Şimdi Ara

Lens Kullananlar Bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya lensi yanlış kutuya koydum bugün taktığımda çok battı gözüme eskiden hiç böyle olmazdı. Acaba bu lensi asıl temizlerim ben?

• pek anlayamadım ama anladıgım kadarıyla lensi ters takmışsındır.lenside solüsyonla temizliycen.
  • solüsyonsuz boş kutuya koyduğunu söyleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Living a Lie

solüsyonsuz boş kutuya koyduğunu söyleme

Onun gibi birşey oldu benim yedek bi kutum vardı onun suyunu 1 haftadır değiştirmiyordum. Ona koymuşum bugün farkettim. Şimdi batma ypıyor hiç yapmazdı , bi de kontrol ettim ters değil
  • sudandır şöyle temiz bi kapa solüsyon dök 5-6saat beklesin kendine gelsin bikeresinde bende üstüne oturmuştum
  • Lens gözümün arkasına kaçmıştı ondan beri kullanmıyordum.Lazer ameliyatı oldum kurtuldum.Özel günlerde kullanın sadece, zararı çok.
  • lens'in zararı ne olabilir ki Hacıkafir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eivind

lens'in zararı ne olabilir ki Hacıkafir?

Lens için kimileri zararsız deseler de, uzun zaman kullanan bilir zararı vardır.

Birden çok marka kullanmama rağmen ortak problemlerim:

Lensin kuruması, göze batma, lensi çıkardıktan sonra gözde kızarma.

Hele hava soğuk ve rüzgarlıysa tam işkence oluyor, daha çabuk kuruyor. Eve gelindiğinde kesinlikle çıkarılmalı bence, evde yedek bi gözlük bulundurulmalı. Bende kurtulmaya çalışıyom bu illetten de gözlük sevmiyorum işte.
  • lens gozluge gore daha rahat bence
  • Lens gözlüğe göre daha rahattır. İkisinide kullanmayan bilmez. Zararları var tabi. Evde gözlük kullanın benim gibi.
    Arkadaşın sorusuna gelince boş kaba koydun, lens kurudu. Doğru mu anladım acaba?
    Kuruduysa bol solüsyonun içine koy kendi kendine yumuşuyor. Yumuşadıktan sonra temizlemek için lensi iki baş parmak ile işaret parmağın arasında ovuşturabilirsin. (;
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

quote:

Orijinalden alıntı: eivind

lens'in zararı ne olabilir ki Hacıkafir?

Lens için kimileri zararsız deseler de, uzun zaman kullanan bilir zararı vardır.

Birden çok marka kullanmama rağmen ortak problemlerim:

Lensin kuruması, göze batma, lensi çıkardıktan sonra gözde kızarma.

Hele hava soğuk ve rüzgarlıysa tam işkence oluyor, daha çabuk kuruyor. Eve gelindiğinde kesinlikle çıkarılmalı bence, evde yedek bi gözlük bulundurulmalı. Bende kurtulmaya çalışıyom bu illetten de gözlük sevmiyorum işte.

Aynen gözlük kullanmayı ben de hiç sevmiyorum. Eylül 2oo9'dan beri de lens kullanıyorum, bir zararını görmedim? gözlüğe göre çok çok rahat, tek problem arada bi gözüm içine kaçıvermesi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.