Şimdi Ara

Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.752
Cevap
44
Favori
201.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir de arkadaşlar size bir şey söyliycem

    Sranızda Xposed Framework uygulamasını duyan olmuştur bende bu uygulamayı xda developers dan indirdim uygulamayı güncellediğimde telefon yeniden başladı ve açılır açılmaz "Maalesef Google Play Hizmetleri durdu" hatası aldım size çok büyük bir soryn oşarak gelmeyebilir ama bu hatayı aldığınızda hiçbir Google hizmetleri çalışmaz oluyor ne play store ne haritalar nede gmail çalışmaz oluyor. Bi de bu hata her an ekrana çıkıyordu telefon açık her saniye bu hatayı alıyordum bende telefona format atmayı denedim keşke atmaz olaydım format attıktan sonra telefon kurulumunda google hizmetleri çalışmadığı için kurulumda hesap ekleme bölümü gelmiyordu ve kurulum bitirilmez oluyordu. Bende telefona orjinal stock rom yükledim anca böyle sorun düzeldi. YANİ ARKADAŞLAR LENOVO VİBE K5 CİHAZINA SAKIN XPOSED FRAMEWORK YÜKLEMEYİN EĞER YÜKLEMİŞSENİZ VE GOOGLE PLAY HİZMETLERİ DURDU HATASI ALIYORSANIZ SAKIN TELEFONA FORMAT ATMAYIN BENDEN SÖYLEMESİ. İNŞ BU DEDİKLERİMİ YAPMAZSINIZDA BENİM DÜŞTÜĞÜM DURUMA DÜŞMEZSENİZ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar bide telefonun orjinal stock romunu yüklediğimde telefona gelecek yazılım güncellemelerini sorunsuz bi şekilde alabilirmiyim? Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilirsiniz.
  • Herkese Selam,

    telefon bu fiyata alınabilecek en iyi alternatif görünüyor benim sorum şu;

    malum fiyatlar oldukça faklı, distribütör garantili, Türkiye garantili, paralel ithalat gibi kavramlar ortalarda sizce hangisini tercih etmeliyim..

    telefonu olduğu gibi kullanan biri değilim bundada arayüz hiç hoş gelmedi gözüme muhtemel cihazda bir arıza olmaz ise ilerleyen zamanlarda custom rom atmayı düşünüyorum..her ne kadar acemi olsam da aşinalığım var..
  • lenova k5 kullanıyorum.stock rom yükleyemiyorum qfil sürekli yükleme hatası veriyor. telefonfa ekranda yazılarda hafif titreme var. sayfalar cok hızlı kayıyor.sayfaları istediğim gibi tutamıyorum.cihazda S S28 rom yüklü
  • Arkadaşlar ben k5 plus modelini aldım ve ilk şarj ettim ve telefon açıktı daha hızlı şarj olsun diye kapattım telefon şarjı tam dolduğunda kapalıyken ha bire lenovo yazısı devamlı titreyerek gelip gidiyor bu normal mi?
  • Animefilmdizisever A kullanıcısına yanıt
    Bende böyle bir hata olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garip1991 G kullanıcısına yanıt
    Hayir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sorun titreme uzunsa yeniden formatlayin o da olmazsa maalesef servise vermeniz gerekecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom yüklemek istiyorumda telefonun stock recovery sinden bunu yapabilirmiyim ses açma güç kombinasyonu ile açtığımız yerde yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garip1991 G kullanıcısına yanıt
    Telefonun ilk şarjını yanlış yapmışsınız ama sorun yanlış şarj etmekten değil üretim veya yazılımsal hata gibi duruyor. Servise göndermenizi öneririm.
  • xposed k5 stock romunda calismiyor dogru ancak custom romlarda calisiyor kurabilirsiniz. stok rom da calissa cok iyi olacakti ama xposed uygulamacilari hala stok romun is parcalarini cozememisler bu yuzden uyumsuzluklar var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemres 06 kullanıcısına yanıt
    bu telefonun paralelini hic gormedim olsa bile cok bir fiyat farki yoktur diye dusunuyorum o yuzden distributorden sasmayin derim. ayrica nispeten guvenilir hb gibi bi yerden de alirsaniz her zaman kafaniz daha rahat olur. telefonun @Deftones sayesinde bircok custom rom secenegi oldu bu acidan sansliyiz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam;
    neredeyse tüm yorum ve paylaşımları sırası ile okudum.
    Ancak, kafamda bağzı soru işaretleri oldu!
    Mesela bu telefonu teknik bilgisi zayıf yaşça büyük kişi ya da kişilere alacak olsanız, bu başlık altında yazılı olan sorunlara dayanarak almamı önerir miydiniz?

    Okuduğum kadarı ile, üründe ufak tefek yazılımsal hata ve veya sorun oluyor. Şahsen bir şekilde üstesinden gelirim ancak teknik beceri ve bilgisi zayıf olan kişiler apışıp kalırsa arkamdan kulağım çınlasın istemem!

    Tavsiye ettim ama karar aşamasında emin olamadım.
  • Telefonu alalı daha 1 hafta olmadı ama yaşadığım problemleri görün öyle alın derim ;

    1-)Mobil bağlantıyı açtınız diyelim , kapatıp paketinizden kalanı görmek isterseniz 2 kere düşünün çünkü kapattıktan sonra bir daha mobil veriyi açamayabiliyorsunuz. Hotspot yani interneti bilgisayar ile paylaştıktan sonra da bu sorunu yaşama ihtimalini çok yüksek. Sanırım bu kronik bir sorun çünkü 3-4 kişiye sorduğumda aynı sorun onlarda da varmış. Hatta bir iki sayfa yukarı da bir arkadaş kendisinde olduğundan da bahsetti.

    2-)Telefon sd kartı görmeyi kesti. Sd kartı takıp cıkarmama rağmen şuan sd kartı görmüyor. Birazdan sd kartı bilgisayarda denicem. Ancak sıkıntının sd kartta olduğunu sanmıyorum.

    3-)Telefonu bilgisayara bağladıktan sonra (içine müzik attım.) telefonun usb bağlantısını kapatınca ekran siyah oldu. Ne kadar telefonun açma tusuna bassamda ekran gelmedi ve tekrar başlatmak zorunda geldim(ilginç bir şekilde yeniden başlat , kapat seçenekleri geldi.)

    4-)Kendi camerası ile çekim yapamadığım gibi kendi fotoğraflarını da görmeme gibi bir kaç kez sorun yaşadım.

    Kısaca telefon f/p ürünü diyebilirim.

    5-)Media playerı kasıyor , farklı media player indirmeme rağmen müziklerde gene aynı sorun mevcut. Belki dolby yüzündendir.

    6-)Biraz önce yaşadığım ve beni bunları yazmaya iten asıl sorun , telefonda kulaklık takılı olmasına rağmen müziği hoporlerden vermeye basladı (aynı zamanda kulaklıktan da veriyor) işin ilginci kulaklıgı tak cıkar yaptıktan sonra da gene aynı sorunu yaşadım. Kapatıp açınca düzeldi.

    Benim şahsi fikrim telefonun ölü olduğu. İlk başta ki fiyat performans ürünü gibi gelen o ilk izlenim artık yerini 2 yıl boyunca eziyet çektirecek bir telefona dönüştü.
    Bunun dısında farklı romlar yükleyen arkadaslar bu gibi problemler yaşıyor mu merak ediyorum çünkü sd kart dısında ki yaşadığım problemler donanımsal olmaktan cok yazılımsal gibi geliyor ancak keşke almasaydım diyorum...

    Eğer daha problem cıkartırsa(ki ne kaldı ? ) yeni bir başlık acıp yaşadıklarımı yazıcam. Ek olarak servise telefonu göndermem suanlık mümkün değil çünkü üniversitede okuyorum ve telefonu okulumun olduğu şehirde almadım.
    Edit:
    Telefonu kullanıyorum yazdıgım tarihten beri. Telefondan yukarıda ki şeyleri yazdıktan sonra memnunum. Ne hikmetse kulaklık , sd kart gibi sorunları bir daha yaşamadım. Bazen telefonlarda kulaklık oynayınca hoparlöre verme gibi bir sorun olur ancak yukarıda ki 6.sorunu yazarken böyle bir durum yoktu. Yani durup dururken bir anda hopörlere geçmişti telefon.O yüzden heyecanlı heyecanlı sorunları sıraladım.

    Mobil baglantı konusunun hala kronik bir problem oldugunu düşünüyorum. İnternet acıkken telefonu wifi paylaşımı açarsanız , artık interneti kapatıp yaptıgınızda internete girebilmek için tekrar wifi paylaşımını aç kapa yapmak durumunda kalıyorsunuz.

    Yani interneti açtın -> wifi paylastın. Wifi kapattın->İnterneti aç kapa yaparsan internete giremiyorsun. Girebilmek için tekrar wifi paylaşımını aç kapa yapman lazım sürekli. Taki telefona reset atana kadar.

    Bunların dısında telefonu aldıgım için pişman degilim. Bu fiyata iyi telefon. Kamerası hakkında yazılanlar alırken gözümü korkutmuştu. Ancak kamerası beni tatmin etti diyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Animefilmdizisever -- 22 Mayıs 2017; 16:49:33 >




  • Beyler k5 plus da nfc özelliği var mı?
  • Selamınaleykum arkadaşlar. Bayan kullanıcı için Lenovo K5 kılıf önerisi olan var mı acaba? Direkt link veya satıcı ismi olabilir.
  • Animefilmdizisever A kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorunlar üzücü lakin bazıları yazılım hatası sd kart gibi ben yeniden formatlayin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animefilmdizisever A kullanıcısına yanıt
    Telefonu alalı 5ay kadar oldu dediğiniz şeylerden hiçbiri bende olmadı telefona format atmanızı tavsiye ederim. Sorun düzelmezse servise verin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo k5 cihazımda hiçbir sorun yok. Sadece mesaj gelmiyor. Sebebini bilen var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.