Şimdi Ara

Lenovo V580C Kullanıcıları Platformu [Sorunlar ve çözümleri 2. Mesajda] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
591
Cevap
9
Favori
23.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim.
    İkisi arasında sıkıştım kaldım. Kasa kalitesi çok önemli benim için.
    Z500 1500 TL, V580 ise 1200 TL.
    karar veremiyorum bir türlü. Z500 alüminyum mu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelincigim -- 12 Aralık 2013; 12:06:03 >
  • gelincigim kullanıcısına yanıt
    o konuda bilgim yok hocam z500 inceleme fırsatım olmadı
    z500 konu başlığında sorarsanız daha iyi cevap alabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reko

    Tr deki tüm v580c ler 20160 modeli olması lazım driverları seçip oto yükleyip install ediyor lenıvınun destek sitesi

    Hocam bu dediğiniz driverleri seçip oto yüklemek nasıl oluyor?
  • Akeneton34 kullanıcısına yanıt
    lenovonun destek sayfasına üye oluyorsun cihazı seçiyorsun ve yüklemen gereken driverları tek tek işaretliyorsun sonra yükleyip install ediyor otomatikten kastım buydu ..öteki türlü biliyorsun tek tek indirip kurman lazım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    Kasa kalitesi iyi değil bence, plastik gibi, z500 ü bilmiyorum ama bence v580c'yi seçmeyin gelincigim.

    Teşekkür ederim.
    Kasa plastikse bulaşmam kesinlikle.
    Z 500 e yöneleyim o zaman.
  • kasa plastik degil yanlis bilgi vermeyelim. :) fan sesi de bahsedildigi kadar kotu durumda degil. Ben fan sesi duymuyorum. Cok yakina yaklasmadigim surece duymuyorum. Hatta kulagimi dayadigimda sadece ruzgar sesinden baska ses yok. herhalde bi ben sansliyim galiba ki sessiz olan bana denk geldi sanirim. Ben urunden oldukca memnunum. Eger bu urunu 1000-1200 arasi maliyetle alirsaniz gayet iyi verim alirsiniz. Yoksa Z500 un GT645m li modeline bakiniz. Sarj maximum kullanimda 4-5 saat gidiyor. Yuksek performansta 2 saat civari goturuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle geçmiş olsun ...yazdıklarında kendince haklı olabilirsin ama ben sana katılmıyorum 1997 den beri pc kullanırım iş yerinde evde kullanndıgım 10 farklı notebook oldu..şu an iş yerinde lenovo var e330 ve ayrıca normal pcde lenovo biri i5 biri i7 li..ben dediğin fan sesini toshibadanda sonydede duydum ama karsılastıman neye göre bilmiyorum..sen beklentını çok yukarda tutmuşsun anlaşılan aldığın notebook sony yada toshıba degıl ..kasa olayına gelirsek daha kotulerını gordum toshıba noteboogun boyaları 1 yılda soyulmuştu..tek katılgım ekranın cozunurlugun dusuk olması ..samsung dusuk cozunurlukte ıyı ekran uretmıyormus bunu ogrendık ..aldığımız ürün ne olursa olsun f/p ürünü .
  • bende fan pc açılır açılmaz başlamıyor ..ısınırsa oyunlarda açıyor.. fan calıştıgında o kadarda yüksek sesi yok..bendeki diğer lenovoda ses çıkmıyor sizinki problemli olabilir ama her lenovo kötü almayın demekde biraz fazla iyimserlik!! begenırsın beğenmesin bilmiyorum ama lenovo dünyadaki 1 .numaralı pc üreten firma bu kadar kötü olsa adamlar bu kadar ürün satamaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 12 Aralık 2013; 20:17:00 >
  • neyse dostum karsılıklı tartısma olayına döndü konuyu uzatmıyorum ben f/p ürünü olarak herkese öneririm acıkcası ben gayette memnunum ...memnun değilsen yapacak birseyde yok ...
  • Hocam driverlari eksiksiz internet sitesinden yukledim
    Suan vmware ile centos kurdum sanalda ve cpanel kuruluyor
    Sessiz bir ortamdayin ve fan sesi kizimin uyurken nefes alisindan daha sessiz
    Driverlari tek tek pc ye cekerek yukleyin birde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    1 numaralı firma böyle ise 2 numaralı firmayı hayal etmek bile istemiyorum. Bir markanın ucuz diye dünyada en çok mal satan firma olması onun harika, nefis olmasını gerektirmez...

    dostum fan hızı için eskiden speedfan diye bir yazılım vardı. Bununla fan kontrolü yapabiliyorduk. İstersen onu bir dene.
  • Arkadaşlar Z500 ile V580 arasında net farkları ve hangisinin tercih edilmesi gerektiğini yazabilecek arkadaşlar var mı acaba?
  • cianni kullanıcısına yanıt
    Hangi z500 den bahsediyorsunuz? Gt645m ve Gt740m li modelleri var z500 serisinin. Birde fiyatına göre ram ve depolama alanları değişiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRiSe*

    Hangi z500 den bahsediyorsunuz? Gt645m ve Gt740m li modelleri var z500 serisinin. Birde fiyatına göre ram ve depolama alanları değişiyor.

    HDD işlemci ve VGA durumuna göre kafamda fiyat belirlemeleri var da olay Z500 kasa mı V580 kasa mı tercihinde.

    Arkadaşın demesine göre kimsenin V580 almaması lazım :))
  • cianni kullanıcısına yanıt
    @djcool arkadaşımızın yaşadığı hiç bir sorunu yaşamadım henüz. Bence kasa gayet yeterli bir kaliteye sahip. Ekran kalitesi zaten tüm lenovo serilerinde aynı. Çok kaliteli birşey değil yani.. z500 biraz ince. Diğer bileşenlerin hepsi aynı hemen hemen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cianni

    Arkadaşlar Z500 ile V580 arasında net farkları ve hangisinin tercih edilmesi gerektiğini yazabilecek arkadaşlar var mı acaba?

    V580c tam bir f/p ürünü. Ben n11 den 1277 liraya mal ettim. İlk laptopum V580c. Arkadaşın yaşadığı fan problemi bende mevcut değil. Ekran kartı gayet stabil ve iyi. Bad company 2 ve World of Warplanes oyunlarında Orta-Yüksek ayarlarda 50 civarı Fps ile oynadım. Hiç bir kasma yok. Kasa kalitesi güzel. Ürün sizi üzmez. Bence tek eksiği klavye aydınlatması.
  • Merhabalar daha once casper nirvana black piano kasa kullandim kardesimde msi var yani kasa cok kaliteli demek yanlis olur bunlarla kiyasladigimda kasa kalitesi kotu. Urun fp urunu evet ancak cokta ucuz degil ortalama fiyatin biraz altinda (n11 wp ile oda) fan sesi cok sessiz degil sonucta donen mekanik bir aksam ancak cokta sesli degil ortalama bir ortamda sesi kesinlikle duymassiniz sessiz ortamda duyulabilir. Performansi cok guzel isinma yok diyebilirim kardesimdeki msi ates topu oluyor oyunlarda cx61 modeli i5 3210 gt 635m

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    Çok affedersin tavsiyede bulunduğum için.

    Haydaaa :) Hocam sizi kırmak üzmek veya rencide etmek bir durumum yoktu açıkçası cidden sizin demenize göre bence bu ürün alınmamalı baya çekmişsiniz, eğer fiyat farkı çok yok ise bu yorumlardan sonra Z500 tercih ederim yani. Ki Z500 alan tüm arkadaşlarım memnunken.

    @Akeneton34 Hocam tavsiyeleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim ;) Güle güle kullanınız..
  • http://www.youtube.com/watch?v=jNQ6nO0fnE4 v580c

    http://www.youtube.com/watch?v=Wa0K34p9Blc cx61


    karsılastırın hocam telefonun gurultusude var

    videolar gm discovery ile çekildi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    :)) işareti olunca alınmışım, kusura bakmayın ben yanlış anladım mesajı o halde. Ben z500'ü resimlerden incelemiştim hangisini alacağıma karar verirken. Ekranın oradaki tümseği (sanırım pil o yuvanın içinde) sevmemiştim, bir de pilin gömülü olmasını, rengini de. Kasayı resimlerde daha çok sevdiğimden v580c'yi tercih ettim ama işte şikayetlerim oldu. Bir de Lenovo markasını almaya karar verirken akılda bulundurulması gereken servisten çok çekeceğiniz olmalı. Mesela cihazı görmeden alırsanız ve ölü piksel çıkarsa 3 adetten fazla olması gerekir diye saçma bir uygulamaları var. Selamlar.

    Bunlar güzel uyarılar. Dikkate almak lazım. Zaten gerisi Allah kerim Biliyorsunuz sizin kullandığınız laptopu heves ile alıp çok büyük mutluluklar ile kullananlar da vardır. Ha sizin uyarılarınıza rağmen 1150TL'ye getirip N11'den yine de alacak kişiler de

    Tekrar teşekkürler..

    Bu arada ben değil bir arkadaşım ürünü alacak. Bakalım kendisi ne karar verecek.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.