Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi anladım, peki Türkiye de operatorler band 20 yi kullaniyormu. Düşük frekansi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A806 ya baktim simdi 1,3,41 bantlar acik ve turkcell de sorunsuz kullaniyorum sehir merkezlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: uykucu27

@Galaxy2004

Şimdi anladım, peki Türkiye de operatorler band 20 yi kullaniyormu. Düşük frekansi.

Evet kullanıyorlar, 800Mhz de TT birinci diye biliyorum.
    Birde tam emin olmak için operatörleri biraz beklemek lazım. 3G deki sorunlar aynen devam Türkiye'ye kapsayan operatörler bazen İstanbul Fatih ve Karaköy gibi yerlerde GSM e düşüyor.
  • Arkadaşlar bir şey araştırdım acaba olabilir mi?

A7000 telefon özelliklerinde 4G bandı olarak 800Mhz var.http://www.epey.com/akilli-telefonlar/lenovo-a7000.html

bu cihazın romunu atsak cihazda çalışır mı?
    sadece işlemci farkı var gibi MT6752M ve MT6752
  • Galaxy2004 G kullanıcısına yanıt
    a7000 in NVRAM ini backupla alıp, bizim telefona restore ile yüklenirse belki.
  • Merhaba. Cihazı almayı düşünüyorum ama merak ettiğim şeyler var. Öncelikle telefondan beklentim, sorunsuz internet deneyimi sunması, Google Play'in aynı şekilde sorun çıkarmaması ve genel olarak stabilite sunması. Alacağım yer Android 6,vibeui_3.1_1614 ile gönderiyormuş. Telefon bu yazılımla beklentilerimi karşılar mı acaba ? Rom, root vs. uğraşmam, anlamam da zaten. Bir de imei olayını bilgisayarsız halletmek mümkün müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: pranis

hocam bu linkte biraz altta nvram dosyaları var

http://en.miui.com/thread-10061-1-1.html

DOWNLOAD ALL MTK (BPLGU) MODEM (BASEBAND(NVRAM)) FILES
    http://www.mediafire.com/download/r94kvlv9uw7u2o7/All+Mtk+BPLGU+Modem+files+for+Imei+change.rar

• Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    Cihaz akıcı güzel. İnternet ve google sorunsuz. imei bilgisayarsız halledilebilir.
  • quote:

Cihaz akıcı güzel. İnternet ve google sorunsuz. imei bilgisayarsız halledilebilir.

Yanıt için teşekkür ederim. İmei olayı engineer mode ile yapılıyor sanırım. Meizu da öyle yapmıştım, herhalde aynı şekildedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

hocam bu linkte biraz altta nvram dosyaları var

http://en.miui.com/thread-10061-1-1.html

DOWNLOAD ALL MTK (BPLGU) MODEM (BASEBAND(NVRAM)) FILES
    http://www.mediafire.com/download/r94kvlv9uw7u2o7/All+Mtk+BPLGU+Modem+files+for+Imei+change.rar

Verdiğiniz linkteki dosyalar MT65xx ile ilgili,bizim işlemci MT6752 ayrıca nvram backup dosyası yok bunlar imei atmak için gerekli modem dosyaları.

• Atakan3595 A kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı şekilde. MTK işlemci olduğu için o konuda sıkıntı yok.
  • Arkadaslar batarya ile igili sorun yasayan varmi? Hint romunda iyice ayaklara dustu batarya performansi. Su an 2-2.5 saat arasi ekran suresi alabiliyorum. Otkmatik isik wifi 3g hep acik.. Acaba bataryami oldu dedim orijinal sifir batarya aldim oda ayni sureyi verdi :D bir ara 4 saat ekran suresi vermeye baslamisti 1 hafta oyle devam etti sonra yine ayni.bir program mi somuruyor acaba bataryayi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

Arkadaslar batarya ile igili sorun yasayan varmi? Hint romunda iyice ayaklara dustu batarya performansi. Su an 2-2.5 saat arasi ekran suresi alabiliyorum. Otkmatik isik wifi 3g hep acik.. Acaba bataryami oldu dedim orijinal sifir batarya aldim oda ayni sureyi verdi :D bir ara 4 saat ekran suresi vermeye baslamisti 1 hafta oyle devam etti sonra yine ayni.bir program mi somuruyor acaba bataryayi?

Bende aynen senin gibi gozlemliyorum.Hint romunda batarya hep öyle oluyor.arada birde azda olsa donma oluyor.Hint romlari hiç duzelmeyecek galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Arkadaslar batarya ile igili sorun yasayan varmi? Hint romunda iyice ayaklara dustu batarya performansi. Su an 2-2.5 saat arasi ekran suresi alabiliyorum. Otkmatik isik wifi 3g hep acik.. Acaba bataryami oldu dedim orijinal sifir batarya aldim oda ayni sureyi verdi :D bir ara 4 saat ekran suresi vermeye baslamisti 1 hafta oyle devam etti sonra yine ayni.bir program mi somuruyor acaba bataryayi?

Bende aynen senin gibi gozlemliyorum.Hint romunda batarya hep öyle oluyor.arada birde azda olsa donma oluyor.Hint romlari hiç duzelmeyecek galiba.

5,0 da 4-4,5 saat ekran süresi alabiliyorduk 6,0 da 3 saati hiç geçemedim bu durum kafamı bozuyor .need room da multi 1617 yayınlandı onu deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

quote:

5,0 da 4-4,5 saat ekran süresi alabiliyorduk 6,0 da 3 saati hiç geçemedim bu durum kafamı bozuyor .need room da multi 1617 yayınlandı onu deneyeceğim

Yeni geldi o rom.bende gece yüklemeyi dusunuyorum.sen şimdi yüklüyor san hemen dusuncelerini paylasirsan sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

quote:

Yeni geldi o rom.bende gece yüklemeyi dusunuyorum.sen şimdi yüklüyor san hemen dusuncelerini paylasirsan sevinirim.

kotam bitti, ancak yarın yükleyebilirim yavaşca indiriyorum

• şarj süresini geçtim hint romunun sar değeri mi yükseldi nedir kısa sürede konuşsam kulağımı rahatsız etmeye başladı
  • Demekki yalniz degilmisim. İse bak bide orijinal batarya aldim 15 dolar verip neyse duruma gore multi cin romlarini birine donus yolu gorunuyor gibi bakalim hayirlisi.. O degilde bir ara (android 6 ya gectikten sonra) 4 saat ve uzeri ekran suresi vermeye baslamisti. Surekli programlar kendini guncelliyor ve bence bu programlarin biri icine ediyor ama hangisi...

Bu arada 5-6-7 dolarlik bataryalardan uzak durun arkadaslar. İki batarya siparis verdim biri orijinal biri 6 dolarlik. Orijinal telefondakiyle ayni ekran suresini verdi ucuz olanda 1 saatin az uzerinde batarya bitti %2 de tak diye kapandi geri sayim falan yapmadan yani bildigin telefonu kullanadan batatya bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 22 Nisan 2016; 0:58:21 >

• 4G de sıkıntı yok telefonda. İstediğiniz IMEI yi atın.
    Ayrıca 4G öyle her yerde çekmez. 4G sinyali normal sinyale göre daha çabuk sönümlenir çünkü frekans yüksektir. Duvarlardan daha az geçer.

Aslında 800mhz LTE bandı var (Band 20), duvarlardan iyi geçen, ama telefonlarımız onu bizim telefonlarımız malesef desteklemiyor.

Bu yüzden 4G yi sadece insanların çok yoğun olduğu bölgelerde rastlarsınız. Ki bu da bizi AVM lere getiriyor.
    AVM lerde genellikle 4G çekiyor benim telefon. AVM dışında... zor. Ayarlardan sadece LTE yaparsan geçiyor ama sinyal seviyesi düşük oluyor tabi.

K50-T3 için merak eden arkadaşlar. Aldım, bizzat dendim. Sonuc: Caizdir.
    Orjinal rom yüklemede sıkıntı çıkarır belki ama patchlarsınız. TWRP de yedekten yüklediğinizde hiç sorun çıkartmıyor zaten ;)
  • Arkadaşlar merhaba, Eşime Lenovo k3 Note K50-t5 aldım. Telefon çok hoşuma gitti. Aynı telefondan kendime de sipariş vermek istedim ancak K50-t5 olanından ellerinde kalmamış K50-t3s varmış 30 $ daha ucuz... Arasında ne fark var acaba bu konuda bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.