Arkadaşlar y50 almak isteyenler birleşelim beraber alalım. Ben bir firmayla görüştüm 2820 lira dedi. Bu hafta icinde stoklarında olacak. Almak isteyen arkadaslar toplanırsak 2700 seviyesine fiyatı çekebilirim dedi. Toplu alımlarda indirim yaparım size dediler.
Firma nedir pm atar mısın
Firma sadecenotebook adlı sitenin sahipleri istanbulda Üsküdar baglarbasindaymis
vade farksiz taksit secenekleri varmi ??
3/6 ay var bazı kartlara diye biliyorum
9 ay vade farksiz olursa bende alabilirim toplu alirsak guzel indirim olur.
DarbeLeeMatkap
kullanıcısına yanıt
Kardesim valla konuşulur o
quote:
Orijinalden alıntı: memoli3120
Kardesim valla konuşulur o
Sizden haber bekliyorum 2700 civari olursa alirim.
Stoklara girsinde bi
memoli3120M
kullanıcısına yanıt
memoli bende almak istiyorumda toplu almak nasıl olucak onlar şimdi nakit isterler parayı birde dolandırıcı olmasın
Kardesim adamların dükkanları istanbulda Üsküdar'da gidip kuzenim bakacak ayrıca maxmimum karta 6 ay taksit yaparım dedi arkadas istersen sende ara konus sabah arkadasım aramış sizi diye
quote:
Orijinalden alıntı: Tiegro
memoli bende almak istiyorumda toplu almak nasıl olucak onlar şimdi nakit isterler parayı birde dolandırıcı olmasın
benim içinde tamamdır mantıklı fiyat olduktan sonra benim için sıkıntı yok..
2800 dediler toplu alırsak 2700 civarında birsey yapabilirim dediler
memoli3120M
kullanıcısına yanıt
Tam olarak hangi firma birde satın alma işlemi nasıl olacak internetten mi yoksa dükkandan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Tiegro
Tam olarak hangi firma birde satın alma işlemi nasıl olacak internetten mi yoksa dükkandan mı?
Kardesim istanbulda sadecenotebook adlı sitenin sahipleri
2700 civarı bende alabilirim arkadaşlar, ancak Eylül'ün ilk haftası gibi
Valla kardesm stoklara girer girmez alacağız
memoli3120M
kullanıcısına yanıt
hocam 2700 civarında olursa ve 9 taksit yapma imkanları olursa bende alabilirim takip!
quote:
Orijinalden alıntı: maliakin95
hocam 2700 civarında olursa ve 9 taksit yapma imkanları olursa bende alabilirim takip!
Inşallah yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: memoli3120
quote:
Orijinalden alıntı: maliakin95