Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
188.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar format attım bilgisayara. Şimdi dolby atmos ayarı açılmıyor. Sağ alt köşede saatin yanında ayar simgesi gelirdi artık gelmiyor. Nasıl yapabilirim?
  • MuRo_123 kullanıcısına yanıt
    sürücüleri tekrar yükleyin sorun düzelir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbk58

    sürücüleri tekrar yükleyin sorun düzelir.
    ÇÖZÜLDÜ. Aygıt Yöneticisinden Realtek Audio gelerek driver güncelle seçeneğinden. Listeden seçmeme izin ver dedim. Bir önceki driver sürümünü yükledim. Sorun çözüldü.
  • Arkadaşlar artık aşırı derecede kalitesiz performans alıyorum bilgisayarımdan. Fps droplar ve aşırı sıcaklık oluşuyor. Şişlideki teknik servisini kullanan oldu mu Lenovonun? Randevu almam gerekli mi, kaç gün içinde dönüyor cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErenA. -- 30 Ocak 2019; 23:47:1 >
  • Randevu almana gerek yok. Benim power tuşu bozulmuştu 2 gün sonra teslim aldım. Senin sorunun ne kadar süre de çözülür bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Lenovo y520 notebookumun sağ alt köşe tarafına doğru aşağı yukarı 1-2 ay önce çok çok az bir kola döküldü. Silerek gidecek cinsten, sildim ve gitti. Ama şöyle bir durum oluştu. Shift, ctrl, sol yön tuşu ve 1 tuş daha bu yapışkanlığı yemiş. Hiç bir sorun yok çalışıyor ama o diğer tuşlarda ki yumuşaklığı o tuş sesini kaybettiler. Ben biraz tikli bir insan olduğum için bu beni rahatsız ediyor. Nasıl bir çözüm yoluna gidebiliriz önerisi olan var mı? Garantisi falan var.
  • ciyber C kullanıcısına yanıt
    garanti kapsamına girmez zaten, eliniz yatkınsa tuşları söküp temizleyip geri takabilirsiniz yada komple klavye değişimi yapabilir yaptırabilirsiniz. Klavye değişimi biraz zahmetli bilginiz olsun.
  • Merhaba i7 7700hq+ 16gb ram+gtx1050 4gb+256 ssd+1gb hdd yeni alinmis bir neredeyse kullanilmamis lenovo y520 4750 Tl almali miyim? Yardimci olabilecek var mi? Bu fiyata daha iyi ne alinabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 4 Şubat 2019; 7:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,servis için randevu almanıza gerek yok arkadaşlar istanbul mecidiyeköyde(otobüs son durakların olduğu yerden aşağıya sallanıp yolun karşısına geçin sağdan devam edin sorarsanız söylerler yaklaşınca fazla uzak değil) var bir tek oraya gitmeniz veya kargolamanız gerekiyor kargo ücretsiz ararsanız müşteri hizmetlerini kodu söylerler veyahut aldığınız yere götürün onlar kargolasın hepsi mümkün genelde en geç 1 haftada çözülüyor sorunlarınız servis fena değil sms mail ile bilgilendiriyor veya sorgulama sayfasına yazarsanız bdh yazan sayfa takip kodu veriyorlar öğrenirsiniz cihazın durumunu olmadı lenovo müşteri hizmetlerini ararsanız anlık olarak ne yaptıklarını öğrenebilirsiniz iade etmek isterseniz o biraz uzun sürüyor 1.5 2 hafta kadar size imzalı form veriyorlar sonucunda elden teslim alıp ürünü aldığınız yere gidip iade veya değişim hangisini isterseniz yapıyorlar 6 ay içerisinde 3 defa servise giderse cihaz ve 3 ünde de parça değişimi değişimi olursa iade hakkınız doğuyor size upgrade yükseltilebilecek parçalar için teklif veriyorlar hdd ssd ram garanti uzatımı vb. ekran kartı işlemci değişmezler anakart değiştirmeleri gerekiyor güç kaynağı muhabbeti olduğu için onlar değişen parçalara girmiyor servis ile kafasında soru işareti olan arkadaşlara bir nebze de olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi forumlar..




  • Fatura tarihinizden itibaren 6 ay içerisinde 3 defa servise giderseniz 3 ünde de parça değişimi olursa onu eksik yazmışım :=) bazen 3 olmasını beklemeden de teklif edebilirler tamamen servisin insiyatifinde ama ne kadar fazla parça değişimi yaparlarsa ve ne kadar az iade formu oluştururlarsa onlar için o kadar iyi :=)
  • https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-y520-15ikbm-intel-core-i7-7700hq-16gb-2tb-256gb-ssd-gtx1060-windows-10-home-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80yy00aetx-p-HBV00000ECCH1

    Bu ürünü kullanan varmı 1060 versiyonu özellikleri iyi gibi ama pek yorum bulamadım ayrı bir ana konu mevcutmudur
  • Merhaba arkadaşlar,
    1060 gtx li olanı ikinci el garantisi var 5500 alınır mı?
    Alırken nelere dikkat etmem lazım?
    Yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bilgisayarı ilk aldığımda, tam yükte %99 GPU kullanımında, 2 saatin üzerinde oyun oynadığımda GPU 66-67 dereceyi geçmiyordu. Toz falan olduğunda 70lere geliyor, temizleyince düzeliyordu. Fakat son zamanlarda 1 saat oyun oynamada bile 78 derecelere gelmiş. Temiz kurulum yaptım, söküp fanları öyle temizledim ama yok. İlk aldığım zamanlardaki ısı değerlerinin üzerine 10-15 derece eklenmiş. Bios update'inden olabilir mi? Çünkü bilgisayarın fan sesinde azalma var. Yük altında fanlar daha çok ses çıkarırdı eskiden.

    Şuan bir saattir oyun oynadım, vsync kapalı, CPU 70 derece, GPU 76 derece. Bir laptopa göre hala güzel değerler ama, neden önceden 10 derece birden azdı anlamadım.
  • Bu bilgisayarın bende i7 7700hq, GTX1050, 16 GB RAM ve 1 TB HDD modeli var. 2018 mayıs ayında alındı. Ekran 60 hz olduğu için yırtılmaları engellemek ve 60 fps üstünün gpu yu boşuna yoracağı için vsync açıyorum her oyunda. Şöyle bir sorun var. fps cs go gibi oyunlarda anlık olarak 50,55,40 gibi değerleri anlık olarak düşüp geri 60 geliyor. Bu 1-2 saniyede olan bir şey. 2 saat oynadığım oyunda 15-20 sefer oluyordur. Sorun vsync mi yoksa benim bilgisayarda mı? bu bahsettiğim sorun 1-2 GB boyutunda platform oyununda dahi oluyor.

    Bir başka sorum, nvidia freesync monitörlere destek vermeye başladı. Ekran kartı son driver kurulu. Nvidia denetim masasında bu ayarı açmak için bir seçenek bulamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DnzIrmk

    Arkadaşlar bu bilgisayarı ilk aldığımda, tam yükte %99 GPU kullanımında, 2 saatin üzerinde oyun oynadığımda GPU 66-67 dereceyi geçmiyordu. Toz falan olduğunda 70lere geliyor, temizleyince düzeliyordu. Fakat son zamanlarda 1 saat oyun oynamada bile 78 derecelere gelmiş. Temiz kurulum yaptım, söküp fanları öyle temizledim ama yok. İlk aldığım zamanlardaki ısı değerlerinin üzerine 10-15 derece eklenmiş. Bios update'inden olabilir mi? Çünkü bilgisayarın fan sesinde azalma var. Yük altında fanlar daha çok ses çıkarırdı eskiden.

    Şuan bir saattir oyun oynadım, vsync kapalı, CPU 70 derece, GPU 76 derece. Bir laptopa göre hala güzel değerler ama, neden önceden 10 derece birden azdı anlamadım.
    Bende Nisan ayında almıştım 1 seneye yaklaştı. 2 kez fanları temizledim. Isı değerlerini artık takip etmiyorum. Soğutucu + turbo fan açarak oyunları oynarsanız hiçbir sorun olmaz hocam :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pizza Steve

    Bu bilgisayarın bende i7 7700hq, GTX1050, 16 GB RAM ve 1 TB HDD modeli var. 2018 mayıs ayında alındı. Ekran 60 hz olduğu için yırtılmaları engellemek ve 60 fps üstünün gpu yu boşuna yoracağı için vsync açıyorum her oyunda. Şöyle bir sorun var. fps cs go gibi oyunlarda anlık olarak 50,55,40 gibi değerleri anlık olarak düşüp geri 60 geliyor. Bu 1-2 saniyede olan bir şey. 2 saat oynadığım oyunda 15-20 sefer oluyordur. Sorun vsync mi yoksa benim bilgisayarda mı? bu bahsettiğim sorun 1-2 GB boyutunda platform oyununda dahi oluyor.

    Bir başka sorum, nvidia freesync monitörlere destek vermeye başladı. Ekran kartı son driver kurulu. Nvidia denetim masasında bu ayarı açmak için bir seçenek bulamadım.
    CSGO gibi FPS oyunlarında 60 FPS sabitleme yapmayın hocam. Çünkü anlık FPS düşmeleri oluyor. Bizim bilgisayar ile ilgisi yok oyunla ilgili tamamen. Bu tarz aşırı hızlı oyunlarda fps kilidini kaldırın.




  • DnzIrmk kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben bu kadar dikkat etmedim ama 1-2 oyundan sonra sizin için bakarım ne durumda olduğunu derece ölçümü yapmadım ama hala bana göre eskisi gibi çalışıyor bilgisayar
  • i5 7300HQ 16 GB RAM GTX1050Tİ 128 ssd 1TB HDD Y520
    Bilgisayarım var model yükseltmek istiyorum kozmetik olarak hiç bir problemi yok 11 ay garantisi var takas etmek isteyen olursa.
    i7 veya i5 fark etmez GTX 1060 6 GB 256gb ssd 2 TB HDD 16 gb ramli versiyondan arıyorum sorunsuz problemsiz olup takas etmek isteyen varsa üzerine ₺ olarak farkını öderim ilgilenen arkadaşların mesaj atması önemle rica ediyorum.
  • Arkadaslar Y520 nin bazi tuslari calismiyor. Cihaz garantili. Garanti kapsaminda tamir ediyorlar sanirim. Garantiden sonra kalici olarak cozuluyormu ? Yada BIOS guncellrmsiyle cozebilirmiyiz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar pc uzun bir bekledigi zaman ekran kararıyor ve karartidan cikmiyor kitleniyor. Mesela müzik acik bırakıyorum muzik caliyor ama hersey donuyor mouse calisiyor ama hic bi yere tıklanmıyor ctrl alt del hic fayda etmiyor. Windowstan dolayi mi yoksa pc de enayilik mi var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.