Şimdi Ara

Lenovo Y580 Kullanıcıları (ikinci oyun güncellemeleri 2.8.12)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
6.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html

27 Temmuz 2012 İlk güncelleme:

http://g1207.hizliresim.com/z/v/b4n1b.jpg

İşlemci tam yükte 3.1ghz hızında çalışıyor.Ekran kartının işlemcisine de otomatik olarak biraz overclock yapılıyor anladığım kadarıyla.

Dikkat! Ekran kartı puanı doğru değil , normalde puanların 7.2 olması gerekiyor.6.8 olmasının sebebi ekran kartı sürücüsü "BETA" olduğundan.

2 Ağustos 2012 İkinci Güncelleme (Oyun Benchmarkları)

Not : Oyunlar 1920*1080 çözünürlüğünde 22'' Full Hd Monitorde oynanmıştır.

Super Street Fighter 4

Orcs Must Die

Call Of Duty Black Ops

3D Mark 11

http://3dmark.com/3dm11/4027223

Ekran Kartı overclock oluyor lakin şu an ihtiyacım olmadığı için yapmayacağım.

İşlemcisi +135
    Ramleri ise +300 olabiliyor.

Lakin extradan laptop altına soğutucu almam gerekebilir ileride.

Dediğim gibi Kepler ve Ivy Bridge mimarisine olan güvenim boşa çıkmadı.Şunu bilmenizi istiyorum maksimum 60 fps vermesinin amacı VYSNC 'den kaynaklanıyor.Ayrıca şunu da belirtmem gerekiyor ki şu an ki ekran kartı sürücü "Beta".İleride yeni sürücülerle bu ekran kartı şaha çıkacaktır.

Artıları:

1.Kasa plastik değil , alüminyum. Nasıl anladın sorusuna vereceğim tek cevap "sert plastik ne zamandan beri iletken özellikler taşır oldu?" olur.Hafif titreşimleri özellikle şarja takılıyken hissedebiliyorum.
    2.Isınma sorunu yok , çünkü "ivy bridge" var.
    3-Sesi yok denecek kadar az ki stress testlerde bile fanın sesi duyulmuyor.
    4-GTX 660M ileride sürücü desteğiyle birlikte şaha kalkacaktır.Şu an WHQL sürücü yok , beta ile idare ettiğim halde 3D performansı çok iyi diyebilirim.
    5-Işıklı klavye karanlık ortam için biçilmiş kaftan.Beyaz led ışık ise tuzu ve biberi.
    6-Touch Pad'ine bayıldım.

Eksi olmaz olur mu?

1-Neden backup dvd'si yok?
    2-Neden ms home premium dvd'si yok?

Bunların maliyeti nedir ki? Zorla Ankara'daki şubesine gidip bunları almam mı gerekiyor yani?

3-Lenovo'nun internet sitesinde "driver" kısmı şu an içler acısı bir durumda , doğru düzgün sürücü yok.Sebebi muhtemelen yeni piyasaya sürüldüğü içindir.
    4-WiFi kartı dandik olabilir , az çekiyor .

Not: İster + , ister - deyin çözünürlük 1080p değil ama ben external 22'' full hd monitorde kullanıyorum.
    Düşük çözünürlük size ultra ya da high ayarda oynatır.Driverler dediğim gib şu an beta aşamasında , official yani WHQL driver ile en az 5-10 fps artışı olacağına emin olabilirsiniz.Kepler mimarisine güveniyorum.

Notebook'u yeni aldığımdan dolayı daha testleri yapamadım lakin kabataslak bazı özelliklerini söyleyebilirim.Sonraki günler için daha da bilgilendireceğim.

Dediğim gibi az sabredin testler için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 4 Ağustos 2012; 14:43:59 >

• Allah razı olsun hocam sen de olmasan kimse 1 kelime yazmıyor , güzel günlerde kullanmanız dileğiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proph

Allah razı olsun hocam sen de olmasan kimse 1 kelime yazmıyor , güzel günlerde kullanmanız dileğiyle
    güzel inceleme hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sürgün34

güzel inceleme hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    alan herkese hayırlı olsun nerden aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayarsız_klima

alan herkese hayırlı olsun nerden aldınız acaba

Alıntıları Göster
    Bende 5-10 gün içinde alıcam bu notebook'tan. Aldıktan sonra oyun incelemelerini paylaşırım.Şuan sitede çok az paylaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

Bende 5-10 gün içinde alıcam bu notebook'tan. Aldıktan sonra oyun incelemelerini paylaşırım.Şuan sitede çok az paylaşım var.

Alıntıları Göster
    ne kadara aldın
  • Windows derecelendirmesini koyabilir misin?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurock

Windows derecelendirmesini koyabilir misin?
    Pcdepo ' dan 2.200 e 12 taksitli aldım.

Bu gece ya da yarın yapabildiğim tüm testleri buraya koyacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 27 Temmuz 2012; 14:58:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

Pcdepo ' dan 2.200 e 12 taksitli aldım.

Bu gece ya da yarın yapabildiğim tüm testleri buraya koyacağım.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun, elinize sağlık, kolay gelsin.
  • quote:

Koyacağım yalnız şunun bilinmesini istiyorum , yabancı forumlarda şu an ki ekran kartı beta sürücüsünün puanlamada doğruyu yansıtmadığını söylüyorlar ben yine de WHQL sürücü gelene kadar bekleme taraftarıyım.

İşlemci 7.6
    Ram 7.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldboy86

quote:

Koyacağım yalnız şunun bilinmesini istiyorum , yabancı forumlarda şu an ki ekran kartı beta sürücüsünün puanlamada doğruyu yansıtmadığını söylüyorlar ben yine de WHQL sürücü gelene kadar bekleme taraftarıyım.

İşlemci 7.6
    Ram 7.7

Alıntıları Göster
    güzel inceleme olmuş teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: fixmix

güzel inceleme olmuş teşekkürler

Alıntıları Göster
    bende bu gün media markta baktım merter dekinde fiyatı 2333 dü yanlış hatırlamıyorsam laptop u incelemkten fiyat aklımda pek kalmadı yani eğer illede mağzadan almak istiyorum ben diyen varsa internetten yani pc depoda 300 lira pahalı diğer mediamark larda nedir bilmem bi ara adam sormuştum bunların hepsi ayrıymış bayi sistemi ile birindeki fiyat diğerini bağlamıyor yani anlıyacağınız

• quote:

Orijinalden alıntı: xTRforce

bende bu gün media markta baktım merter dekinde fiyatı 2333 dü yanlış hatırlamıyorsam laptop u incelemkten fiyat aklımda pek kalmadı yani eğer illede mağzadan almak istiyorum ben diyen varsa internetten yani pc depoda 300 lira pahalı diğer mediamark larda nedir bilmem bi ara adam sormuştum bunların hepsi ayrıymış bayi sistemi ile birindeki fiyat diğerini bağlamıyor yani anlıyacağınız

Alıntıları Göster
    oldboy86 zaten ben demin baktım mdeiamarkt da ekran kartı oalrak inteli kullanıyor boştayken ona göre vermiş zaten puanı
    '''AYRINTILI PERFORMANS VE SİSTEM BİLGİLERİNİ GÖRÜNTELEYİN VE YAZDIRIN''''

bu seçenek var puanın altında ona basarsan zaten görürsün puan verirken neye göre verdiğini nvidiayıda çok ısınmasın diye kullanmıyor gerekmedikçe anca yüksek oyunlarda geçiyor

• quote:

oldboy86 zaten ben demin baktım mdeiamarkt da ekran kartı oalrak inteli kullanıyor boştayken ona göre vermiş zaten puanı
    '''AYRINTILI PERFORMANS VE SİSTEM BİLGİLERİNİ GÖRÜNTELEYİN VE YAZDIRIN''''

bu seçenek var puanın altında ona basarsan zaten görürsün puan verirken neye göre verdiğini nvidiayıda çok ısınmasın diye kullanmıyor gerekmedikçe anca yüksek oyunlarda geçiyor

Alıntıları Göster
    http://www.hepsiburada.com/liste/artes-nks-02-156-notebook-klavye-koruyucu-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs42020&categoryId=112970#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/liste/microsonic-laptop-klavye-koruyucu-seffaf-silikon-kilif-kp101/productDetails.aspx?productId=bs01854&categoryId=112970#Gorseller

laptopa bunlardan gerek bi bakaınaraştırın bunlar sanırım numpadi olanlar için küçükmüüş bu tarz şeyler gördüyseniz burda paylaşırsanız sevinirim

• quote:

http://www.hepsiburada.com/liste/artes-nks-02-156-notebook-klavye-koruyucu-kilifi/productDetails.aspx?productId=bs42020&categoryId=112970#Gorseller

http://www.hepsiburada.com/liste/microsonic-laptop-klavye-koruyucu-seffaf-silikon-kilif-kp101/productDetails.aspx?productId=bs01854&categoryId=112970#Gorseller

laptopa bunlardan gerek bi bakaınaraştırın bunlar sanırım numpadi olanlar için küçükmüüş bu tarz şeyler gördüyseniz burda paylaşırsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Ben de aldım 3 gündür kullanıyorum. Düzgün sürücü olmaması gerçekten sıkıntı bazı oyunlarda küçük problemler yaşatıyor ama düzeleceğine eminim. Isınma ciddi anlamda yok denebilir çok rahat oyun oynanıyor. Yine oyunlarda HD ekran gayet yeterli göze kesinlikle kötü görünmüyor. Test istemeyin doğru düzgün sürücü çıkmadan uğraşmak istemiyorum fakat performansından şu haliyle bile memnunum iyiki almışım dedirtiyor :)

Edit: Hoperlörleri de kaliteli iyi ses veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgn94 -- 27 Temmuz 2012; 23:06:19 >

• Ssd için kasayı açmak garantiyi bozar mı, bi de bir kaç fotoğraf ekleyen olursa güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

Ssd için kasayı açmak garantiyi bozar mı, bi de bir kaç fotoğraf ekleyen olursa güzel olur

kendiniz açarsanız tabikide garanti bozulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

Ssd için kasayı açmak garantiyi bozar mı, bi de bir kaç fotoğraf ekleyen olursa güzel olur

kendiniz açarsanız tabikide garanti bozulur

Alıntıları Göster
    F/P olarak en beğendiğim alet bu ve büyük ihtimalle bunu alacağım.
    Marka olarak lenovo nasıldır, serviste iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fixmix

F/P olarak en beğendiğim alet bu ve büyük ihtimalle bunu alacağım.
    Marka olarak lenovo nasıldır, serviste iyi midir?

Alıntıları Göster
    Bu sabah itibariyle ürünü almış bulunuyorum. İlk izlenim olarak gerçekten çok iyi. Fiyat performans olarak tercih edilir.

Şuan ekran kartı için beta sürücüler mevcut whql sürücü çıkınca oyun performanslarını paylaşırım.

Ekran kartı için şu an 304.79 sürücüsünü indirdim. Siz hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colombo53 -- 28 Temmuz 2012; 13:35:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: colombo53

Bu sabah itibariyle ürünü almış bulunuyorum. İlk izlenim olarak gerçekten çok iyi. Fiyat performans olarak tercih edilir.

Şuan ekran kartı için beta sürücüler mevcut whql sürücü çıkınca oyun performanslarını paylaşırım.

Ekran kartı için şu an 304.79 sürücüsünü indirdim. Siz hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    alanlar bi kulak versin, fanda bu şekilde bir cızırtı var mı

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.