Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekran alacaklar bu dukkandan sakin almayin. İki siparisimiz oldu ikisindede yakinlik sensoru sorun cikardi. Once arkadasa siparis verdik sensor sorun cikardi tadilatla duzelttim. Hadi birine hata oldu dedik abime de siparis verdik oda sorun cikardi abim halen ugrasiyor yakin olsak onuda duzeltecegim ama asil nokta bu dukkandan ekran almayin....

http://s.aliexpress.com/MzuQriqU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 5 Nisan 2016; 14:44:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    yaw uğraştırma sonra elinde kalır telefon filan yazık olur..göndersin kargo ile sen yap geri gönder..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

yaw uğraştırma sonra elinde kalır telefon filan yazık olur..göndersin kargo ile sen yap geri gönder..

Dispute actik bakalim zaten eski ekran kullanilmaz durumda degil sadece dokunmatik catlak. Calisiyor yani en kotu onu takariz. İsin kotu yani sadece sensor sorunu degil bu defa ekran degisiminden sonra wifi sorunu da cikmis. Cekimde sikinti yok gayet iyi yalniz baglanti hizi modemden uzaklastikca (4-5 m olsa bile) muthis dusuyor.telefoncu arrik takarken mi bozdu bakalim disputenin sonucuna gore telefona mudahale edecegim ins ;)

Bu arada saticinin yaklasimi cok cirkin. Abim video resim gonderdi bunun benim gonderdigim ekran oldugunu nereden bileyim gibisinden cumleler kurmus. Yani kesinlikle bu saticidan uzak durun.

Ben iki farklı yerden aldım ikisinde de proximity çalışmadı. Direk telefonda hata var bence. Eğer uğraşıp yaptıysanız nasıl olduğunu anlatırmısınız hocam?
  • Vibe 3.1 1614 ST sürümü çıkmış beyler.Facebook ta vietnam sayfasında paylaşmışlar.çoklu dillimi bilmiyorum.

https://docs.google.com/uc?id=0B3pnAdRH1hQ7N253ZjlLX0FacUU&export=download

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 5 Nisan 2016; 20:36:08 >
  • Merhaba arkadaşlar cihazı yeni aldım baya bir sayfa okudum cihazıma 6.0 yüklenmiş rootlu imeisi halledilmiş durumda sorum şu ben şimdi bu cihazı fabrika ayarlarına geri döndürürsem ne gibi sorunlar ile karşılaşırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Vibe 3.1 1614 ST sürümü çıkmış beyler.Facebook ta vietnam sayfasında paylaşmışlar.çoklu dillimi bilmiyorum.

sahte olmasın bu. deneyecektim hiçbir yerde bulamadığım için cesaret edemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Vibe 3.1 1614 ST sürümü çıkmış beyler.Facebook ta vietnam sayfasında paylaşmışlar.çoklu dillimi bilmiyorum.

sahte olmasın bu. deneyecektim hiçbir yerde bulamadığım için cesaret edemedim

Şimdi baktım bu stok rommus.vibeui sitesinde de var.yani bugün gelmiş.linkte sıkıntı yok guvenebilirsin vibeui resmi sitesindekiyle aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pranis

Ben iki farklı yerden aldım ikisinde de proximity çalışmadı. Direk telefonda hata var bence. Eğer uğraşıp yaptıysanız nasıl olduğunu anlatırmısınız hocam?

Sensor ekranin gerisinde kaliyor. İlk gelen ekranda dokunmatik hafif egri yapistigi icin sensor tam deligi karsilamiyordu anakarti hafif esnek bir sekilde monte ettim arkadas sorunsuz kullaniyor. Abimin ekranini daha gormedim ama detayli foto gonderdi ekran kasa arasinda milimetrik aciklik var. Buda sensorun hafif geride kalmasina sebep oluyor. Ekranin onune siyah banttan delikli bir sey kesip koyulursa muhtemelen duzelecektir. Cunku abim ekrana bastirdigi zaman sorun olmadigini soyluyor.. Veya ikinci bir cozum olarak ekrani sokup orijinal kasaya takacagim..

• quote:

Orijinalden alıntı: byrmblgl

Merhaba arkadaşlar cihazı yeni aldım baya bir sayfa okudum cihazıma 6.0 yüklenmiş rootlu imeisi halledilmiş durumda sorum şu ben şimdi bu cihazı fabrika ayarlarına geri döndürürsem ne gibi sorunlar ile karşılaşırım?

Ne gibi sorunlarla karsilasirsin. Root sonradan yapilmissa root gidebilir. Yok sp ile rootlu yuklenmisse ozaman sorun olmaz. İmei maui ile atilmamissa imei gidebilir. Hem root hem imei giderse islemleri zor olmasada ozaman az ugrastirir :) yani kisacasi ne sorun cikacagi tam kestirilemez ama sunu soylemeliyim ne rom atmak ve imei tamiri cokta zor degil...

Bu arada tefonun hayirli osun gule gule kullan insallah..

• pranis kullanıcısına yanıt
    Valla bugun taktirdim, hoparlor ve titresim motoru ve proximity calisiyor linkini verdigim yerde ama ben takmadim dedigim gibi 50 tl verdim taktirdim.. @pranis

Teşekkür ederim cevabın için bu işlerden hiç anlamam imei chamelephone programı ile yapılmış şimdilik fabrika ayarlarına dönmek gereksiz çalışıyorsa kurcalamamak gerekiyor sorun çıkarsa dönerim o zamanda senden yardım isterim tekrar sağol ilgin için.
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt
    Arama ekranında *#06# yapın IMEI'lerin ekran görüntüsünü alıp kendinize mail atın ne olur ne olmaz

Ben forumda Archelot'tan almıştım, aynı şehirdeyiz. Fabrika ayarlarına döndüm IMEI'ler uçtu, aradım, sağolsun halletti. Sonraki fabrika resetlerinde, ROM değiştirmelerimde IMEI'ler gitmedi
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Benim eski nokia 1110 vardı onun imeisini kullandım telefon duruyor fakat genede bu telefon için bu meseleleri öğrenmemiz lazım forumu okuyunca herkes bir şeyler diyor inanın kafam karışıyor bir şey yapasım da kalmıyor aslında 1 kişiden yani telefon çinden ilk geldiğinden itibaren ne yapılıyor onun bilgilerini alıp gerekli dosyaları edinip cesaretle olayın üzerine gitmemiz lazım ben bunu yapmak istiyorum öğrenmek çok güzel 1 duygu mutluluk veriyor.ilgin için sağol
    Hocam saygılar,sizden rica etsem bana bu cihaz çinden geldikten sonra neler yapıldığını hangi işlemlerden geçtiğini gerekli dosyaları sırayla nasıl kuracağımı izah edebilirmisiniz dosyaları nereden indirebilirim bilgi verirseniz sevinirim forumun başındaki bilgiler 2015 yılına ait o yüzden güncel olan ne var ise onları almak daha doğru olacak sanırım o yüzden oralara hiç bulaşmak istemedim.
  • Forumun 50 küsürüncü sayfaya ulaşmasının sebebi K3 Note'un Çin için üretilmesi ve bizim Türkiyede kullanmak için ROM arayışımızdı. Ne zamanki Telefon Hindistan'da satışa sunuldu S serili ROM'larda Türkçe dil geldi forumun hızı yavaşladı (S424 son sürüm).

Google'da Lenovo K3 Note Rom, Akilli.be yazın çıkan forum sayfasında ne yapılacağı anlatılıyor, programlarda var. Yada kendiniz ROM yüklemek isterseniz

http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-k/k-50/

yukardaki linkten indirip kurabilirsiniz (Bizim telefonun adı K50-T5). Official Lenovo'nun resmi orjinal rom'ları. Birileri bu romlara müdahale ediyor, uygulama ekleyip çıkarıyor adı Custom Rom oluyor.

Forumda arkadaşlardan Cuoco92'nin Romlarını kullananlar var memnunlar ama nacizane tavsiyem telefonun şu anda hızından, kullanımından memnunsanız devam edin, uğraşmayın. Ben 9-10 ay 1525 numaralı rom'u kullandım bir sürü uygulama yükleyip kaldırdım telefon kasmaya başladı ondan sonra fabrika ayarlarına döndüm hazır sıfırlamışken 1604 yükleyim dedim ama yüklemesemde olurmuş pek bir fark yok gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 6 Nisan 2016; 18:22:06 >

• GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Bugün merakıma yenildim cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm imesi falan gitmedi çok şükür bende sizin gibi düşünüyorum kurcalamanın 1 anlamı yok şu anda cihaz gayet iyi çalışıyor mecbur kalmadıkça cihazı kurcalamanın anlamı yok yardım ve fikirlerin için sağol
  • USB driver yükledim flash tool cihazımı görmüyor sebebi ne olabilir?
  • quote:

USB driver yükledim flash tool cihazımı görmüyor sebebi ne olabilir?

Rommu yukleyeceksin?

Telefonu kapali halde bilgisayara takiyorsun degil mi?

• quote:

USB driver yükledim flash tool cihazımı görmüyor sebebi ne olabilir?

İmzasız sürücü yüklemeyi iptal etmiş miydiniz

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.