Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım, K50-T3 ile K50-T5 arasında fark var mı acaba bu konuda bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
  • Multilanguage romlar icinde en stabil ve ekran suresi en yuksek olan hangisi acaba? Hint romuna iyice killandim bataryayi yiyen birsey var kullanmadan acik biraktiginda bile eline aldiginda batarya azalmis oluyor. Soyle 4-4.5 saat ekran suresi veren rom varmidir acep?

Kullanim olarak hicbirseyden kisitlamiyorum ekran oto. Ayarli wifi 3g hep acik.bu kullanimda 4 saati goren veya gecen romu yukleyip denmek isterim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K3 note guncelleme system hatasi veriyor otmatik guncellemede telefon geldigi gibi cwm hicbiseyde yuklemedim hint romuyla geldi sistem guncelleme hata veriyor yardim
    Bu mesaja eklenen görseller:

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

Multilanguage romlar icinde en stabil ve ekran suresi en yuksek olan hangisi acaba? Hint romuna iyice killandim bataryayi yiyen birsey var kullanmadan acik biraktiginda bile eline aldiginda batarya azalmis oluyor. Soyle 4-4.5 saat ekran suresi veren rom varmidir acep?

Kullanim olarak hicbirseyden kisitlamiyorum ekran oto. Ayarli wifi 3g hep acik.bu kullanimda 4 saati goren veya gecen romu yukleyip denmek isterim..

Android telefonlarda batarya bitiren messenger ve facebook uygulamaları, mümkünse bu 2 programı kaldırın yada devre dışı bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dermanburdaxxl

K3 note guncelleme system hatasi veriyor otmatik guncellemede telefon geldigi gibi cwm hicbiseyde yuklemedim hint romuyla geldi sistem guncelleme hata veriyor yardim
    Bu mesaja eklenen görseller:

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

Cihaza root yapıldı ise o yüzden hata veriyordur, içinde çok önemli bir bilgi yoksa direk S424 sürümünü yükleyin.

• huseyin-ulu@hotmail. H kullanıcısına yanıt
    Ben de alıcam. Aralarında ne fark var ben de merak ediyorum

• quote:

Multilanguage romlar icinde en stabil ve ekran suresi en yuksek olan hangisi acaba? Hint romuna iyice killandim bataryayi yiyen birsey var kullanmadan acik biraktiginda bile eline aldiginda batarya azalmis oluyor. Soyle 4-4.5 saat ekran suresi veren rom varmidir acep?

iki gündür bende bir kaç tane denedim 1615 multi üç dilli turkce yok 1617 %30 civarı tukce baktım olmayacak 1611_CUOCO92 kurdum %70-80 civarı turkce dün yüklediğimde %80 cicarı sarj vardı 3 saat 50 dk ekran süresi verdi keyfim yerine geldi şu ana kadar da bir sorunla karşılaşmadım
  • Galaxy2004 su an face ve twitter sildim zaten su ana kadar kullanmadigim bu iki programi neden silmedim onu da anlamis degilim :D yarin deneyim bakayim fark olacak mi?

Verdigin bilgi icin tesekkur ederim süraka 3 saat 50 dakika iyi bir sure helede %80'i dusununce. Bu arada bu sureyi surekli kurcalarken mi verdi yoksa bekleme suresi de tatmin edicimiydi? cunku beklemede cok tuketiyor telefon asil sikayet de burada maalesef..

• quote:

Galaxy2004 su an face ve twitter sildim zaten su ana kadar kullanmadigim bu iki programi neden silmedim onu da anlamis degilim :D yarin deneyim bakayim fark olacak mi?

Verdigin bilgi icin tesekkur ederim süraka 3 saat 50 dakika iyi bir sure helede %80'i dusununce. Bu arada bu sureyi surekli kurcalarken mi verdi yoksa bekleme suresi de tatmin edicimiydi? cunku beklemede cok tuketiyor telefon asil sikayet de burada maalesef..

Onların hiçbir etkisi yok.ben twitter zaten kullanmıyorum,yüklü değil.Facebook uygulaması yok operadan giriyorum zaten.yani o dediginiz programlar bende hiç olmadı.yinede sarjdan memnun değilim.2,5-3 saat ekran suresi alıyorum.Çin romlari iyi bu belli oldu.son 1 haftadır kasma,donma oluyor tipik Hint romu belirtileri yine başladı.couco92 1610 romu gece tekrar yukleyecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Galaxy2004 su an face ve twitter sildim zaten su ana kadar kullanmadigim bu iki programi neden silmedim onu da anlamis degilim :D yarin deneyim bakayim fark olacak mi?

sürekli kurcalarken verdi ki bekleme süresi hint romunda berbattı bunda beklemede neredeyse hiç şarj gitmiyor dün telefonu sürekli kurcaladım programları yeniden yükleme,internet ve hafıza kartındaki verileri kopyalama dahil 3,5 saat beni şaşırttı ve memnun etti enson şarj dan sonraki durum 31dk ekran 5,30 saat bekleme süresi kalan şarj%92 telefon beklemede 4 saat %99 kaldı internete girince 25dk da %6 gitti hala deneme aşamasındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

sürekli kurcalarken verdi ki bekleme süresi hint romunda berbattı bunda beklemede neredeyse hiç şarj gitmiyor dün telefonu sürekli kurcaladım programları yeniden yükleme,internet ve hafıza kartındaki verileri kopyalama dahil 3,5 saat beni şaşırttı ve memnun etti enson şarj dan sonraki durum 31dk ekran 5,30 saat bekleme süresi kalan şarj%92 telefon beklemede 4 saat %99 kaldı internete girince 25dk da %6 gitti hala deneme aşamasındayım

O romun linkini koyarmisin buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

O romun linkini koyarmisin buraya

http://www.needrom.com/download/cuoco92-1611-3-5-vibeui/

• 6.0 da root nasıl yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

6.0 da root nasıl yapılıyor

https://akilli.be/forum/threads/s422-root.1527/
  • Hocam recovery menu cince geliyor cozemedik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orjinal recovery mi twrp mi hocam... twrp ise ilk kurulumda ingilizce olması lazım
  • Orjinal. Ama twrp de kurdum gene cince

• ender E kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yanlış yapıyorsunuz.
    ses+ - ve güç tuşlarına aynı anda 5-10 sn basık tutun. yine aynısı çıkarsa SP FLASH TOOL ile TWRP kurun. öyle tekrar yapın.
  • couco92 1611 romunu kurdum telefon şahlandı.hint romlarına daha tövbe dönmem.telefon nefes aldı resmen.dokunmatik hassasiyeti bile değişiyor yaw.yağ gibi oldu.hintliler kullansın romu.çok lazım değil full türkçe olmasada olur.
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.