Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana TWRP ile yedeği alınmış bir nvram dosyası gerekiyor.
    Tercih ettiğim romlar S205 - S112 - S422 ROW yada herhangi bir Custom ROM olabilir.

bir kişi gönderse yeter,
    TWRP de backup seçilip nvram seçerseniz yedeği telefon hafızasında TWRP klasörüne alacaktır.

Teşekkürler.
  • Galaxy2004 G kullanıcısına yanıt
    http://dosya.co/65g12ifqnd5n/2016-04-14--20-37-25_MM_1613_5.252.1_ROW_CUOCO92.zip.html

Yükledim hocam. Rom yazıyor zaten sosyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

http://dosya.co/65g12ifqnd5n/2016-04-14--20-37-25_MM_1613_5.252.1_ROW_CUOCO92.zip.html

Eyvallah hocam yarın denemeler yapacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Dosya için teşekkürler denemelerim sonuçsuz kaldı, band 20 hariç 4g ye devam :)
  • Galaxy2004 G kullanıcısına yanıt
    sağlıkmı olsun ne diyelim yapılabilir ama yolu çok zor :)
  • Arkadaşlar 1604 stock ROM kullanıyorum. SD Karttaki pdf'leri word dosyalarını açmak isteyince Document viewer diye bir uygulama otomatik açıyor. Play store'dan adobe, polaris falan indirdim ama hangisiyle açayım diye sormuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Eski kullandığım 1525'te dosyayı açmak istediğim programı seçebiliyordum ama bunda olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Arkadaşlar 1604 stock ROM kullanıyorum. SD Karttaki pdf'leri word dosyalarını açmak isteyince Document viewer diye bir uygulama otomatik açıyor. Play store'dan adobe, polaris falan indirdim ama hangisiyle açayım diye sormuyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Eski kullandığım 1525'te dosyayı açmak istediğim programı seçebiliyordum ama bunda olmuyor.

Ayarlar uygulamalardan o prorami bulup varsayilanlari kaldirirsaniz duzelmesi lazim. Bende o rom yok ama muhtemelen ayni yolla duzelir...

• Dediğiniz yöntemle yaptım düzeldi teşekkürler

Ben uygulama yöneticisine girince çalışan kısmından bunu bulup stop yapmıştım ama olmamıştı. Bütün uygulamalara girip disable edince oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 17 Nisan 2016; 16:59:59 >
  • Arkadaş yarım yamalak ingilizce ile imza kampanyası açtı, imzalarsak faydalı olur mu, ben imzaladım. Sizde imzalar mısınız ?

Teşekkürler.
  • Android 6 için en stabil rom hangisidir dil farketmez?
    Ve kamera kötü ilk aldığıma göre kullandığınız uygulama var mı? Ekranda gözüken netlik fotoğraf da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

Dediğiniz yöntemle yaptım düzeldi teşekkürler

Ben uygulama yöneticisine girince çalışan kısmından bunu bulup stop yapmıştım ama olmamıştı. Bütün uygulamalara girip disable edince oldu

Rica ederim faydam dokunduysa ne mutlu

• biride şu çinlilere yazsa ne güzel olur :)

http://bbs.lenovo.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=921
  • arkadaşlar klavye seçeneklerinden türkçe seçmeme rağmen ı , ü , ğ gibi harfler klavyede direk görünmüyor.bu düzeltilebilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 18 Nisan 2016; 13:22:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

arkadaşlar klavye seçeneklerinden türkçe seçmeme rağmen ı , ü , ğ gibi harfler klavyede direk görünmüyor.bu düzeltilebilir mi

Bizim telefonlarda google klavye kullaniliyor. Bildigim kadariyla ve maalesef google klavyede turkce klavye ozelligi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

arkadaşlar klavye seçeneklerinden türkçe seçmeme rağmen ı , ü , ğ gibi harfler klavyede direk görünmüyor.bu düzeltilebilir mi

Bizim telefonlarda google klavye kullaniliyor. Bildigim kadariyla ve maalesef google klavyede turkce klavye ozelligi yok...

klavye uygulaması yüklesek olur mu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwiftKey yükle şu an o klavye ile yazıyorum çok kullanışlı.

• Arkadaşlar 4G olayını çözebildinizmi, 4g ye sorunsuz baglanabilen varmı?
  • @uykucu27 hala arayıştayız.
  • Hocam bu t3s serisinde calisiyor diye dondu bunlar bana fdd lte diye ne diyorsunuz alinirmi.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykucu27 -- 20 Nisan 2016; 12:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykucu27

Hocam bu t3s serisinde calisiyor diye dondu bunlar bana fdd lte diye ne diyorsunuz alinirmi.undefined

Bizdeki K3 note da çalışıyor sorun şu;

Global kullanılan LTE-bantları 1, 3, 7, 28 (FDD-LTE) yada 38, 40 (TDD-LTE)
    FDD ve TDD ye takılmayın,
    ayrıca EMEA (vrupa, Ortadoğu ve Afrika) ülkelerinde Bant 20 kullanıyor operatörler. Oda bizim telefonda şu an yok.
    İmza kampanyası açtık belkiiiii faydası olur.
    Bir imzada senden alalım :https://www.change.org/p/lenovo-band-20-should-be-opened-for-lenovo-k3-note-phone

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.