< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (29. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkcnbvbkLenovo vantageden hibrit modu açın
Hocam teşekkürler dediğiniz gibi yapınca oldu sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sucuklu patatesLenovo'nun ürün sitesinden manuel olarak indirebilirsiniz AMD ekran kartı driverını. Daha güncelleri tabi ki oluyor fakat en garanti yol Lenovo'nun yayımladıkları. Ürüne özel test edilen sürücüler onlar çünkü. Ondan sonra hala gözükmüyorsa bilemeyeceğim bir sorun olabilir.
Hocam yukarıda hibrit modu açın tavsiyesi gelmişti onu yapınca oldu, aygıt yöneticisinde de gözükmeye başladı. Driverlerı da hemen Windows üzerinden güncellerim iyi oldu
hep 1650'de çalışmasının bir eksi yönü var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bouninboun
hep 1650'de çalışmasının bir eksi yönü var mı?Şöyle bilgisayar sürekli gereksiz güç harcıyor. Mesela internette dolaşıyorsunuz veya film izliyorsunuz az sa olsa gereken gpu gücü için bilgisayar 1650 yi çalıştırıyor ve enerji sarfiyatı aratıyor. CPU içindeki entegre Vega ekran kartı bu işlerde daha az enerji harcıyor. Biz de bu sayede daha uzun pil ömrü ve kısmen daha az ısınan bilgisauar kullanmış oluyoruz.
teşekkürler..
Arkadaşlar bilgisayarı kullanan birisi klavyenin fotoğrafını çekip atabilir mi? Türkçe olup olmadığına ve tuş yerlerine bakacağım ona bağlı alıp almamam.
arçelik beko linkini bir türlü bulamadım bulduklarım da sadece tanıtım, fiyat ve online satıl alam çıkmıyor. Paylaşma imkanı olan?
-
Stok kalmadı onlarda.
-
Teşekkürler hocam, klavye hepsinde aynı geliyor değil mi? tuş dizilimi olarak
Öyle olması lazım hocam tam %100 emin olmasam da
Teşekkürler hocam
fps sıcaklık vs. görmek için afterburner hariç hangi uygulamayı önerirsiniz
Ben hwinfo64 indirdim sıcaklıkları oradan takip ediyorum. Afterburner ile sıcaklıkları göremediğim için sıcaklık değerlerini Afterburner'a başka bir programdan(hwinfo64) aktarıp ekrana yansıtıyorum. Onun dışında aida64 de iyidir.
ilgilenen olursa amerikadan önümüzdeki hafta ulaşacak olan kutusunda Ryzen R5 GTX 1650Ti 8GB/256GB+1TB 4600H nakit ihtiyacımdan elden çıkarmak istiyorum.
Edit : 20 ekim de laptop elimde olacak, belirttiğim gibi nakit ihtiyacım oluştu ve satacağım. Kullanılmamış kurulmamış olarak, fatura ve şarj aletiyle birlikte broşür, klavuz vb dahilinde olarak, elden teslim edebilirim. Faturasıyla Lenovo Türkiye’den sanırım 1 yıllık garanti kaydı yapılabilir. Bu kanaldan da not düşmek istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horaa -- 15 Ekim 2020; 14:48:11 >
teşekkürler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: neyazarimarçelik beko linkini bir türlü bulamadım bulduklarım da sadece tanıtım, fiyat ve online satıl alam çıkmıyor. Paylaşma imkanı olan?
DM den yazan arkadaşa teşekkürler ancak tel doğrulama yapmıyorum o yüzden de göremiyorum eğer zahmet olmazsa buradan atar mısın?
-
-
Bu bilgisayar için hp odyssey 15.6 çanta uygun mudur? Sığar mı ? Yoksa 17 lik bir çanta mı bakayım ? www.hepsiburada.comHp Odyssey Sport 15.6" Notebook Sırt Çantası 7XG62A Okyanus Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/hp-odyssey-sport-15-6-notebook-sirt-cantasi-7xg62a-okyanus-mavi-p-hbv00000r66he
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X