Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgi için sağol ben Cuoco92 kullanmaya devam edeyim o zaman.
  • Flash Tool la yüklenebilen S422 geldi hadi hayırlı olsun http://www.needrom.com/download/full-official-s422-row/
  • Hint romu çok yiyor ya şarj.
  • Arkadaslar otada 6.0 geldi ama sarj cabuk gidiyor sanirim wifi cok yiyor gibi yuzde 65 ini wifi yemis normal mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süraka kullanıcısına yanıt
    root lu değil veya root edilebiliyormu birde nova launcher çalışıyormu zira öncekilerde çalışmıyordu..?
  • Fırsat bulabilirsem Cuoco92'nin romlarından birini kuracağım galiba.

Bunuda akilli.be'de ilk sayfada anlatılan gibimi kuruyoruz (root, gaps vs) başka bir yolu varmı yardımcı olabilirmisiniz?
  • Ayni batarya olayi bende de oldu. Gerci bende hint romunun son gunlerinde baslamisti batarya az gitmeye. Neyse guncelleden sonra aynen arkadaslarin dedigi gibi bataryayi wifi somuruyor gibiydi. 2 saat ekran suresi alamaz oldum 2 gun once ne oldu bilmiyorum ama sarj 3.5 saate geri cikti. Su an deniyorum son iki sarjda 3,5-4 saat ekran suresi aldim wifi 3g hep acik.

Aklima birkac sey geliyor ama alakasi nedir bilmiyorum bakip gorecegiz.

1- ya programlarin biri bataryayi somuruyordu otomatik guncelledi (google play uzerinden) ve program duzelince bataryada kendine geldi.

2- yada uc browseri pasif hale getirdim ondan oldu..

Bu iki ihtimal geliyor aklima cunku baska degisiklik yaptigimi hatirlamiyorum...

• GreatWhite kullanıcısına yanıt
    Cuoco92 rom ları recovery üzerinden ilk sayfada anlatılanlar gibi kurulabiliyor ve romlar gaps,rootl'u halde kuruluyor..%70 oranında türkçe dilde mevcuttur.
  • Arkadaşlar telefonumu değişiklik için satmak istiyorum ilgililenenler aşağıdaki linke bakabilirler.
    http://forum.donanimhaber.com/m_115637158/f_//tm.htm#115637158
  • Merhaba Arkadaşlar K3 Note Telefonum

yeni rom atmak istedim daha öncede kurmuştum tüm sürücüleri kurulmuştu.
    Bağladım telefonu bilgisayara usb aygıtı tanımadı diyor ?
    Başka bilgisayarda denedim olmadı
    3 bir bilgisayarda denedim tanıdı romu yükledim derken ekranda tool id fail diye bir ekranda kaldı ve yin usb tanımıyor diye hata verdi .

Çözüm önerilerinizi rica ediyorum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın1i

Merhaba Arkadaşlar K3 Note Telefonum

yeni rom atmak istedim daha öncede kurmuştum tüm sürücüleri kurulmuştu.
    Bağladım telefonu bilgisayara usb aygıtı tanımadı diyor ?
    Başka bilgisayarda denedim olmadı
    3 bir bilgisayarda denedim tanıdı romu yükledim derken ekranda tool id fail diye bir ekranda kaldı ve yin usb tanımıyor diye hata verdi .

Çözüm önerilerinizi rica ediyorum ..

Flash tool un hangi versiyonu ile yukleme yapiyorsun?

• wanted007 W kullanıcısına yanıt
    bu sürümü kullanıyorum
    SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548.00.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın1i

bu sürümü kullanıyorum
    SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548.00.000

Yanilmoyorsam Sp flash tools un 1504 surumu disindakiler sorun cikariyordu. Birde 1504 surumu ile denermisin sonuc ne olacak..

• s422 root yapabilen varmı..? zira bildiğimiz üzere normal recovery üzerinden root yapabiliyorduk superuseri yükleyerek..ancak bunda bu şekilde olmuyor o şekilde yüklemeye çalıştığımızda uygulamayı yüklüyor ancak bir daha telefon açılmıyor sanki bir daha boot yapmıyor..ilgili konuda s422 needrom.com da bir açıklamada image.boot dosyası ve supersu uygulaması verilmiş ama ben nasıl yapaılacağını anlamadım bazı düzenlemelerden bahsediliyor..eğer yapmak isteyen ilgili dosyayı sizler için upload yaptım deneyebilrsiniz.

root s422 link.

http://www.dosya.tc/server7/yku9oh/Root_S422.rar.html

• Cevap için sağolun. Extra root, gaps kurmaya gerek yok yani?
  • GreatWhite kullanıcısına yanıt
    ben sadece root yapımı için needrom.da bahsi geçen dosyayı verdim ama nasıl uygulanıyor bilmiyorum..zira normal yoldan superuser uygulaması recovery üzerinden yüklemeye kalkılınca telefon boot olmuyor..bu hatayı düzeltmek için sanırım.ama nasıl.
  • s422romda kamera uygulaması hatalı,resim çekildikten snra çekilen resmi göstermiyor ayarlarda açık gösterilmesine rağmen,kamera açıken video uygulamasına da geçiş yapılamıyor acaba sizlerdede öylemidir veya bildiğiniz bir çözüm varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 29 Mart 2016; 13:38:55 >
  • root yapmak için needroom daki image boot dosyasını telefona atın receveryden klasörü attığınız dizine gelince sağ alttaki install image ye tıklayınca dosyayı görmüş olursunuz dosya yı kurarken çıkan seçeneklerden boot u işaretleyip kurun sonra tekrar sağ alttaki tuşa basıp zip dosyalarını görünür yapıp root dosyasını yükleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carloska -- 29 Mart 2016; 16:24:19 >
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam yine olmadı
  • Kullandığım sürüm v5.1536.00.000, bu zamana kadar 10 telefona yazılım yükledim. Driver ların yüklü olduğundan emin olur musun, cihaz kapalı olsun işlem yaparken.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.