Şimdi Ara

Lenovo Y4070 Hepsiburada içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
2.458
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özellikleri ve fiyatı uygun gibi geldi ihtiyacı olanlar değerlendirebilir
    Lenovo Y4070

• 14" olması benim açımdan bir dezavantaj.
  • Biri Ju3x'i alkışlayabilir mi
  • Y serisine neden u işlemci koymuş lenovo ya Y serisi benim bildiğim kadarıyla üst seviye bir seri z yada g serisine koysa tamamda y serisinde niye var
  • bu fiyata 5.nesil i7 bi sürüüüüüü laptop vardı 1700 civarı 1-2hafta öncesine kadar.dolar düşsün yine o diyatları görür zaten.ayrıca dolar yüksekken almak ne kadar iyi bilemem eğer aciliyeti varsa orası ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bayağı iyi değil mi full hd ekran baska model var mı böyle birde kur böyleyken
  • ekran mat ise fiyat çok iyi

ekran mat değilse o para verilmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

ekran mat ise fiyat çok iyi

ekran mat değilse o para verilmez

Ekran mat
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaammmi

bayağı iyi değil mi full hd ekran baska model var mı böyle birde kur böyleyken

14 inç full hd ekran göz bozmaktan başka bi işe yaramaz. Gördüğüm en ezik y serisi laptop bu , ucuz etin yahnisi misali.
  • 850m olsa iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

14 inç full hd ekran göz bozmaktan başka bi işe yaramaz. Gördüğüm en ezik y serisi laptop bu , ucuz etin yahnisi misali.

bilgisayar kullanmayı biliyor musunuz ya da hiç full hd kullanmadınız yorum onu gösteriyor

telefon kullanırken herkesin gözü bozulmuş olması gerekir
  • 1200 dolaylarında bir donanıma Kasa tasarımı ve FULL HD diye bu para verilmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

bilgisayar kullanmayı biliyor musunuz ya da hiç full hd kullanmadınız yorum onu gösteriyor

telefon kullanırken herkesin gözü bozulmuş olması gerekir

Aksine kullandıklarım full hd tv ler 15,6 full hd ekran ama 1600*900 çözünürlükte kullanıyorum yoksa gözlerim uzun kullanımda ağrıyor.İpad retinada ise sayfalara hep zum yapıyorum.Telefon dersen full hd ekranda web sayfasını zoom yapmadan okuyanı tebrik ediyorum.

edit:bilgisayar kullanmayı biliyormusunuz lafını ise hakaret olarak kabul ediyorum ve iltifatınız bu sözde zahirdir diyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artemisbd -- 12 Mart 2015; 0:48:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.