Şimdi Ara

LENOVO Moto Z 1299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
11
Favori
23.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.teknosa.com/urunler/125076317/lenovo-moto-z-siyah-akilli-telefon


    Ürün Kodu 125076317
    Çözünürlük 2560X1440
    Model Moto Z
    Ekstra Özellikler NFC
    İşlemci Tipi Snapdragon™ 820
    İşlemci Hızı 2.2 GHz
    İşlemci Markası Qualcomm
    Renk Siyah
    Boyut 75,3 x 155,3 x 5,19 mm
    Ön Kamera Var
    Ağırlık 136 gr
    Dahili Hafıza 32 GB
    Bluetooth Var
    Dokunmatik Ekran Var
    Ekran Tipi Amoled
    GPS Var
    Arttırılabilir Hafıza Var
    Ram Kapasitesi 4 GB
    Çift Sim Yok
    Desteklenen Hafıza Kartı microSD
    Arttırılabilir Hafıza Kapasitesi 2 TB
    İşletim Sistemi Android
    Kamera Çözünürlüğü 13 MP
    Bluetooth Profili 4.1
    Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Var
    Video Oynatma Özelliği Var
    Kamera Var
    4G Var
    Ön Kamera Çözünürlüğü 5 MP
    Pil Kapasitesi 2600 mAh
    Video Kayıt Var
    Marka LENOVO
    Mobil Bağlantı Hızı 4.5G
    Ekran Boyutu 5.5 inç
    Parmak İzi Okuyucu Var







  • ALINTIDIR KULLANICI YORUMU


    Arkadaşlar telefonun fiyatının düşmesiyle beraber pek çok kişi bu telefonu merak etmeye başlamıştır. Bundan önce s7 Edge, iPhone 7 plus gibi tepe modeller kullanmış birisi olarak, bu konuda yardımcı olmak amacıyla şunları yazayım.:
    Bu telefon neden alınır, olumlu yönleri:
    1- Bu telefonda oldukça güçlü, geçen senenin tepe modellerinde yer alan Snapdragon 820 işlemci kullanılmış. Şu an bu telefon fiyatında ve bundan çok daha yüksek fiyatlara satılan orta seviye telefonlardan çok daha güçlü bir işlemcisi ve grafik birimi var. Bu ne işe yarıyor: Telefon hemen her şeyde çok hızlı ve akıcı, hiçbir işlemde takılma yapmıyor, bekletmiyor, animasyonlarda, geçişlerde oldukça seri ve düzgün. (İşlemcinin muadili s7 Edge, note 7(fan Edition))
    2- Bu güçlü işlemciye bir de üreticinin kendi yazılımı eklenmediği, yani saf androide yakın bir arayüz olduğu için telefon oldukça seri. Örneğin s7 Edge modeli de hızlıydı, ama biraz daha ağırkanlıydı, bu ise cayır cayır çalışıyor, animasyonlarda takılma, atlama vs. yok.
    3- Bu telefonu almamda en önemli kriterim olan ekran: Bu telefonda Amoled ekran kullanılıyor. İşlemciyle birlikte başlı başına alma sebeplerinden bir tanesi. Bu fiyata belki xiaomi, Sony'de muadil işlemciler bulabilirsiniz fakat bunların hiçbirisi maliyetten ötürü amoled ekran kullanamaz. Bu telefonda oldukça üst düzey bir ekran kullanılmış. Renkler capcanlı, simgeler sanki gerçekmiş gibi, çözünürlük zaten piyasadaki tepe modeller ile aynı(qhd 2560x1440 çözünürlük). Parlaklık oldukça iyi, tek eleştirim bir tık daha iyi olabilirdi gibi, fakat adaptif aydınlatmayı açtığınız zaman güneş altında maksimum değerine çıkıyor, s7 edge- note 7 ile benzer performansta. Fakat onlar bir tık daha iyi gibiydi güneş altında.
    4- Kamera: Yine bu fiyatlara alacağınız orta seviye hiçbir telefonun kamerası bu performansı sunamayacaktır. Diyafram değerinin (1.8) oldukça iyi olması, OIS olması (ki neredeyse bu fiyat segmentinde hiçbir telefonda yok) vs. hem karanlıkta hem gündüzde bu telefon kamerası oldukça iyi.
    Gece ve gündüz çekiminde S7 ve Note 7 ile yine birebir sonuçlar aldım. (Kamera güncellemesi ve Nougat güncellemesi yapılmış, HDR açık şekilde) Ayrıca flaşla çektiğiniz fotoğraflar true tone olduğundan kesinlikle karanlıkta daha gerçeğe yakın çıkıyor.
    s7 modeline göre eksisi ise s7 Edge kamerada çok daha fazla özellik sunuyordu ve tek kamerayla da portre modu çekebiliyordu. Saf androidler'de Oreo ile portre modu olmasına rağmen bu telefona bu gelmedi.
    Ön kamera da yine aynı şekilde, s7'ye benzer ama onun diyaframı daha iyi olduğundan karanlıkta o daha iyi çekiyordu, bu bir gerçek. Fakat bu da fena değil, eh işte. Oldukça geniş açılı (iPhone7 Plus'ta burnumun dibinden çeken ön kameradan nefret ediyordum) , gündüz iyi, karanlıkta eh denilecek şekilde fotoğraflar çekiyor. Ön kameranın s7 modeline göre artısı, önde de flaş olması. Diyaframdaki eksiklik bunla telafi edilebilir belki.
    5- Malzeme kalitesi: Bu telefonun kasasında kalitesiz hiçbir şey kullanılmamış. Ön cam gorilla glass 4, çerçeveler alüminyum, arka taraf metal ve cam. İşçilikte, malzeme kalitesinde yine tepe model olduğunu hissettiriyor.
    Ek olarak telefonda su geçirmeme gibi bir sertifika bulunmuyor fakat sıçramalara karşı dayanıklı olduğunu belirtmişler. Suya sokulmasına rağmen bir şey olmadığını gösteren videolar izledim, bu da güven vermesi açısından bir artı diye düşünüyorum.
    6- Hafiflik ve incelik: Biliyorsunuz telefonu dünyanın en ince premium telefonu olarak tanıttılar. Telefon gerçekten hafif ve ince. Kılıf taksanız bile çoğu tepe model telefondan yine daha ince oluyor. Örneğin s7 edge'den iPhone 7 plus'a geçtiğimde oldukça şaşırmıştım iPhone'un aynı ekran boyutu sunmasına rağmen oldukça ağır ve büyük olmasına. Yanlış anlaşılmasın, bu telefonun da çerçeveleri büyük ama en azından ince ve hafif olduğundan rahatsız etmiyor. Bu da bence önemli bir artı.
    7- Hızlı şarj: Telefon Motorla'nın turbo şarj dediği olayla 1 saat 1 saat 10 dakikada %100 oluyor, bu gerçekten hızlı. Esneklik sağlar, örneğin 20-30 dakika şarj edip en azından kafanız rahat dışarı çıkabilirsiniz.
    8- Oldukça hızlı ve düzgün çalışan bir parmak izi var. Ekranı uyandırmaya gerek kalmadan parmak izini okutunca şak diye açılan ve benim kullanımımda neredeyse hiç hata vermeyen bir parmak izi var.
    9- Kullanacaklar için moto mod seçenekleri. Ben arka tarafa deri kapak aldım ve telefonun yanında gelen JBL kullanıyorum. Eğer kullanacaksanız gerçekten iyi ama ben çok kullandığımı söyleyemem.
    Bir de kamerayı açma şekline bitiyorum, gördüğüm en hızlı ve en kolay kamera şekli, alıştıktan sonra bir daha normal şekilde açmıyorsunuz.
    10- En önemlilerden birisi en sonda, fiyat: 1600 liraya Lenovo Türkiye garantili, paralel ithalat olmayan bir cihaz alıyorsunuz. Karşılaştırma yaparken ithalatçı garantili telefonları dışarıda bırakınca hemen hemen hiç rakibi kalmıyor diyebilirim.
    Bu kadar artıdan sonra gelelim eksilere, yani bu telefon neden alınmaz:
    Arkadaşlar size şöyle söyleyeyim, bu telefonun hemen hemen bütün eksileri ince olmasından kaynaklanıyor.
    1- Batarya: Bu kadar ince telefon yapıyorsanız mecburen bir yerden kısmanız gerekiyor ki doğal olarak ilk önce bataryadan başlamışlar bu işe. 5.5 inç qhd ekrana ve sd 820 işlemciye 2600 mah yetmiyor, bu bir gerçek. Ortalama ekran sürem telefon yeni olmasına rağmen 3-3.5 saat. Bu ilerleyen dönemlerde 2-2.5 saate kadar düşecektir. Bu kabul edilebilir bir şey değil bence de. (İlerleyen dönemlerde bunu batarya modu alıp halletmeye çalışabilirim.
    2- Aşırı incelik: Telefonu kılıfsız kullanmak neredeyse imkansız. Bu kadar ince olunca çerçeveler daha sivri oluyor, elinizi rahatsız ediyor.
    3- Isınma: Telefon bu kadar ince olunca doğal olarak ısınıyor ve bunu hissettiriyor. Oyun oynamanıza da gerek yok, bende şu an normal internette dolaşırken vs. de ısınma olabiliyor. Şu an en çok endişelendiğim konu bu. Isınma hem bataryaya, hem ekrana, hem içindeki bileşenlere ciddi zarar verebilecek bir şey. Motorola sanırım bu ısıyı bakır tellerle kenarlara yaymaya çalışmış, bu sebepten yan çerçevelerin de ısındığını hissediyorsunuz, ama ne kadar işe yarar bilemem.
    4- Beni çok rahatsız etmese de yine başkaları olumsuz olarak gördüğü için kulaklık girişinin olmaması- Kablosuz şarjın olmaması (daha doğrusu modla olması)
    5- Moto modların çoğunun çok faydalı olmaması ve aşırı pahalı olması: Bir JBL hoparlör 400 lira, bir batarya modu 200 lira. Bunlar bence oldukça fazla, Kablosuz şarj kapağı(sadece kapak, ek batarya yok) 40 dolar...
    Bir de şöyle bir örnek vereyim, örneğin bana JBL mod yanında hediye geldi, kaliteli mi, oldukça kaliteli fakat 400 lira verdikten sonra zaten oldukça kaliteli bir kablosuz hoparlör alırım ve hem bilgisayarda, hem telefon değiştirdiğimde başka telefonlarla kullanabilirim. Bunu sadece Motorola'nın destekleyen telefonlarında kullanabileceksiniz, ben sıfır JBL'yi 200'e vermek istedim, teklif dahi gelmedi. Çünkü alıcısı sınırlı. Ayrıca JBL vs. takınca telefon gerçekten kalın ve ağır oluyor, evet ayrı bir hoparlör taşımaktan daha pratik olabilir ama bu modlar da sürekli taşımaya uygun değil bence.
    6- Telefon biraz yavan. Saf android olmasından ötürü oldukça hızlı çalışıyor dedik ama bu telefon bana kalırsa biraz fazla saf. Kamerada Portre modu yok, batarya belki biraz daha iyi gitsin diye ekran çözünürlüğü değiştirme seçeceği konulabilirdi, o yok, entegre mavi ışık filtresi yok, parmak izine işlev atama vs. pek bir özelleştirme yok. Açıkçası bana fazla kuru ve sade geldi. Biraz daha bir şeyler eklenebilirmiş diye düşünüyorum.
    7- Bir de bence genel bir mantıksızlık var. Telefonu belli ki mod takılacağını düşündükleri için bu kadar ince yapmışlar fakat mod takınca da bu sefer da oldukça oldukça ağır ve kalın bir telefon haline geliyor, yani ortalamayı geçiyor. Yani telefon hep enlerde, ya en ince ve en hafif, ya en kalın ve en ağır :)
    Yani özetle durum bu arkadaşlar. 1600 liraya bu telefondan iyisi -en azından kamera, işlemci ve ekran üçlüsü birlikte düşünüldüğünde- yok, bu bir gerçek. Fakat batarya ve ısınma sorunlarını iyi göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. İleride batarya modu aldığımda nasıl bir deneyim olacağını da yine buradan paylaşırım.
    @interestedintech33
  • çek gelseydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında sırf bataryası yüzünden almaktan vazgeçtiğim cihaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasanın ekranı var
  • Alınırmı ne diyorsunuz?
  • SAR Değeri (Baş): 0.304 W/kg (10g)
    SAR Değeri (Vücut): 1.72 W/kg (10g)

    Batarya Kapasitesi: 2600 mAh

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 saat ekran süresi alınıyor arkadaşlar. Alacaklar bunu göz önünde bulundursun. Onun dışında güzel cihaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • moto Z play olsa alinir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALINTIDIR KULLANICI YORUMU


    Arkadaşlar telefonun fiyatının düşmesiyle beraber pek çok kişi bu telefonu merak etmeye başlamıştır. Bundan önce s7 Edge, iPhone 7 plus gibi tepe modeller kullanmış birisi olarak, bu konuda yardımcı olmak amacıyla şunları yazayım.:
    Bu telefon neden alınır, olumlu yönleri:
    1- Bu telefonda oldukça güçlü, geçen senenin tepe modellerinde yer alan Snapdragon 820 işlemci kullanılmış. Şu an bu telefon fiyatında ve bundan çok daha yüksek fiyatlara satılan orta seviye telefonlardan çok daha güçlü bir işlemcisi ve grafik birimi var. Bu ne işe yarıyor: Telefon hemen her şeyde çok hızlı ve akıcı, hiçbir işlemde takılma yapmıyor, bekletmiyor, animasyonlarda, geçişlerde oldukça seri ve düzgün. (İşlemcinin muadili s7 Edge, note 7(fan Edition))
    2- Bu güçlü işlemciye bir de üreticinin kendi yazılımı eklenmediği, yani saf androide yakın bir arayüz olduğu için telefon oldukça seri. Örneğin s7 Edge modeli de hızlıydı, ama biraz daha ağırkanlıydı, bu ise cayır cayır çalışıyor, animasyonlarda takılma, atlama vs. yok.
    3- Bu telefonu almamda en önemli kriterim olan ekran: Bu telefonda Amoled ekran kullanılıyor. İşlemciyle birlikte başlı başına alma sebeplerinden bir tanesi. Bu fiyata belki xiaomi, Sony'de muadil işlemciler bulabilirsiniz fakat bunların hiçbirisi maliyetten ötürü amoled ekran kullanamaz. Bu telefonda oldukça üst düzey bir ekran kullanılmış. Renkler capcanlı, simgeler sanki gerçekmiş gibi, çözünürlük zaten piyasadaki tepe modeller ile aynı(qhd 2560x1440 çözünürlük). Parlaklık oldukça iyi, tek eleştirim bir tık daha iyi olabilirdi gibi, fakat adaptif aydınlatmayı açtığınız zaman güneş altında maksimum değerine çıkıyor, s7 edge- note 7 ile benzer performansta. Fakat onlar bir tık daha iyi gibiydi güneş altında.
    4- Kamera: Yine bu fiyatlara alacağınız orta seviye hiçbir telefonun kamerası bu performansı sunamayacaktır. Diyafram değerinin (1.8) oldukça iyi olması, OIS olması (ki neredeyse bu fiyat segmentinde hiçbir telefonda yok) vs. hem karanlıkta hem gündüzde bu telefon kamerası oldukça iyi.
    Gece ve gündüz çekiminde S7 ve Note 7 ile yine birebir sonuçlar aldım. (Kamera güncellemesi ve Nougat güncellemesi yapılmış, HDR açık şekilde) Ayrıca flaşla çektiğiniz fotoğraflar true tone olduğundan kesinlikle karanlıkta daha gerçeğe yakın çıkıyor.
    s7 modeline göre eksisi ise s7 Edge kamerada çok daha fazla özellik sunuyordu ve tek kamerayla da portre modu çekebiliyordu. Saf androidler'de Oreo ile portre modu olmasına rağmen bu telefona bu gelmedi.
    Ön kamera da yine aynı şekilde, s7'ye benzer ama onun diyaframı daha iyi olduğundan karanlıkta o daha iyi çekiyordu, bu bir gerçek. Fakat bu da fena değil, eh işte. Oldukça geniş açılı (iPhone7 Plus'ta burnumun dibinden çeken ön kameradan nefret ediyordum) , gündüz iyi, karanlıkta eh denilecek şekilde fotoğraflar çekiyor. Ön kameranın s7 modeline göre artısı, önde de flaş olması. Diyaframdaki eksiklik bunla telafi edilebilir belki.
    5- Malzeme kalitesi: Bu telefonun kasasında kalitesiz hiçbir şey kullanılmamış. Ön cam gorilla glass 4, çerçeveler alüminyum, arka taraf metal ve cam. İşçilikte, malzeme kalitesinde yine tepe model olduğunu hissettiriyor.
    Ek olarak telefonda su geçirmeme gibi bir sertifika bulunmuyor fakat sıçramalara karşı dayanıklı olduğunu belirtmişler. Suya sokulmasına rağmen bir şey olmadığını gösteren videolar izledim, bu da güven vermesi açısından bir artı diye düşünüyorum.
    6- Hafiflik ve incelik: Biliyorsunuz telefonu dünyanın en ince premium telefonu olarak tanıttılar. Telefon gerçekten hafif ve ince. Kılıf taksanız bile çoğu tepe model telefondan yine daha ince oluyor. Örneğin s7 edge'den iPhone 7 plus'a geçtiğimde oldukça şaşırmıştım iPhone'un aynı ekran boyutu sunmasına rağmen oldukça ağır ve büyük olmasına. Yanlış anlaşılmasın, bu telefonun da çerçeveleri büyük ama en azından ince ve hafif olduğundan rahatsız etmiyor. Bu da bence önemli bir artı.
    7- Hızlı şarj: Telefon Motorla'nın turbo şarj dediği olayla 1 saat 1 saat 10 dakikada %100 oluyor, bu gerçekten hızlı. Esneklik sağlar, örneğin 20-30 dakika şarj edip en azından kafanız rahat dışarı çıkabilirsiniz.
    8- Oldukça hızlı ve düzgün çalışan bir parmak izi var. Ekranı uyandırmaya gerek kalmadan parmak izini okutunca şak diye açılan ve benim kullanımımda neredeyse hiç hata vermeyen bir parmak izi var.
    9- Kullanacaklar için moto mod seçenekleri. Ben arka tarafa deri kapak aldım ve telefonun yanında gelen JBL kullanıyorum. Eğer kullanacaksanız gerçekten iyi ama ben çok kullandığımı söyleyemem.
    Bir de kamerayı açma şekline bitiyorum, gördüğüm en hızlı ve en kolay kamera şekli, alıştıktan sonra bir daha normal şekilde açmıyorsunuz.
    10- En önemlilerden birisi en sonda, fiyat: 1600 liraya Lenovo Türkiye garantili, paralel ithalat olmayan bir cihaz alıyorsunuz. Karşılaştırma yaparken ithalatçı garantili telefonları dışarıda bırakınca hemen hemen hiç rakibi kalmıyor diyebilirim.
    Bu kadar artıdan sonra gelelim eksilere, yani bu telefon neden alınmaz:
    Arkadaşlar size şöyle söyleyeyim, bu telefonun hemen hemen bütün eksileri ince olmasından kaynaklanıyor.
    1- Batarya: Bu kadar ince telefon yapıyorsanız mecburen bir yerden kısmanız gerekiyor ki doğal olarak ilk önce bataryadan başlamışlar bu işe. 5.5 inç qhd ekrana ve sd 820 işlemciye 2600 mah yetmiyor, bu bir gerçek. Ortalama ekran sürem telefon yeni olmasına rağmen 3-3.5 saat. Bu ilerleyen dönemlerde 2-2.5 saate kadar düşecektir. Bu kabul edilebilir bir şey değil bence de. (İlerleyen dönemlerde bunu batarya modu alıp halletmeye çalışabilirim.
    2- Aşırı incelik: Telefonu kılıfsız kullanmak neredeyse imkansız. Bu kadar ince olunca çerçeveler daha sivri oluyor, elinizi rahatsız ediyor.
    3- Isınma: Telefon bu kadar ince olunca doğal olarak ısınıyor ve bunu hissettiriyor. Oyun oynamanıza da gerek yok, bende şu an normal internette dolaşırken vs. de ısınma olabiliyor. Şu an en çok endişelendiğim konu bu. Isınma hem bataryaya, hem ekrana, hem içindeki bileşenlere ciddi zarar verebilecek bir şey. Motorola sanırım bu ısıyı bakır tellerle kenarlara yaymaya çalışmış, bu sebepten yan çerçevelerin de ısındığını hissediyorsunuz, ama ne kadar işe yarar bilemem.
    4- Beni çok rahatsız etmese de yine başkaları olumsuz olarak gördüğü için kulaklık girişinin olmaması- Kablosuz şarjın olmaması (daha doğrusu modla olması)
    5- Moto modların çoğunun çok faydalı olmaması ve aşırı pahalı olması: Bir JBL hoparlör 400 lira, bir batarya modu 200 lira. Bunlar bence oldukça fazla, Kablosuz şarj kapağı(sadece kapak, ek batarya yok) 40 dolar...
    Bir de şöyle bir örnek vereyim, örneğin bana JBL mod yanında hediye geldi, kaliteli mi, oldukça kaliteli fakat 400 lira verdikten sonra zaten oldukça kaliteli bir kablosuz hoparlör alırım ve hem bilgisayarda, hem telefon değiştirdiğimde başka telefonlarla kullanabilirim. Bunu sadece Motorola'nın destekleyen telefonlarında kullanabileceksiniz, ben sıfır JBL'yi 200'e vermek istedim, teklif dahi gelmedi. Çünkü alıcısı sınırlı. Ayrıca JBL vs. takınca telefon gerçekten kalın ve ağır oluyor, evet ayrı bir hoparlör taşımaktan daha pratik olabilir ama bu modlar da sürekli taşımaya uygun değil bence.
    6- Telefon biraz yavan. Saf android olmasından ötürü oldukça hızlı çalışıyor dedik ama bu telefon bana kalırsa biraz fazla saf. Kamerada Portre modu yok, batarya belki biraz daha iyi gitsin diye ekran çözünürlüğü değiştirme seçeceği konulabilirdi, o yok, entegre mavi ışık filtresi yok, parmak izine işlev atama vs. pek bir özelleştirme yok. Açıkçası bana fazla kuru ve sade geldi. Biraz daha bir şeyler eklenebilirmiş diye düşünüyorum.
    7- Bir de bence genel bir mantıksızlık var. Telefonu belli ki mod takılacağını düşündükleri için bu kadar ince yapmışlar fakat mod takınca da bu sefer da oldukça oldukça ağır ve kalın bir telefon haline geliyor, yani ortalamayı geçiyor. Yani telefon hep enlerde, ya en ince ve en hafif, ya en kalın ve en ağır :)
    Yani özetle durum bu arkadaşlar. 1600 liraya bu telefondan iyisi -en azından kamera, işlemci ve ekran üçlüsü birlikte düşünüldüğünde- yok, bu bir gerçek. Fakat batarya ve ısınma sorunlarını iyi göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim. İleride batarya modu aldığımda nasıl bir deneyim olacağını da yine buradan paylaşırım.
    @interestedintech33




  • 5.19 mm nedir arkadaş elini keser adamın bu. Mühendislik acısından gerçekten mükemmel bir cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda hoparlörle beraber 1359 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-moto-z-xt-1650-black.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WEAS -- 1 Haziran 2018; 0:31:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WEAS

    Vatanda hoparlörle beraber 1359 tl
    http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-moto-z-xt-1650-black.html
    hopalör hangisi?göremedim.
  • Septe ekle bölümünde var. İnceleme videolarına bakıyorum. Kutudan zaten jbl hoparlör çıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrebey19

    moto Z play olsa alinir
    Z play mediamarkt ta 1399 TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yapan mühendisler takıntılı olmalı

    incecik yapma için bataryadan kırpmak nedir

    rezalet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WEAS

    Septe ekle bölümünde var. İnceleme videolarına bakıyorum. Kutudan zaten jbl hoparlör çıkıyor
    Moto modlar kutudan çıkmaz. Sizin dediğiniz koruyucu arka kapaktır.
  • Bir Acayip Adamm B kullanıcısına yanıt
    Hoparlor tukenmis olabilir. Ben de onceki gun aldim, cogu magazada stokta yoktu. Neomarin de bir tane gorunuyor dediler, gidip aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda yok; fakat vatanda indirimin olduğu gün, sepete ekle bölümünde seçili olarak jbl hoparlör 0.01 tl idi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Normal olsa 3000mah falan olacakti ince olunca 2600olmus. Kaldi ki kapak gibi harici batarya modu takabiliyorsunuz. 2000, 3500mah lik modlar var. Buyutulecek dert degil bence. Kibar olmasi guzel olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.