Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir yolunu bulup band açabilsek olacak da ben bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

bir yolunu bulup band açabilsek olacak da ben bulamadım

baseband nvram değiştirerek bu işlemi yapılabildiği oluyormuş fakat bende bulamadım.
  • engineer moda nasıl giriyorsunuz..telefon rootlu play store dan mtk engineer benzeri programları indiriyorum fakat ayarlar açılmıyor your device is not supported uyarısı veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carloska kullanıcısına yanıt
    *#*#3646633#*#* tuşlayarak girebilirsin.
  • Tamam oraya girdik ama 4g bantlara müdahale ettirmiyorki... Bende de aynı bantlar açık görünüyor...

Arkadaşlar bu 800 ve 900 bantları açılıyorsa ustatlar bir el ativersin yoksa 4g yalan oldu bizim icin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kavakserkan -- 11 Nisan 2016; 14:57:17 >
  • http://www.gsmxda.com/2015/05/mtk-based-cpu-devices-unknown-baseband.html?m=1

Burada birşeyler yazmışlar ustalardan anlayan bi yardımcı oluversinde şu 4g bant olayını bi çözelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy2004

bi hareket olmadı hocam.. blisspop rom kullanıyorum onunla mı alakalı acaba

• kavakserkan K kullanıcısına yanıt
    root varmı sizde ?
  • Evet root var

• Bir yerde okuduğuma göre, olay donanımsalmış. yani müdahale edemiyormuşuz..
    piyasaya çıkıcak ülkenin bantlarına göre gönderiliyormuş telefon. muhtelemen bu MTK da. qualcomm da yok.
    mantıksız geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 11 Nisan 2016; 15:53:27 >
  • quote:

Bir yerde okuduğuma göre, olay donanımsalmış. yani müdahale edemiyormuşuz..
    piyasaya çıkıcak ülkenin bantlarına göre gönderiliyormuş telefon. muhtelemen bu MTK da. qualcomm da yok.
    mantıksız geliyor.

mtk6752 çipsetli diğer telefonlarda band 20 varken k3 note da yoksa ya işlemciyi üretirken donanımsal olarak koymadılar ondan yok yada varda kapalı..donanım yoksa yapacak bişi yok varda yazılımla kapalıysa bi şekilde olmalı.. diğer mtk6752 band 20 li telefonların uyumlu dosyalarıyla bi şekilde olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: carloska

quote:

mantıksız geliyor.

mtk6752 çipsetli diğer telefonlarda band 20 varken k3 note da yoksa ya işlemciyi üretirken donanımsal olarak koymadılar ondan yok yada varda kapalı..donanım yoksa yapacak bişi yok varda yazılımla kapalıysa bi şekilde olmalı.. diğer mtk6752 band 20 li telefonların uyumlu dosyalarıyla bi şekilde olur diye düşünüyorum

Donanımsal olduğunu düşünmüyorum, herşey bu nvram denen bölümde gizli.

• quote:

quote:

bi hareket olmadı hocam.. blisspop rom kullanıyorum onunla mı alakalı acaba

Alıntıları Göster
    BLİSSPOP ROMDA ARAMA YAPINCA TELEFON RESETLENİYOR ONU NASIL DÜZELTEBİLİRİZ ACABA TEŞEKKÜRLER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailozses -- 12 Nisan 2016; 10:48:43 >
  • Android M versiyonlarında aracımla bluetooth bağlantısında sorun yaşıyorum sürekli kopuyor (her 3 sn de bir) Renault R-Link , diğer telefonlara bluetooth ile dosya gönderemiyor.

Ama lolipop kurunca normale dönüyor, bunu yaşayan var mı? veya çözümünü bilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 12 Nisan 2016; 11:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailozses

BLİSSPOP ROMDA ARAMA YAPINCA TELEFON RESETLENİYOR ONU NASIL DÜZELTEBİLİRİZ ACABA TEŞEKKÜRLER...

tekrar kurmayı denediniz mi bende öle bişi olmadı hiç bi ara yakınlık sensörü normal şekilde çalışırken sorun yapmıştı yeniden kurunca düzeldi tabi önce varsa yedek vs.. almak gerek

• quote:

quote:

quote:

mantıksız geliyor.

Donanımsal olduğunu düşünmüyorum, herşey bu nvram denen bölümde gizli.

açıp düzenlemek mi gerekli yoksa mtk6752 çipsetli band 20 si açık olan telefonların nvram dosyasını kopyalamak işe yarar mı

• Bu arada nasıl bilmiyorum ama Vodafone ile yeni alınmış kartim var. Eski galaxy tab 10.1 (p7500) IMEI si ve greeshan 205 row romuyla 4g deyim. Sol üstte görebilirsiniz ... Deneyen var mı başka , hız testinde 30 mb/s dl, 18mb/s upload gordum
    Bu mesaja eklenen görseller:

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• Arkadaşlar kullandığımız telefon 4G uyumludur,

Global LTE bantları 1, 3, 7, 28 (FDD-LTE) ve 38, 40 (TDD-LTE) olmak üzere. Bu demek oluyor ki bazı bölgelerde; bence açık alanlar otobanlar ve insan yoğunluğunun fazla olmadığı yerler 4G den faydalanacağız.

Band 20 nin özelliği frekansının düşük iletişim hızının yüksek olması nufüs yoğunluğu olan yerlerde operatörler bunu kullanacaklardır.

Ben telefonumdan memnunum ister 3G olsun ister 4G, 3G kullanarak zaten kesintisiz skype ve whatsapp görüşmesi yapabiliyorum 4G nin hız harici bana bir faydası yok.

Biz 4G ye tam entegre olana kadar 5G telefonlar çıkar, bir iphone nun kullanım ömrü bile 1 sene olduğuna göre 1 sene sonra bu telefonları değiştiririz :) olan yine iphone fan boylara olur.
    Arkadaş ile Lenovo vs 5S yapmıştık işletim sistemi hariç bence 5 para etmez.
  • iyi Diyorsunuz da vibe romlarda sim kartımı aynı telefon 3.5g olarak görüyor... haliyle 4g bağlanmıyor. ama bu rom kart lte olarak gördü. amaç bu konu konuşulurken bilgi vermek.. ayrıca lte farklı frekanslar farklı operatörler olarak ihale edildi. telefonunuz da hepsi bir arada değilse bazı operatörlerde kullanamayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: ::.Dionysos.::

Merhaba arkadaşlar, Lenovo k3 Not T3S modeli için Aliexpress te 2R-TRADE satıcısından hariç, Türkiye'ye sorunsuz gönderim yapan satıcılar varsa pm ile bilgilendirirseniz sevinirim.

K50-t3s ile k50-t5 arasindaki farki bende cok merak edenlerdenim. Biraz arastirdim custom rom ile sebekeler avrupaya uygun hale geliyormus ama nedir ne degil tam bilmiyorum. Eger uluslararasi k50-t5 kurulabiliyorsa fiyat dusunmeden alinabilecek turden...

hocam bende k50-t3s bir cihaz almayı düşünüyorum,aliexpresste ve vickmall,tinydeal gibi sitelerde 104-112$ a satılıyor,yurtdışındaki bir arkadaşıma kargolatacağım.
    bu bahsettiğim satıcılar custom firmware ile td-fdd olan cihazları yani k50-t3s'yi fdd-lte bandını açıp yolluyorlarmış. nasıl oluyor,ne yüklüyorlar bilmiyorum ama mesaj attım bakalım cevap verecekler mi. bunlar da linkler,almayı düşünen varsa :

http://m.tinydeal.com/product/lenovo-k3-note-k50-t3s-55-fhd-2gb-ram-16gb-rom-mtk6752-4g-phone-158573?

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t3s-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

http://www.minideal.net/lenovo-k3-note-k50-t3s-4g-fdd-lte-octa-core-smartphone.html

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.