra lens gibi.
    Marka model tavsiyesi istersen Ciba Vision'un Night & Day'ini kullanıyorum. Focus ya da Air Optix diye de geçebilir ismi, hepsi aynı. Ama buna başlamadan önce aylık her gece çıkaracağın bir lens al, onla başla.

Hocam ben renkli ve tak çıkarla uğraşmak istemiyorum zaten gözden korkuyorum bir zarar veririm diye bi taksam şöyle 25 gün kullansam atsam yenisini taksam falan birde gri yada böyle egzantrik renkli istiyorum bir tavsiye verir misiniz sonra numarsını ölçülerini falan öğrenip alırım gözlüğüm 3.5 numara falan ilerlemiştir belki

• Hiç uğraşmıym diyosan ki tavsiye etmem yukarıda ismini verdiğimi alabilirsin. Tak, rahatsız edene kadar gözünde kalabilir sonra, 1 ay diye bir sınır yok yani. Duruma göre 20 günde de rahatsız edebilir bi noktaya gelebilir lens, 2 ayda da. Ortalaması 1 aydır sadece.
    Renkli lenslerde böyle bir şey olmaz bu arada, varsa da inanılmaz sağlıksızdır, şeffaf takacaksın. Gözlük numaranın 0.25 eksiğini alabilirsin lens numarası olarak. Göz doktoruna gittiğinde lens takabilir miyim diye bir sor yeter, bazı insanların alerjisi olabiliyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Hiç uğraşmıym diyosan ki tavsiye etmem yukarıda ismini verdiğimi alabilirsin. Tak, rahatsız edene kadar gözünde kalabilir sonra, 1 ay diye bir sınır yok yani. Duruma göre 20 günde de rahatsız edebilir bi noktaya gelebilir lens, 2 ayda da. Ortalaması 1 aydır sadece.
    Renkli lenslerde böyle bir şey olmaz bu arada, varsa da inanılmaz sağlıksızdır, şeffaf takacaksın. Gözlük numaranın 0.25 eksiğini alabilirsin lens numarası olarak. Göz doktoruna gittiğinde lens takabilir miyim diye bir sor yeter, bazı insanların alerjisi olabiliyor çünkü.

Çok teşekkürler hocam ben sizi muayeneden sonra yine rahatsız ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Numaralı lens kullananlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doktor reçetesi almadan lens satan yerlerden uzak durun arkadaşlar. Burada yaptığımız tavsiyelr de bir yere kada, konu sağlık olunca doktordan başka güvenecek kşmse kalmıyor, gerçi ben doktorlara da pek güvenmiyorum.
    Son zamanlarda yaptığım fiyat karşılaştırmalarına göre lens shop diğer lens satan sitelre göre daha uygyn geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutellasevenlerdernegi -- 10 Ocak 2015; 11:30:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.