Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazı kapalı halde takıyorum fakat bu imzasız sürücü olayını anlamadım onu nasıl yapacağım?
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt
    windows da imzasız sürücü işlemini yaptım usb driver tekrar kurdum cihazı kapattım flash toolu açtım fakat cihazı gene görmedi flash toolsuz marsh mellow u yüklemenin başka yolu yok mu hocam?varsa nasıl yapmam lazım tarif edermisiniz rica etsem.
    windows 8-10 da uğraşmayın sp flash tool ile. sorunla karşılaşırsınız. telefon ile yazılımsal oynanıcak işletim sistemler ubuntu-windows 7.

Bu arada telefonu diagnostic mode ye sokabilen var mı ? 4g bandını açmaya çalışıcam..
  • pranis kullanıcısına yanıt
    anladım hocam o zaman ben yazılımı telefonun hafızasına atıp oradan twrp menüsüne gidip zip dosyasını bulup yüklemeyi öyle mi yapabilirim?türkçe dili barındıran MM yazılımı hangisi?
  • Android 6 sürücüleri ayrıdır.bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    twrp ile yüklenen romlar-gapps-root lar farklı içerikte, sp flash tool ile yüklenebilenler farklı içeriktedir.
    Twrp için olanı flash tool ile, flash tool için yapılanı twrp ile kuramazsınız.
    Anladım ki ben win7 kullanmadığım için flash tool işlem yapmıyor ondan vazgeçtim lazım olduğunda TWRP üzerinden yapmayı izah edebilirmisiniz bana lazım olan bu neler lazım hangi dosyalar belki biraz sıkıcı oldum kusura bakmayın.
    Bilgisayarsız TWRP yüklemek zor,
    https://www.youtube.com/watch?v=340CA1upEUY böyle videoları bulabilirsiniz.

belki bir çözümü vardır windows 8-10 için flash tool çalıştırmayla ilgili araştırma da yapabilrsiniz.
  • 1520 den VanillaUI_S422_160315_ROW_Android.6 bu sürüme geçeyim mi beyler ?

tabi kolay root oluyorsa Imei için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 9 Nisan 2016; 4:20:54 >
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    rootsuz da imei atabilirsiniz MAUI programıyla. böylece istediğiniz roma geçin :)
    rom değiştirince imei gitmiyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pranis -- 9 Nisan 2016; 12:49:51 >
  • Bi arkadaşta k3 note var arka kamerası bazen ulaşılamıyor hatası veriyor açılmıyor. Donanımsal mı yoksa yazılımsal bir hata mıdır kamera bağlantı kablolarında sıkıntı olabilir mi ? Çözülebilecek bir sorun mudur ? Yardımcı olursanız çok memnun olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

rootsuz da imei atabilirsiniz MAUI programıyla. böylece istediğiniz roma geçin :)
    rom değiştirince imei gitmiyor diye biliyorum.

MAUI programı bende çalışmıyor . kaç defa denedim .
    yazmadı imei'yi ne yaptıysam mtktoolbox ile attıtydım o da rom değişince gider .
  • mucahidtras kullanıcısına yanıt
    içini açıp kameranın jakını kibarca söküp tekrar takmayı deneyebilirsiniz. backup alıp geçici bir süre başka romda da deneyebilirsiniz.
    Teşekkürler hocam deneyelim sağolun

• Merhaba arkadaşlar, Lenovo k3 Not T3S modeli için Aliexpress te 2R-TRADE satıcısından hariç, Türkiye'ye sorunsuz gönderim yapan satıcılar varsa pm ile bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::.Dionysos.:: -- 10 Nisan 2016; 21:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::.Dionysos.::

Merhaba arkadaşlar, Lenovo k3 Not T3S modeli için Aliexpress te 2R-TRADE satıcısından hariç, Türkiye'ye sorunsuz gönderim yapan satıcılar varsa pm ile bilgilendirirseniz sevinirim.

Lenovo k3 Not T3S farkı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ::.Dionysos.::

Merhaba arkadaşlar, Lenovo k3 Not T3S modeli için Aliexpress te 2R-TRADE satıcısından hariç, Türkiye'ye sorunsuz gönderim yapan satıcılar varsa pm ile bilgilendirirseniz sevinirim.

K50-t3s ile k50-t5 arasindaki farki bende cok merak edenlerdenim. Biraz arastirdim custom rom ile sebekeler avrupaya uygun hale geliyormus ama nedir ne degil tam bilmiyorum. Eger uluslararasi k50-t5 kurulabiliyorsa fiyat dusunmeden alinabilecek turden...

• Arkadaşlar,

Custom rom kullanan varsa engineer moda geçip "*#*#3646633#*#*" kodu ile , açık olan 4G bantlarına bakailir misin ?
  • Galaxy2004 G kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    1-3-7-38-39-40-41 bantları açık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pranis

merhaba,
    1-3-7-38-39-40-41 bantları açık..

bendede aynı bantlar açık
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.