Şimdi Ara

Lenovo Legion Y720 (80VR008GTX) - İnceleme (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
343
Cevap
5
Favori
20.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.ShaQ

    XTU ile -0.120v'ta kullanmaktayım bir süredir. Gayet düzgün ve hatasız çalışıyor. Bir ara test yapıp, sonuçları paylaşırım.
    Hocam ben de - 0,125 ile kullanmaktayım XTU indirdim benimkinde de iyileşme oldu özellikle oyunlarda bu kadar fark edeceğini beklemezdim genelde 80 derece olurdu işlemci sıcaklığı 81 79 80 civarında takılırdı hep bu üçlüde,şu anda genelde 70i görmüyor 67 68 69 oluyor hep.Yalnız ilginç bir nokta da var Turbo soğutmayı açarsam sıcaklık 68lerden 76 77lere çıkıyor kapatınca iniyor gene bu özelliğin soğutması lazım değil miydi normalde :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende klavye sıkıntısı oldu . Numlock acılınca klavye kendi kendine tuslara basıyor . Numlock 'J' tusuyla kapanıyor sadece . Bazı tuslar çalışmıyor ama bir tuşa basılı tutup yazınca calısıyor tuşlar . Sorun ne olabilir ?
  • Touchpad o kadar kötü ki kafayı yedirticek bana. Bütün işim laptop üzerinde olduğu için touchpad sürekli kullanmam gerekiyor mouse takmadığım durumlarda. Gerçekten touchpad hızlı ve nerdeyse bütün özelliklerini kullanıyorum (4 parmak dahil). Genelde 2 parmak kullanırken bazen programlarda aşağı yukarı kaymaması veya çok hızlı kayması, bir dosyayı sürekleyip başka bir klasöre atması, chromeda sayfayı küçültmesi, büyütmesi gibi durumlar oluyor. Araştırdım ve bu saçma donanım 'ELAN' diye bir farmanınmış, tüm touchpadleri sorunlu bir firma, internette rahatlıklar bir sürü şikayet bulabilirsiniz. Touchpad bu kadar dandik olduğunu bilseydim kesinlikle almazdım bu laptop, benim için o kadar önemli. Benim gibi olan birisine kesinlikle tavsiye etmiyorum Elan marka touchpadli laptop. Synaptics candır!
  • Arkadaşlar merhaba. Lenovo legion y720 aldım yeni. İ5 7300hq, GTX 1060 256 gb pci nvme ssd, 1 tb HDD, 8 GB ram var. Fakat pubg de ultrada 20 fps alıyor normalde 50 lerde alması gerekir. En düşüpe alınca bile 30 fps oluyor. Isınma olmuyor yani gerektiği kadar ısınıyor o konuda sorun yok. Geforce driver en son güncelledim, PC güncellemeleri yaptım her şeyi günce laptop şarja da takılı ama neden böyle ?



    Edit: Ayrıca tüm testlere soktum stres testi, kararlılık testi hepsinden geçti hiçbir aksamında sorun yok görünüyor. ( Test yaptığım uygulamalar: Aida64, memtest, hddtune, cinebench....)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo720 L kullanıcısına yanıt
    https://www.iobit.com/en/driver-booster.php

    bu linkteki programı ile driver güncellemesi yap. Chipset driverın eskıdır belki
  • Lenovo720 L kullanıcısına yanıt
    Vsync açtıysanız kapatın. Ayrıca Nvidia Denetim Masası ayarlarını da sıfırlayın.
  • Deneyip bildireceğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo720 L kullanıcısına yanıt
    Bence intel ekran kartı devreye giriyor, bende de oluyor bazen. Yeniden başlatınca düzeliyor. Vga driverlarını tekrar kurmanını öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extreme602

    Sanırım laptop türkiyede kalmadı şu urunle sızce arasında çok fark varmıdır https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-15ikbm-intel-core-i7-7700hq-16gb-2tb-256gb-ssd-gtx1060-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80yy00aetx-p-HBV00000ECCH1
    hocam y520lerde sanırım 1060 max q versiyonu var. normal 1060 degil yani




  • Arkadaşlar benim laptopun C tuşu yerinden çıktı tuşun altında bulunan tırnak kırılmış. Tek tuşu nereden temin edebilirim acaba?

    Edit: Servisi aradım tek tuş satışı yok,klavye komple değişecek diyor. 5 tl lik tuş için 500tl lik klavye ittirecekler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezerdin -- 20 Şubat 2019; 11:28:51 >
  • ARIYORUM

    Arkadaşlar herkese iyi forumlar i7 1060 6 gb 16gb 256 ssd 2 tb veya 128 ssd 1tb hdd olan modelinden arıyorum.Satmak Takaslamak isteyen olursa elimde i5 7300hq 1050ti 4 gb 128gb ssd 1 tb hdd 16gb ramlı versiyon var.1 yıla yakın garantisi mevcut hiç bir problemi yok aynı şartlarda takaslamak satmak isteyen olursan lütfen bana ulaşsın şimdiden herkese teşekkür ederim (=
  • bu pc yi kullanan var mı acaba bir bakabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vins_3075

    bu pc yi kullanan var mı acaba bir bakabilir mi?
    hocam özel mesaj atmışsın. oradan dönüş yapamıyorum buradan yazayım. kapağı kapatıp açarken herhangi bir ses yok. menteşe bölümlerine cok az makine yağı dökebilirsiniz. belki işe yarar.
  • gezerdin kullanıcısına yanıt
    vins_3075 kullanıcısına yanıt
    Evet menteselerden plastik sürtünme sesi geliyor malesef. Kulaklik girisinde de temazsizlik var. Yaz gelmesiyle birklikte cihaz suan 92 dereceyi gormeye basladi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.ShaQ -- 30 Mayıs 2019; 17:7:54 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.ShaQ

    Evet menteselerden plastik sürtünme sesi geliyor malesef. Kulaklik girisinde de temazsizlik var. Yaz gelmesiyle birklikte cihaz suan 92 dereceyi gormeye basladi.
    Benim pc sürekli masaüstünde duruyor o yüzden menteşeler pek yıpranmamıştır. Ama 2 gündür seslerde sıkıntı var. Bilgisayara 3-4 gün önce Windows 10 1903 versiyon güncellemesi gelmişti. Driverlerle mi alakalı yoksa donanımsal mı bilemiyorum. Format attım tekrar son sürüm windows kurdum. Yine mikrofondan ses kaydedince çok fazla uğultu oluyor. Özellikle dolby atmos açıkken cs go ve pubg de ortam sesi cok fazla ugultulu. Ses kartında sıkıntı olmuş olabilir. Yazın gelmesiyle malesef laptoplar cayır cayır.
  • Son zamanlard cihazını garantiye yollayan var mı acaba?

    Aras kargo ile anlaşmış lenovo,ışık sızmasından garantiye yollamak istiyorum ama firma Aras olunca 10 kere düşünüyorum yollasam mı diye bu aralar hırsızlık olayları çok oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dün bilgisayarın ekranına bişeyler oldu. Tüm renkler pastelleşti,oyunlarda masaüstündede aynı. En son Ekran kartı güncellemesi falan yapmıştım. Ekran kartlarının driverlerini kaldırıp kurdum olmadı. Format attım yine olmadı. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Işık hüzmesi beni rahatsız etmeye başlayınca servise vermek istedim. Servis kabul etmeyip, "ışık hüzemesinin IPS ekran olmasından dolayı standart bir durum" olduğunu söyledi. Böyle saçmalık mı olur ekranın 4 köşesinden ışık hüzmesi var diyorum. Bana "standart" diyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.ShaQ

    Işık hüzmesi beni rahatsız etmeye başlayınca servise vermek istedim. Servis kabul etmeyip, "ışık hüzemesinin IPS ekran olmasından dolayı standart bir durum" olduğunu söyledi. Böyle saçmalık mı olur ekranın 4 köşesinden ışık hüzmesi var diyorum. Bana "standart" diyor.
    Durum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.