Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.311
Cevap
127
Favori
528.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Achina A kullanıcısına yanıt
    iade et direk .. kameranın sürüm-rom ..vb ile ilgisi yok güncelleme ile de düzelmez belki çekim hızı biraz daha artar ama görüntü kalitesi hep grenli olacaktır ..
  • secretplay S kullanıcısına yanıt
    Bozuk plak esprisini yapacağım neredeyse. Bildirim gelmeme sorunu var da biz farketmiyoruz hala öyle mi? Sana iki saatlik video çekeyim istersen ikna olman için. Wifi bağlı, ekran 2 saattir kapalı, sonrasında Whatsapp mesajı at bakalım bildirim anında düşüyor kendi gözlerinle gör artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamera ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. Hele LG g3 ile bu telefon arasında kalıp bunu aldığım için pismanim derecesine geleceğim. Müşteri hizmetleri desen ilgilenmiyor 3 gündür hafta içi öğlenleri arıyorum çalışma saatimiz bitti diyor , sövsem yeridir.

    Sadece kendi kamerası desem neyse zaten de snapchat te bile öyle

    Yapabileceğim bisey var mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saatlik videoya gerek yok ben sana 20 dk lık video çekip atayımda artık gelmediğini kendi gözünle görde inan ben sadece sana şunu diyorum bir sürü forum sitesinde insanlar deli gibi bu şeyden şikayet ediyor her ne hikmetse sadece 3 -4 kişide bu sorun yok diye geri kalan kimsede olmamasını bekliyorsunuz bide sorunu son kullanıcıya atıyorsunuz insanlar telefonu alır kullanır yok fabrika ayarlarına geri dön yok olmadı 4.4.4. e geri dön yok root at yok bilmemne insanlar bi ürüne para verip daha sonra 50 tane cambazlık yapmak zorunda değil alır kullanır telefonu ki bu sorunun düzelmesi için 1 haftadır uğrşıyoum yok olmuyor sorun yaşamasak olmayan bişey den bahsetmeyiz heralde insanların alım gucu sınırlı alıp sorun yaşayacaklarına belki ellerindeki imkanlarla daha iyi ürün alabilirler diye yaşadığımız sorunları anlatıyoruz bu telefonun elle tutulur çokda bişeyi yok öle abartmanızada gerek yok xperia c4 alınabilir hem kamerası çok daha güzel hem onunda şarjı aynı bu şekilde 5-6 ekran veriyor hemde böle abuk sabuk sorunları yok.




  • secretplay S kullanıcısına yanıt
    Bu forum başladığı zamandan beridir biliyoruz merak etmeyin. 3-4 kişide var sadece burada. Anketi yapalım insanlar doldursun isterseniz. Bir düşünün madem sizden başka doğru dürüst neden şikayet eden yok 7 aydır kullanıyorum istisnasız her mesajı okuyorum buradaki mesajları. İnsan bir düşünür madem böyle bir yazılımsal sorun var bende ama birçok kişide neden yok, veya şikayet eden on kişide hemen hepsinden çözüldü de bende çözülmedi diye, geriye dönüp bakın okuyun bakalım yardım ettiğimiz hemen herkeste çözüldü mü çözülmedi mi. Kendi sorunumuz çözülmedi diye herkese malediyorsunuz, aynı şeyi sadece kuru gürültü şeklinde defalarca yazıp duruyorsunuz. Sizde neden çözülmedi kim bilir, çözmek için doğru şeylerin yapmayınız muhtemelen. Ben sizde bildirim sorunu yok demiyorum. Çözmek için gerekli şeyleri yapmıyorsunuz veya size denk gelen başka bir sorun var verin servise kurtulun burada sizin çözüm arıyor gibi bir haliniz de yok. Sp Flash tool ile s134 rom yükleyin artık fabrika ayarlarına da alın hemen sonrasında her ihtimale karşı. Wifi ayarı falan yapmanıza da gerek yok çözülüyor mu görelim. Değilse servis. Amma gürültü yaptınız kabul etmek çok mu zor geliyor bir yalancı demediğiniz kaldı sizin sorun çözülmedi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ya arkadaşlar mesajları okumaya çalştım çok sayfa var bakamadm daha fazla sorulduysa kusura bakmayın.
    Benim p70 2 aylık ve rehber ve çağrı kayıtlarında çok fazla donmalar olmaya başladı. Çözümü var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fredegar kullanıcısına yanıt
    Bende de inanılmaz kasma vardı rehber ve mesajlarda. Telefon Rootlu birçok şey yüklü. Hafızada yeterli boş alan filan da var. Arama kayıtları 6 aydır duruyordu. Sildim. Düzeldi şimdilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşların dediği kadar kötüymüş kameralar eski s4 minim daha iyi çekiyor açıkçası ve şu an hafiften bir pişman oldum diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • omeryilmaz035 O kullanıcısına yanıt
    zaten alinabilirliği bitti bi p70 in alternatif cogaldi lg g3 mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 5.1'e güncelledim.Güncelledikten sonra fabrika ayarlarına dönmeye çalıştım dönmedi (açıldığında bütün uygulamalar duruyordu) tekrar denedim bu sefer telefonun ekranı hiç bir şekilde açılmıyor arada bir kendi kendine titriyor 15 dkdır bekliyorum telefon açılmıyor.Ne yapayım forumdaşlar yardım edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramzeyu

    quote:

    Orijinalden alıntı: coyote3880

    "Lenovo P70 Ses Problemi"

    Arkadaşlar ses yankılanması problemi (karşı tarafa sesim derinden ve yankılı gidiyordu) yaşıyordum. Konunun birinci sayfasındaki "Ses Artırma" başlığının ikinci kısmını uygulayarak düzelttim. Bilginiz olsun. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

    aynı sıkıntı bende de vardı bakalı m nasıl olacak

    beyler bende lollipop var ve en baş sayfada yazılan ayarları yapmama ragmen ses yankılanması sıkıntısı devam ediyor. Telefonu rest yapınca düzeliyor ne iş çözemedim ilk lollipop geçtiğimde sıkıntı yoktu sonradan çıktı bu durum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1tiger1

    Telefonu 5.1'e güncelledim.Güncelledikten sonra fabrika ayarlarına dönmeye çalıştım dönmedi (açıldığında bütün uygulamalar duruyordu) tekrar denedim bu sefer telefonun ekranı hiç bir şekilde açılmıyor arada bir kendi kendine titriyor 15 dkdır bekliyorum telefon açılmıyor.Ne yapayım forumdaşlar yardım edin

    hard format yapman lazım galiba bi araştır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunnkaar

    zaten alinabilirliği bitti bi p70 in alternatif cogaldi lg g3 mesela

    adam gibi yazılım desteği verselerdi iyiydi ya kitkatta kalacağız bu gidişle
  • kareem1987 kullanıcısına yanıt
    Sağolasn dostum denedim düzelir umarım:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon iyi hoşta kamera tam bir facia.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jamie35 kullanıcısına yanıt
    Yapma dostum ya, 700 liraya kadar olan bir çok telefonla kıyaslama yaptım öğle çok kötü denecek bi durum yok. Kendi fiyat segmentiyle karşılaştırmak lazım diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramzeyu kullanıcısına yanıt
    aynen android L de eline yüzüne bulaştirdi lenovo daha lenovo telefon almam p70 den sonra .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle 5.1 güncellemesini hemen yükleyen ve bugüne kadar sorunsuz kullanan birisi olduğumu sizlere söyleyeyim. Fakat bugün arkaplanda chrome ve YouTube açıkken kameraya girdim. Telefon kamera ekranında kaldı. Yaklaşık 5 dk hiçbir komuta cevap vermedi. Hiçbir şey yapamayınca bilgisayara bağladım. 2-3 dakika daha tepkisiz kaldı ve bir anda kendine geldi. Sonuç olarak 5.1 hakkında daha önce yaptığım hatasız yorumlarımı geri alıyorum ve bugün 4.4.2 ye dönüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barlas_dnz B kullanıcısına yanıt
    Aslında karanlık veya ışığın az olduğu yerler için olan çekimleri kastederek facia dedim. Yoksa fiyatına göre 1 numara. Eskiyip Bozulana kadar kullanmayı dusunuyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamie35 -- 28 Şubat 2016; 14:50:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En güncel kitkat sürümü "s134_150729" bu mu?
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.