Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
127
Favori
528.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ram123456

    lütfen seviyeli olun. Forumda kullandığınız kelimeleri dikkatli seçin. Görmemiş oldum.

    />
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Zaten 4.4.4 yukledim ayni sorunu yasadim 5.1 i denemek icin kurdum ondada ayni sorun var diyorum ya ne yaptiysam olmadi donanimsal bi sorun varsa telefonda bilmem ama dedigim gibi cinliler yazilim fakiri bu telefona baska guncelleme beklemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secretplay S kullanıcısına yanıt
    Garantiye verin cihazı. Kitkat yükleyip fabrika ayarlarına dönünce düzelmesi gerekirdi istisnasız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pumaken

    quote:

    Orijinalden alıntı: srknbyz

    lenovo security den oluyordu

    uygulamaları sd karta nasıl taşıdığınızı söyler misiniz?
    e-posta uygulamasının çalışmadığının farkında mısınız?
    numara çeviricide rakamların üzerine basık tutarak hızlı arama özelliğinin olmadığının farkında mısınız?
    ana ekrana hızlı arama yapabilmek için atadığınız kişilerin ana ekrandan kaybolduğunun farkında mısınız?
    çift tık ekran açma özelliğinin gitmesi, donma ve yavaşlama, yakınlık sensörünün geç algılaması gibi sorunların farkında mısınız?
    ha siz rom atıp kullanırsınız ona bir şey demeyiz ama telefonu fabrikasyon olarak kullanan bizler birçok sorun yaşıyoruz şu anda
    kit katda hiç sıkıntı yoktu çok stabil çalışıyordu maalesef yetersiz bir lollipopla telefon bu hale geldi?
    siz de bu sorunlar yoksa yada bunları bir şekilde aşmayı başardıysanız diğer kullanıcılarada yardımcı olunda bizde bir sıkıntı yaşamıyoruz diyelim



    noluyo lan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • secretplay S kullanıcısına yanıt
    Bakın, siz de aynı şeyi yapıyorsunuz. Ben zaten çift tıklama sorununu Lollipop'un ilk eksiği olarak yazalı iki ay kadar oldu. Çok büyük bir eksiktir ve yeri de dolmuyor; bu konuda aksi bir şey söylemiyorum. Telefon yazılım konusunda harika falan da demiyorum; bilakis sorunları olduğunu belirtiyorum. Ama bu sorunların bazıları (rehber boyutu, ses kalitesi, wi-fi) bu konudaki tavsiyelerle, root gerekmeden çok büyük oranda halloldu. Bu arada, led bildirim meselesi KitKat'ta da vardı; hâlâ çözmediler. Lenovo'ya bu sorunları bildirmekten başka yapılabilecek bir şey yok.

    SD kart konusunda olay kişiden kişiye değişir. Ben telefon hafızasını bile dolduracak kadar arşiv ve program ihtiyacı duymuyorum; böylelikle SD karta uygulama taşımak ben ve benim gibi kullanıcılar için olmazsa olmaz bir şey değil. Beğenmeyen arkadaş zaten mis gibi KitKat ile yola devam edebilir; sanki Lollipop çıkmış ve herkese güncelleme yapma zorunluluğu gelmiş gibi isyan ediyorsunuz. Zaten arayüz dışında neredeyse hiçbir farkı yok. En kötü ihtimalle serviste birkaç saatte veya şehir dışı için bir haftada KitKat yükleyip geri veriyorlar.

    Wi-Fi konusundaki sorun hakkında da madem fabrika ayarları ve wipe işe yaramıyor, servise verin demekten başka bir öneride bulunamam. Zira buradaki tavsiyeyi okuyup bu sorunu çözdüm ve başkalarının da çözdüğünü gördüm. Sizde işe yaramıyorsa uğraşıp kendinizi yormayın, bırakın servis baksın. En kötü ihtimalle yeni bir tane verirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    Bende de 4.4.4 KitKat yuklu. Geldiğinden beri öyle ama bende de Wi-Fi de iken bildirimler gelmiyor özellikle whatsapp :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda herkesin istekleri ayri bende karta tasima olayina takilmiyorum zira karttan daha yavas calisiyor uygulamalar yanliz bu bildirim gelmeme isi can sıkıcı dedigim gibi wifi ile olusan bir sorun bu ve kesinlikle bircok telefonda var kullanicilarin cogunun farketmedigi nokta suki wifi aninda agdan dusmuyor 15 20 dk hic ileti gelmez yada telefonu bi koseye koyup hic kullanmazsaniz anlarsiniz bende gece yatarken wifi ye baglayip sabah oldugunda fark ettim genel olarak bu nebicim telefon diyen arkdasalarimin hepsi iphone kullanan arkadaslarim o kalitese bi telefon olmadigi icin gayet normal karsiliyorum fakat bu ileti alip vermeme olayinin cozulmesi lazim dedim gibi bu sorun bana has degil bircok telefonda var ozellikle rus sitelerine girerseniz orda daha net gorursunuz lenovo rusyada baya meshur bi sirketmis onuda anladim bu telefonun sorunlarini arastirirken

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secretplay S kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum; zaten sizin sorununuz bu başlıktaki büyük çoğunluk için önceleri şikayet konusuydu. Hatta aynı sorunu birkaç gün boyunca ben de yaşadım. Whatsapp'tan kendime mesaj attırıyorum; telefonda ses yok. Mail veya tweet attırıyorum; bildirim yok. Ekranı açıyorum, bana mısın demiyor. Programa girince veya telefonu bir süre kullanınca hepsi patır patır gelmeye başlıyor. İşte bu sorunu fabrika ayarlarına dönmekle ve Kablosuz ayarlarından Wi-Fi'ı her zaman açık tut seçeneği ile çözebildim. Mesela şu an ekranı açınca 2 Whatsapp, 1 e-posta ve 1 de tarayıcı bildirimi görüyorum. Ha bu çözüm yolu sizde işe yaramamış, o kısmı gerçekten can sıkıcı. Keşke sebebini bilsem... zamanla çoğu kişide çözülmesine rağmen bir kesimde sorunun hâlâ devam etmesine bir anlam veremiyorum.

    En güzeli, eğer İstanbul'daysanız servise gidip derdinizi anlatın. Değilseniz telefonla iletişime geçip tavsiye isteyin; gerekirse kutunun içine açıklama yazarak ürünü servise yollayın. Bir de onlar baksınlar. Neticede para vermişsiniz, o paranın içinde 2 yıllık garanti de var. Yok yere uğraşıp çile çekmeye gerçekten değmez. Dediğim gibi, en kötü ihtimalle yeni telefon verirler veya para iadesi alırsınız; ama sorun kalmamış olur.

    Bahsettiğiniz sitelere bakacağım. Şu an benim gözümde bu telefonun (KitKat - Lollipop fark etmeksizin) en büyük sorunları sensör ve bildirim ışıklarıdır; zira bu sorunlar için (ek uygulamalar ve işlemler haricinde) henüz yazılımsal bir çözüm yok.




  • egun. E kullanıcısına yanıt
    Security den veri kullanımında ağ güvenlik durumu var orada mobil veriyi kapatmış olabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lazye kullanıcısına yanıt
    Başka bir pc'de de denedim. Yine okumadı telefonun kendi hafızasını. Tekrar tekrar çıkartıp takıp demiyorum, olmuyor.. :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WHATSAPP sorununu bende cozemedim.yerli yabancı bütün forumlarda konuşulan bir mevzu ve çözüm bulunamamıştır. ama sorunu hepimiz biliyoruz. benim tahminimce

    güvenlik, kilit ekranı, otomatik olarak kilitle

    menüsünde ki süreler. o sure sonunda tahminimce herşeyi kapatıyor.amacına uygun çalışıyor. sorun, orada +asla+ gibi bir seçenek olmaması.

    sonylerdede aynı problem var ve onlarda güç tüketim ayarını değiştirerek çiziyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipopa yukseltince kameram bozuldu. Siyah ekran çikiyor ve galeri durduruldu hatasi veriyor.fabrika ayarlarina donmeden bunu cozmenin bi yolu yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GYROSCOPE sensörü var mı bu alette? var ve yazılımsal olarak engelli mi? öyleyse nasıl aktive edilir? halen cevap alamadım. eğer yoksa net olarak aldığım güne sövücem. 2016 yılında gyrosuz bu telefonu ürettikleri için.
  • Telefonumu aldı alalı kullanıyorum.İlk çıkan lollipopa şikayetler nedeniyle yükseltmedim. İkinci çıkan lolipopa yani s139a yükselttim.Pek sorun yaşamamakla birlikte klamera programı sanki zorlanarak çalışıyordu.Neticede Özel recovery yüklü bir durumda iken S139da fabrika ayarlarına döndüm. Telefon 5-10 kez titreme yaptıktan sonra ilk duruma döndü. Şu an için herhangi bir problem yaşamıyorum. Pil yerine göre 7 gün var diye bir istatistik görmeme rağmen çok kullandığımızda bu süre değişiyor. Pil kullanımı göreceli yani kişiye göre değiştiği için farklı olabilir takmayın.Normal günde 1-2 saat internet watsapp ile (oyun hariç) telefonda 3 günü çıkarırsınız.Son durumda watsapp iletileri ekran kapalı iken dahi geliyor.Uyarı ışığı olarak kırmızı ışık zaman zaman yanıyor bazen de yanmıyor ama iletiler her zaman geliyor.Ekranı açtığımda watsapp tan şu kadar okunmamış diye bildiriler akranda oluyor.Kilitli iken üst menü aktif şekilde kullanılıyor.Kapatmak için de uğraşmadım.Ses konusundasıkıntım yok. Eğer karşının sesi size az geliyorsa konuşma esnasında da sesi artırma tuşu ile yükseltebilirsiniz. Kamera çok iyi değil.Işıkta idare eder.
    Netice olarak F/P olarak kullanılabilecek bir telefon.
    Başka güncelleme gelir mi bilemem. Huawei tabletime hiç güncelleme dahi yapmadılar 4.1 de kaldı.
    Çok kötü olmamakla birlikte her şeyiyle dört dörtlük bir telefon değil.
    Uygulamaları sd karta taşıma konusunda Link2sd(Türk yapımı) tavsiye ederim.Rootlu telefonlarda sd kartı hafızaya ek olarak bile kullanabiliyor. Galaxy ace de öyleydi.Lollipopta denemedim.Depolama menüsünde öntanımlı bellek olarak sd kartı seçersek sanırım uygulamalar verileri oraya kaydedebilir.(Denemedim belki sd karta da kurabilir).Ben lollipoptaki uygulamaların sd karta yazma iznini farklı bir yolla hallettim.
    http://android-revolution-hd.blogspot.com.tr/2015/01/how-to-unlock-external-sd-card-writing.html bu adreste anlatılmakta.Bu anlatılanları ben root etmeden hallettim.Dosyayı telefonu recovery deaçarak recovery nin dosya yöneticisi ile değiştirdiğim dosyayı oraya koydum. başka da söyleyecek bir sözüm yok şimdilik.
    İyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rezilvezir

    GYROSCOPE sensörü var mı bu alette? var ve yazılımsal olarak engelli mi? öyleyse nasıl aktive edilir? halen cevap alamadım. eğer yoksa net olarak aldığım güne sövücem. 2016 yılında gyrosuz bu telefonu ürettikleri için.

    Accelerometer var Gyroscope yok. Almadan önce telefonun özelliklerini iyi incelemeniz gerekirdi, olmadığı belli. Burada da yazdık defalarca. Benim için önemli bir özellik değil açıkçası 360 derece videoyla falan işim olmadığı için. Bir telefon almadan önce iyice inceleyip yorumları vs okurum. Geçen yaz aldığımızda doğru düzgün okuyacak yorum yoktu, şimdi genel sorular dahil neredeyse en ince ayrıntısına kadar bu forumda yazıldı çizildi ama okuyan yok.

    Hala bildirim sorunu diyorlar 15 kere anlattık, anlattığımız şekilde yapınca herkeste çözüldü. Fabrika ayarlarına alın diyoruz yok hala anlamıyorlar yüzde 99 çözüldü bu şekilde. Devam ediyorsa istisnadır servise verin diyoruz. Bu arada sp Flash tool ile sıfırdan kitkat yüklemek çocuk oyuncağı, bunun için servis önermeye gerek yok herkes yapabilir anlatımı var ilk mesajda eklenmiş konusu bile var da onu da okuyan yok. Bilgisayara bağlayıp şu bu uğraşmak istemeyenler için yine o konuda telefonun kendi orjinal recovery menüsü ile uyumlu rom zip dosyası da verdik. Şu forumun hali sıkıntı verici bir acınacak döngüye girdi iyice açıkçası..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ram123456 R kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan yedekle sıfırlama girmelisin tabi önce yedeklerini almayı unutma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon hafızasından dosyalar kendi kendine silinmeye başladı. Bu aralar çok sık oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar nexus4 telefonumun ekranı kırıldığı için yeni telefon bakıyorum. Nexus bayağı hızlıydı p70de kasma var mı ? birde 4000 mah çok yüksek geliyor. şarj durumu nasıl acaba ?
  • Telefonda kasma bazen oluyor bazen hic olmuyor yag gibi akiyor sarj ortalama 6 7 saat ekran veriyor isinma problemi yok yanliz bildirim sorunu var kimilerinde yok deniyor ama eminim onlardada var fakat fark etmiyorlar vu telefonu alirken dikkat et iyi dusun hic beklemedigin yerden kafayi yiyebilir yada sana gore 10 nunara telefon olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le0 kullanıcısına yanıt
    Gram kasma yok , hızlı şarj özelliği var. Kendi şarj cihazıyla 0 dan 100 e 2 saatte full doluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.