Şimdi Ara

LENOVO Y50 ŞARJ KABLOSU DEĞİŞİMİ SONRASI PERFORMANS DÜŞÜŞÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Lenovo Y50 markalı laptopumu aldığım vakitlerde oyunlarla aramda "fps" sorunu hiç yoktu. Bu kadar rahat olacağımı düşünmüyordum.Lenovo y50 ile vaktimi güzel güzel geçirirken birden şarj kablosunun prize takılan yeri bozuldu. O kablo çıkarılabiliyordu. Kabloyu oynatınca şarj olma durumu düzeliyordu, bende kabloyu oynatarak ideal yeri bulmaya çalışıyordum şarj yapmak için. Biraz idare ettikten sonra bir gün şarja taktığım vakit hafif bir patlama sesi ve koku ile çalışmayı yitirdi kablo. Adaptör hala çalışıyor, şuan şarj yapabiliyorum. Bir teknoloji mağazasından bir şarj kablosu aldım, onu kullanıyorum ve uzun zamandır bozulma, hassasiyetsizlik gibi durumlarla karşılaşmıyorum. Hal böyle iken bilgisayarımın performansında aşırı bir düşüş var. Kolay anlamak için LoL isimli oyunda bunu bir çok kez test ettim. FPS limitini 120 yaptım. Oyuna başladığım ilk 10 dakika pek bir sıkıntı olmuyor, 110-120 FPS'te dolaşıyorum. Sonrasında ise FPS 70 e düşüyor, oyunun akıcılığı kalmıyor. Eziyet duruma geliyor diyebiliriz. Aynı olayı ARMA III oyununda da test ettim. Fakat garip bir şey var. LoL'de ayarları en düşüğe bile alsam FPS artmıyordu. Normal ayarlarım yüksek idi. Yüksekte 70-90 FPS'e düştüğüm vakit ayarları en düşüğe aldığımda bile FPS aynı FPS idi. Ne yapmalıyım? Bu şarj kablosundan çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim. Bilgisayarımı kullanamıyorum. Normalde özelliklerim LoL gibi bir oyunu rahatlıkla kaldırabilir ve oynatabilir. Bilgisayar özelliklerini resim olarak koyacağımLENOVO Y50 ŞARJ KABLOSU DEĞİŞİMİ SONRASI PERFORMANS DÜŞÜŞÜ. Şarj kablosunun özelliklerini de yazmam gerekiyorsa bildirirsiniz. Güncelleştirmelerim ve diğer şeylere ayrıntısıyla baktım, orada bir sorun yok.LENOVO Y50 ŞARJ KABLOSU DEĞİŞİMİ SONRASI PERFORMANS DÜŞÜŞÜ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.