Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
30
Favori
93.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uygun fiyatlı Legion 5 İ7 bulabileceğim bir yer var mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende şuan Legion 5 Intel i7 10. Nesil RTX 2060 laptop var. Acayip ısınıyor. Kasayı açıp fanları temizledim fakat kesmedi. Galiba termal macunda sorun var, en iyisi servisle görüşmek.


    Ayrıca menteşeden kaynaklı plastikte ufak kırılma gerçekleşti. Umarım bunu da hallederler...

  • Arkadaslar merhaba. Bende legion 5 ryzen 7 4800h rtx 2060 modeli var. Benim pc kapaliyken ortalama gunde yuzde 1 sarj eksiltiyor. Mesela yuzde 57 ile kapatiyorum 3 gun acmiyorum acinca yuzde 54 ile acmis oluyorum. Gecen ay pc yi bi ay boyunca acmadim. Yuzde 60 tan yuzde 0 a inmis. Ayni sıkıntıyı yasayan var mi acaba. Performans kaybi yasamiyorum. Servise de gondermek istemiyorum. Usb on always kapali. Hizli baslatmayi ac kapali ayrica.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boris3 B kullanıcısına yanıt

    Bendeki model de 4600h gtx1650 modeli geçenlerde memlekete yolculuk için 8 saatlik yolda pc %60 lık bataryayı bitirmişti uyku halindeyken ve cihazı fişe takmadan açıklamıştı. Ki evde her zaman batarya koruma modunda fişe takılı olarak sabit bir şekilde kullanırım cihazı. Daha sonrasında bu durumu test etme vaktim olmadı hiç.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam öncelikle. 22 Nisanda çıkan EUCN37WW bios güncellemesini yükleyen var mı herhangi bir sıkıntı çıkardı mı (Legion 5-15ARH05)

  • CanerArslann kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle yüklemeden önce verilerinizi kopyalayın. Ben tatildeyken güncellemesini yaptım, daha da bilgisayarı kullanamadım. Yanınızda harici bir monitör, formatlık düzenlenmiş flaş olsun.


    Her zamanki gibi, gelen güncelleştirmeleri sorgusuz sualsiz yükleyen biri olarak yine güncelleştirme gelir gelmez yüklemeyi yaptım. Sonrasında cihazın önce kendi ekranını hiçbir şekilde görmedi. Yanımda harici bir monitör olmadığından, güç bela bir hdmı kablo bulup eski televizyona bağlantı yaptım. ilk ve tek seferlik gelen görüntüde, bilgisayarın kendi monitörünü donanım olarak görmediğini keşfettim. Bilgisayarı yeniden başlattığımda aldığım görüntüde kayboldu,. Telefonumdan her zaman yaptığım uzak -Anydesk- bağlantı ile ne olduğuna baktığımda cihazın dahili ve harici görüntü çıkışını, sürücüler ve donanımlarını görmediğini fark ettim. Daha sonrasında cihaz kullanım dışı oldu, uzak bağlantıyı bile gerçekleştiremedim.

    Evime döndüğümde hazırda bulundurduğum format flaşı ile ,harici monitöre bağlantıyı kurup bios ekranına girebildim. Temiz bir format sonrasında cihazı normal kullanımına dönderdim.

    Eğer bunları yapamasaydım servise garanti için gönderecektim ki müşteri temsilcisinin bahsettiği bütün adımları tamamlamama rağmen sonuç alamamıştım.


    Güncelleme yapmadan önce -nasıl kullanacağımı bilmiyorum ama- back bios özelliğini etkinleştirin belki sisteminizi kurtarmaya yarar.

  • porca P kullanıcısına yanıt

    ilk bios güncellemesinde ben de ekran problemi yaşamış aynı sıkıntıları çekmiş servise nasıl gönderirim diye düşünüyordum. sonra burada problemimi paylaşınca biri yardımcı oldu. pc açıldıktan sonra ekranı görmesek bile bios a ekran varmış gibi girip "F2 Tuşu" "Aşağı ok yön tuşu" "F9 Enter" "F10 Enter" şeklinde F9 ile bios u varsayılan a sıfırlayıp F10 ile kaydettikten sonra ekran gelmiş problemim çözülmüştü. sonraki güncellemede ise değişken grafiklerle ilgili sıkıntı vardı her seferinde ekran komple gidiyordu hatta o bios sürümünü kaldırdılar ben de back flash özelliğini açıp geri dönmüştüm. şuan 31 i sorunsuz kullanıyorum. bi artısı yoksa geçmeye gerek yok. sizin için kötü bir deneyim olmuş tekrar olursa bu dediklerimi deneyin ya da bios güncellemesi yapmadan önce bios u varsayılana sıfırlayın. geçmiş olsun




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerArslann -- 23 Mayıs 2022; 21:26:48 >
  • Merhaba,


    Bende aşağıdaki modelden var ama depolama yükseltmek istiyorum Bunu servis vs yapıyor mu? Garanti kapasamında mı ? Bilgisi olan yanıt verebilirse sevinirin.


    Lenovo Legion 5 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD RTX 2060 Freedos 15.6" FHD 82B100BCTX

  • AloneAssassin kullanıcısına yanıt
    selam dostum bende depolamayı yükseltmek istiyorum. Bende de aynı model var. Depolamayı yükselttin mi ? Hangi modeli aldın ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşünen varsa elimde rtx2060 modeli var.Garanti TR de geçerli ve 1 yıldan fazla.Fatura mevcut

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.