Şimdi Ara

Lenovo Legion Y520 Kullanıcı Platformu (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.646
Cevap
39
Favori
188.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MrSabir kullanıcısına yanıt
    Prize takılı kullanıyorsanız, Lenovo Vantage uygulamasında pil tasarruf kipini açın ve öyle kullanın. Bunun yanında, ayda 1-2 kere pili tamamen kullanıp tekrar şarj etmenizi öneririm.




  • Deníz kullanıcısına yanıt
    eskisini söküp yenisini takacaksın. online oyun oynayıp oyun degerleri artsın dıye dusunuyorsan gereksiz. R
  • Lenovo Legion Y520 Intel Core i7 7700HQ 16GB 2TB + 256GB SSD GTX1050Ti 4 bin liraya fiyat çekti arkadaş uygun mudur sizcede. Özellikleri ortada malum
  • serifdavulcu S kullanıcısına yanıt
    Guzel alinir. Bios güncellemesi yapip yaomadigini sorun,yapmadiysa alin. Cunku guncelleme ile hp laptoptan farksiz oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bir zamandır lenovo nerve center kullanıyorum fakat son zamanlarda nerve centeri açtıgımda ev hızlı soğutma ve öbür özellikler gözükmemeye başladı ne yapabilirim bir öneriniz olurmu?
  • Arkadaşlar merhaba,Laptopa uefi ile windows 10 kurmak istiyorum.Rufus ile gpt biriminden flash belleği yazdım fakat boot menüde flash belleğimi göremiyorum.Biostan Legacy moda aldığımda ise kurulum ekranında sadece hdd yi görüyor.Windowsu ssd ye kuramıyorum.
    Nerede hata yapıyorum bilmiyorum,daha önceden kurmuştum aynı şekilde.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Alalı 1 ay belki daha fazla oldu ilk başlarda fan çok sessizdi boşta iken bu aralar boşta bile sesi rahatsız etmeye başladı birden hızlanıp yavaşlıyor kendi kendine nasıl çözecem
  • mustafa6397 kullanıcısına yanıt
    Alttaki fan deliklerin ızgarası toz tutmuş olabilir temizleyin düzelir.
  • İyi forumlar herkese. Bende i7 1050ti olan modeli var. oyunlarda fps sorunu donma takılma akıcılık drop sorunu yaşıyorum. örnek verecek olursak csgoda en düşük ayarlarda ilk 5-10 dk 220-250 fps. Bir süre sonra 110-120 fps e düşüyor, kafasına göre 120-150-250 arası gidiyor. Yaptığım adımlar şöyle: ekran kartı driveri güncel, laptop performans modunda, ndivia ayarlarında tümü yüksek performans için ayarlandı, işlemci max 70, ekran kartı max 60 derece oluyor. Lenovo müşteri hizmetlerini aradım win10 pro bu oyuncu laptoplarına uyumsuz home yapın dedi. Home yaptım yine aynı. Win 10 home son sürüm.
  • goldayss G kullanıcısına yanıt
    hiç bios update yaptınız mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goldayss

    İyi forumlar herkese. Bende i7 1050ti olan modeli var. oyunlarda fps sorunu donma takılma akıcılık drop sorunu yaşıyorum. örnek verecek olursak csgoda en düşük ayarlarda ilk 5-10 dk 220-250 fps. Bir süre sonra 110-120 fps e düşüyor, kafasına göre 120-150-250 arası gidiyor. Yaptığım adımlar şöyle: ekran kartı driveri güncel, laptop performans modunda, ndivia ayarlarında tümü yüksek performans için ayarlandı, işlemci max 70, ekran kartı max 60 derece oluyor. Lenovo müşteri hizmetlerini aradım win10 pro bu oyuncu laptoplarına uyumsuz home yapın dedi. Home yaptım yine aynı. Win 10 home son sürüm.
    Dostum ha 120 fps ha 250 fps almışsın ne farkediyor ? Monitör 60hz olduğu için 60fps ten sonrasinin bir önemi yok sayılır, boşa fps için yırtınmayın aklım olsaydı biraz daha para koyup 17 inç ve 144hz ekranlı bir laptop alirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba
    lenovo nerve sense programındaki dolby atmos bölümü yok. Çözümünüde bulamadım nasıl yapıldığını bilen varmı?
  • izmirlibo kullanıcısına yanıt
    Lenovo Vantage yükle sürücülerini güncelle bakalım olacak mı
  • Arkadaşlar merhaba 2 konuda yardımcı olabilir misiniz?



    1) Güçlü soğutma sistemi ne işe yarar? Mesela ben 1-1.5 saat Witcher 3 oynuyorum kart ısınıyor bunu birkaç dakika açsam düzelir mi?



    2) Laptopun alt tarafı çok toz oluyor ekran kartı kısmı.Ben bilmediğimden açarak temizlemek istemiyorum.Oradaki tozları nasıl temizleyebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güçlü soğutma oyuna gireceğiniz zaman açabilirsiniz, ısının düşük kalmasını sağlıyor, şahsen ben sadece oyundan çıktıktan sonra 1 dk kadar çalıştırıp kapatıyorum o kadar. Zaten tuş ataması yapabiliyorsunuz böylece ihtiyacınız olduğu bir anda çabucak açıp kapatabiliyorsunuz nerve centerda var.

    ızgaradaki tozları süpürge yardımı ile kapalıyken çektirebilirsiniz yada basınçlı hava vurarak içerdeki tozları da attırabilirsiniz, ben şahsen basınçlı havam olduğu için onu kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbk58

    güçlü soğutma oyuna gireceğiniz zaman açabilirsiniz, ısının düşük kalmasını sağlıyor, şahsen ben sadece oyundan çıktıktan sonra 1 dk kadar çalıştırıp kapatıyorum o kadar. Zaten tuş ataması yapabiliyorsunuz böylece ihtiyacınız olduğu bir anda çabucak açıp kapatabiliyorsunuz nerve centerda var.

    ızgaradaki tozları süpürge yardımı ile kapalıyken çektirebilirsiniz yada basınçlı hava vurarak içerdeki tozları da attırabilirsiniz, ben şahsen basınçlı havam olduğu için onu kullanıyorum.
    Çok teşekkürler.Süpürgeyi dışardan vursam daha iyi olacak fakat güçlü olmazmı biraz zarar vermeyeyim alete

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • goldayss G kullanıcısına yanıt
    Eski driver kullanin nvidia da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptop kapalı iken yaparsanız sıkıntı olmaz, sadece önlem olarak aralıklarla tutun birkaç sn tutup çekin bekleyin bi daha yapın, böylece fanın olası ters dönerek bağlı olduğu devre elemanlarına yüksek güçte ters voltaj vermesini önlemiş olursunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hbk58

    laptop kapalı iken yaparsanız sıkıntı olmaz, sadece önlem olarak aralıklarla tutun birkaç sn tutup çekin bekleyin bi daha yapın, böylece fanın olası ters dönerek bağlı olduğu devre elemanlarına yüksek güçte ters voltaj vermesini önlemiş olursunuz
    Denedim zaten 1 saat önce hocam aynı dediğiniz gibi yaptım.Ufak ufak çektim işe yaradı gibi çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.