Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cm12.1 st v5 kullanın sıkıntısız dtw2 herşey çalışır durumda ve pil çok daha uzun dayanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanefe10 -- 3 Nisan 2016; 12:43:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

cm12.1 st v5 kullanın sıkıntısız dtw2 herşey çalışır durumda ve pil çok daha uzun dayanıyor.

Link varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sim kartim 4,5g uyumlu. Mobil aglardan lte secili. Telefonu ilk actigimda, ya da ucak moduna alip kapattigimda 4G bir sure gorunuyor, ama sonra hemen h ya da h+ ya dönüyor. Hattım turk telekom, yer bursa. Neden olabilir? Not: Telefonun orjinal imei'sini kullaniyorum. Henüz kayıt yaptirmadim.

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    http://www.needrom.com/download/cyanogenmod-12-1-dev3-by-cheshkin/ otadan v5 e güncelleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

4mb bir guncelleme geldi arkadaslar. Hata duzeltme guncellemesi olarak gorunuyordu. Hemen guncelledim hangi hatalar duzeltildi bilmiyorum ama galeri sorunu drvam ediyor :))) insallah bataryayi gelistiren bir guncelleme olmustur.

Merhaba,ben cihazı yeni aldım acayip yabancıyım bugün 20 mb lık güncelleme geldi indirdim daha sonra cihaz kapanıp team win ekranına geçiyor burada ne yapmalıyım cihaz rootlu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

• byrmblgl kullanıcısına yanıt
    orot lu olduğu için otadan güncellemeyi alamazsınız , burdan bunu indirinhttp://www.needrom.com/download/ota-update-s422-to-s424/n sp flash tool la yükleyebilirsiniz
  • son güncelleme ile kamera uygulamasında fotograf çekiminden video çekimine geçişte olan sorun düzelmiş ama hala çekilen resmi galeride annda göstermiyor..
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt
    Evet telefonda recovery değişikliği ve root yapıldığı taktirde ota üzerinden güncellemeyi indirir ama değişikliği başlangıçta yüklemez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 4 Nisan 2016; 1:58:20 >
  • Hocam orjinal rom taraftarıyım ben, hafta sonunda 1604 yükledim ama dikkat etmek gereken bir nokta var. Rom'u yükleyip root'ladıktan sonra telefonu reboot yapıp masaüstünün gelmesini sağlamak lazım Gapps'i sonradan yüklüyoruz.

Belki S422'ye geçerim ama extradan ne avantajı olurki?
  • şuan vibe 3.1 1613 romu kullanıyorum orjinal olanı. 1604'e göre şarjı daha iyi gitmeye başladı. ayrıca cihaz 3g/4g de otomatik duruyor. akıcılık stabillik baya iyi
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    vibeu romların bırakın eksikliğini fazlalığı bile var..eğerki dil sorununuz yoksa bu romları kullanmanız daha iyi..daha offical s422 de çift tık olayı bile çalışmıyor.
  • arkadaşlar şuana kadar yüklediğim tüm romlarda yaşadığım bir problem var.yurtdışı forumlarında da aynı problemle karşılaşanlar var, ancak türk forumlarında hiç bahsi geçmiyor
    telefon kapalı iken şarjı sorunsuz şekilde yapabiliyorum.telefon açıkken şarj bir süre sonra duruyor.orginal şarj aleti yada başka şarj aleti durum aynı.sadece amperi düşük şarj aletlerinde bazen sarj durmadan devam ediyor
    Sanırım amper korumasına falan geçiyor.böyle bir sorun yaşayan yada duyan oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 4 Nisan 2016; 13:47:05 >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Dil sorunum yok birde bazı seylerden mahrum kalacaksam bu romlarla devam o zaman.

Cift tık basit gibi görünsede güzel bir uygulama. Eski 1525'te parmagı ekranda asağıdan yukarı kaydırınca kilitleme vardı onu bu romda bulamadım bilen varmı?

• Needromdaki daki miui romlari deneyen oldu mu? Performansı nasıl? Birde aliexpres ten ekran almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar hangi satıcıdan almıştı tavsiye eder misiniz.

• orhanari71 O kullanıcısına yanıt
    100% Original 5.5 inch LCD For Lenovo K50-T5 K3 Note LCD Display Touch Screen Assembly With Frame Replacement
    http://s.aliexpress.com/yiqQVzuE
    (from AliExpress Android)

Ben buradan aldım, ekran geldi ama daha taktırmadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanari71

Needromdaki daki miui romlari deneyen oldu mu? Performansı nasıl? Birde aliexpres ten ekran almayı düşünüyorum. Daha önce alanlar hangi satıcıdan almıştı tavsiye eder misiniz.

miui romlar çok güzel ama boş bellek miktarı 500-600mb civarı olduğu için bir süre sonra kasma meydana geliyor.Bilhassa facebookda kastığını gördüm.
  • arka kamera arıyor bir arkadaş bu cıhaz ıcın.. en uygun nerden bulabilir.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    Uygundan ziyade bulunabilirlik açısından aliexpress e bakılmalı 28-38 $ arasında fiyatlar.
  • Sagolun hocam cevaplar icin

• belmethos kullanıcısına yanıt
    Çerçeveli ekranları almadan önce, titreşim motoru yerinin uyduğuna emin olun. 2 tipi var, biri dikdörtgen diğeri yuvarlak motor.
    ayriyetten sağ üstteki üst üste duran metalik kare kısımda anakart ile hoparlörün iletişim kurması için bir devre kartı olmalı.
    Yani çerçeve titreşim motoruna ve anakart-hoparlör iletişimi kuramayabilir.

taktırmadan önce dikkatli olun.
    ben aynısını aldım bu dediklerimi yaşadım, çerçeveden ekranı ayırmak zorunda kaldım boşuna çerçeve parası verdim yani.
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.