Şimdi Ara

Lenovo mu Casper mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
15.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir dizüstü alacağım. Ama kararsız kaldım.
    İstediğim özellikler;
    Takılmayacak kadar hızlı olması
    Belleğinin iyi olması
    optik sürücü bulunmalı dual olarak
    15 inch civarı istiyorum
    tabii diğer bir çok özellik günlük standartlar dahilinde. wireless, ekran ve ses, vs...

ben bilgisayar başında tek bir işlemde bulunmadığımdan şuanki bilgisayarım zaten 2001 model, kaldırmıyor.
    müzik, belge, internet ve bir kaç işletim sistemini yoran program kullanabilmek için en uygun hangisi karar veremedim. ancak kafamdakiler;

Casper NIRVANA 15.4" CPM-T420-3F15

Casper NIRVANA 15.4" CPA-T660-4F05

ve Lenovo idea pad Y530
    http://www.pc.ibm.com/tr/ideapad/yseries.html?epi=web_express

Yardım edebilirseniz sevirim. Zaman biraz kısıtlı aciliyet durumundan dolayı. Bunlar haricinde 8 taksitli fiyatı 170i geçmeyecek bir öneriniz varsa da belirtmenizi isterim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1z3m -- 25 Mart 2009; 2:54:44 >

• Y530 her zaman daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Y530 her zaman daha iyidir
    Lenovo diyorum başka bir şey demiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim ilginiz için.
    casper'ın sistem özellikleri daha kabarık duruyor. hatta birinde 4gb bellek var. levono o kadar değil. o yüzden sistem olarak karşılar mı? bir de bilmiyorum tabii ama beni baya idare etmesi lazım alacağım bu laptopın. yani önümüzdeki 3-4 yıl değiştiremeyeceğim kesin. biraz daha çağı yakalamış olma açısından tereddütteyim. gerçi sürekli yenileniyor, gelişiyor ama. elimdeki bu fujitsu yine iyi idare etti beni. isim açısından levono da olsa casper mı diye tereddütteyim hala.
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: G1z3m

teşekkür ederim ilginiz için.
    casper'ın sistem özellikleri daha kabarık duruyor. hatta birinde 4gb bellek var. levono o kadar değil. o yüzden sistem olarak karşılar mı? bir de bilmiyorum tabii ama beni baya idare etmesi lazım alacağım bu laptopın. yani önümüzdeki 3-4 yıl değiştiremeyeceğim kesin. biraz daha çağı yakalamış olma açısından tereddütteyim. gerçi sürekli yenileniyor, gelişiyor ama. elimdeki bu fujitsu yine iyi idare etti beni. isim açısından levono da olsa casper mı diye tereddütteyim hala.
    teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Casper göz boyamak için 4 gb ram veriyor.Home Basic işletim sistemi nasıl 4 gb'ı görebilecek.Casper
    Kesinlikle Y530 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Casper göz boyamak için 4 gb ram veriyor.Home Basic işletim sistemi nasıl 4 gb'ı görebilecek.Casper
    Kesinlikle Y530 derim

Alıntıları Göster
    sağolun. peki bir şey soracağım,
    levono y530 u internetten arattığımda bir çok farklı fiyat çıkıyor ama birbirinden fazla bağımsız fiyatlar.
    benim fark edebildiğim tek fark disk kapasitesiydi. bana en 160 yeter zaten harici olarak 160 var bende. levono y530 olarak en uygun fiyat ve tam model nedir acaba? link verebilir misiniz?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030800&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

ben burdan fiyat seçmiştim aslında. tüm y530ların sistem özellikleri aynı mı, onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G1z3m -- 25 Mart 2009; 2:05:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: G1z3m

sağolun. peki bir şey soracağım,
    levono y530 u internetten arattığımda bir çok farklı fiyat çıkıyor ama birbirinden fazla bağımsız fiyatlar.
    benim fark edebildiğim tek fark disk kapasitesiydi. bana en 160 yeter zaten harici olarak 160 var bende. levono y530 olarak en uygun fiyat ve tam model nedir acaba? link verebilir misiniz?

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030800&CS_Category=_SBA_63_1662_444_2010&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63#

ben burdan fiyat seçmiştim aslında. tüm y530ların sistem özellikleri aynı mı, onu merak ediyorum

Alıntıları Göster
    Y530 da bi araştırma yapmıştım sana ağır mı gelir bilmiyorum ama en iyi fiyat bu 2 sitedeydi

Alttaki sitede fiyat güzel indirim felan var 1978 tl e geliyor galiba

Link 1

Alttaki sitede ise en ucuz fiyat galiba 1833 TL(KDV Dahil) e gelir bi bak istersen

Link 2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dell mi?, lenovo mu?
    15 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Acer mi Lenovo mu ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

Y530 da bi araştırma yapmıştım sana ağır mı gelir bilmiyorum ama en iyi fiyat bu 2 sitedeydi

Alttaki sitede fiyat güzel indirim felan var 1978 tl e geliyor galiba

Link 1

Alttaki sitede ise en ucuz fiyat galiba 1833 TL(KDV Dahil) e gelir bi bak istersen

Link 2

Alıntıları Göster
    Lenovo

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Lenovo

Alıntıları Göster
    Sormaya bile gerek yok casper dermişimtabiki lenovo...
    Casper göz doldurmak için bu sistemleri koyuyor, bana 4çekirdekli casper verseler önerilen lenovo'yu alırdım...
    LENOVO

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Sormaya bile gerek yok casper dermişimtabiki lenovo...
    Casper göz doldurmak için bu sistemleri koyuyor, bana 4çekirdekli casper verseler önerilen lenovo'yu alırdım...
    LENOVO

Alıntıları Göster
    Bu modeli Tavsiye ederim.Kendimde kullanıyorum

Casper Nirvana CPM-P745-4F15
    Core 2 Duo İşlemci 2.13 GHz P7450, 4 GB Ram, 250 GB HDD, 1024 MB 9600Gs, Wireless, Bluetooth, Vista Home Basic, Taşıma Çantası

Nakit 1.733,82 TL

http://www.casperstore.net/pinfo.asp?pid=1860

Casper Hakkında detaylı bilgi için ana konumuza bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Core 2 Duo İşlemci 2.13 GHz P7450, 4 GB Ram, 250 GB HDD, 1024 MB 9600Gs, Wireless, Bluetooth, Vista Home Basic, Taşıma Çantası

Nakit 1.733,82 TL

Alıntıları Göster
    Hocam Bendede Casper 8600 9600 GS Var Super Makina Acer Da Kullandım Casper En Ufak Sorunsuz Tavsiye Ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Hocam Bendede Casper 8600 9600 GS Var Super Makina Acer Da Kullandım Casper En Ufak Sorunsuz Tavsiye Ederim.

Alıntıları Göster
    Kışın odanıza soba almak istiyorsanız ve birde laptopa ihtiyacınız varsa ısınmak için soba almanıza gerek yok bir adet casper laptop işinizi görecektir :)

Aylarca yoğun yük altında sorunsuz ve stabil çalışacak bir notebook arıyorsanız lenovo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Mart 2009; 23:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Kışın odanıza soba almak istiyorsanız ve birde laptopa ihtiyacınız varsa ısınmak için soba almanıza gerek yok bir adet casper laptop işinizi görecektir :)

Aylarca yoğun yük altında sorunsuz ve stabil çalışacak bir notebook arıyorsanız lenovo :)

Alıntıları Göster
    Gercekten Cok Abartılı Konusmalar Var Oncelikle 2 Yıl garantisi var Artı Cogu Laptop Clevo Ya Da Compal uretimi Hicbir Sekilde Asırı ısınma Yok Acer Da Var Casper Da Var Ve 2 Side Son Derece İyi Calısıyor Ve Ozellikleri Mukemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso

Gercekten Cok Abartılı Konusmalar Var Oncelikle 2 Yıl garantisi var Artı Cogu Laptop Clevo Ya Da Compal uretimi Hicbir Sekilde Asırı ısınma Yok Acer Da Var Casper Da Var Ve 2 Side Son Derece İyi Calısıyor Ve Ozellikleri Mukemmel

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben ıbm(aldığımda lenovo ile birleşmemişti)R40e kullanıyorum.Bilgisayarı 2004 yılında almıştım.şu anda 5 yaşında yani.Hiç servis yüzü görmedi.(ram arttırmayı servisten sayarsan tabi iş değişir).sadece son zamanlarda aşırı ısınıyordu,içini açtım fanı temizledim,termal sıvıyı yeniledim ve ilk günkü gibi oldu.
    Sonuçta ben bilgisayarımdan son derece memnun kaldım.Zaten tv reklamlarında lenovo $ kurunu 1.39 tl.ye sabitlemiş deniyor.Bunu da dikkate al derim.
    Model tavsiyesi dersen(kafandakine altenatif olsun) sl500 derim.
    Lenovo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 26 Mart 2009; 0:15:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

• quote:

Nakit 1.733,82 TL

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Nakit 1.733,82 TL

vallahi önceden casper ın kullandığı kasalar çok dandirikti herkes bu konuda şikayetciydi ama bu yeni çıkan nirvanalar ve özellikle bu arkadaşın gösterdiği modeli benim ev arkadaşım aldı baktım gerçekten kasa konusunda baya yol katetmiş casper.Çok sağlam bir laptop olmuş bence bu parçaları bu fiyata satmasıda çok güzel.Bence tek eksikleri ses konusunda çok az ses çıkarıyor bu casperlar.
    Onun dışında bence casper bu modeliyle düşünülebilir.Lenovo konusunda pek fikrim yok kullanan arkadaşım da yok ama yorumlara baktığımda herhalde oda sağlam bir laptop.
    Ama casper hakkında biraz daha araştırma yapın arkadaşlar bence kötülediğiniz kadar değil gibi

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: donanımcı123

Çamur at izi kalsın şeklindeki boş ve bilinçsizce yorumlara cevap bile vermek istemem Ama eski serilerden bahsediyosanız onları bilemem.Benim önerdiğim modeli kullanmadığınız belli.. öncelikle casper nirvana konuma gelin ve incelemeleri yazılanları okuyun bakalım(30 dan fazla kullanıcı var ve daha 1kişinin en ufak sorunu olmadı cihazla ilgili)

Umarım buda örnek olurda bidaha bilmediğiniz kullanmadığınız bi ürüne çamur atmazsınız

• quote:

quote:

Çamur at izi kalsın şeklindeki boş ve bilinçsizce yorumlara cevap bile vermek istemem Ama eski serilerden bahsediyosanız onları bilemem.Benim önerdiğim modeli kullanmadığınız belli.. öncelikle casper nirvana konuma gelin ve incelemeleri yazılanları okuyun bakalım(30 dan fazla kullanıcı var ve daha 1kişinin en ufak sorunu olmadı cihazla ilgili)

Umarım buda örnek olurda bidaha bilmediğiniz kullanmadığınız bi ürüne çamur atmazsınız

Alıntıları Göster
    Gördüğümemi inanacağım size mi ?

Casper laptop kullanan birinin yanına gidin fan sesini dinleyin anlarsınız ne baş bırakıyor ne başka birşey. Birde 4 çekirdek çıkarmışlar artık 3-4 fan falan takarlar casper laptoplara. Tabi kimse yoğurdum ekşi demez kendi laptopunu kötülemez tarafsız yorumlar her zaman kullanıcıyı bilinçlendirir.

• quote:

Casper laptop kullanan birinin yanına gidin fan sesini dinleyin anlarsınız ne baş bırakıyor ne başka birşey. Birde 4 çekirdek çıkarmışlar artık 3-4 fan falan takarlar casper laptoplara. Tabi kimse yoğurdum ekşi demez kendi laptopunu kötülemez tarafsız yorumlar her zaman kullanıcıyı bilinçlendirir.

Alıntıları Göster
    quote:

ana konuya gir bak ürün testine sıcaklık değerlerine ve fan sesine sonra gel konuş. 4çekirdekli ürün konusunada bak istersen. biraz bilgin olmuş olur

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Incelemelere inan. Fiyat/Performans ve ozelliklede Teknik Servis hizmetini goz onunde bulundurarak karar vermek en dogrusudur. Hem Casper deyip gecmeyin Clevo marka notebooklarin adini degistiriyorlar ve sizde onlari Casper saniyorsunuz. Clevo icinde soyle kisa bir aciklama yapmak gerekirse Dunyada ilk GeForce 260M GTS ve ilk Core 2 Quad islemci kullanan firma. Ve bircok yerel PC ureticileri bu markanin urunlerini kullaniyor.Herkesin "vay bee iste oyun canavari" diye baktigi Monsterler mesela :) Taiwan kokenli bu firma hakkinda bilgi almak istiyorsanizwww.clevo.com.tw adresinden bilgi edinebilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.