Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En iyi aosp hangisidir acaba ? CM ROM betadan ne zaman çıkacak? en son k3 note için çıkmış dew ya da St romununu nasıl görürüm? Hint romu düzeldi mi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar custom rom kurduktan sonra hangi kamera uygulamasını kurmam gerekli. Rom ile gelen camera 9mp oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Arkadaşlar custom rom kurduktan sonra hangi kamera uygulamasını kurmam gerekli. Rom ile gelen camera 9mp oluyor.

Kamera ayarlarinda resim orani 16:9 da mi ?
  • sezerbaris kullanıcısına yanıt
    oranı 4:3 yapınca 13 olur
  • Arkadaşlar iki tane sorum olacak. Cevap larsaniz cok sevinirim
    Birincisi indirmeleri (tarayıcı indirmeleri, torrent indirmeleri tubemate indirmeleri vs.) bunları direk hafıza kartına kayıt ettirmenin bi yolu var mi ?
    İkincisi lenovo k3 note 64 GB hafıza kartını destekliyor mu

Şimdiden teşekkürler
  • arkadaşlar, telefon sesinin az çıkması sorununu halledebilen var mı? mtk engineering mode'dan değiştirdim ama yine olmadı. root sonrası kurulan bir programdan bahsediliyordu onun da adını unuttum.
    maxx audio kurdum onu da çalıştıramadım.
  • elimde bi kac günlük k3 note var hat takılmadı kutusu vs hepsi var 600 tl istiyorum isteyen olursa pm beklerim
  • Aliexpress'ten uygun jelatin öneriniz var mı?
  • Ekranın dokunmatik sag taraf gormuyor.neden olabilir.daha once sıkıntı yoktu.

• Hacı kombo mu yapıyosun? Ohooo.
    Valla ben bi çin developer ROM kullanıyorum. Diğerlerini de yükledim de hangisi iyi/kötü diyecek kadar incelemedim.
    En kralı Çin ROM. 1537 var şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Aliexpress'ten uygun jelatin öneriniz var mı?

temperli cam öneririm.yapıştırması daha kolay ve uzun ömürlü
    şuan bunu kullanıyorum

http://www.aliexpress.com/item/Amazing-2-5D-0-3mm-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Lenovo-Lemon-K3-Note/32329454471.html

• quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Hacı kombo mu yapıyosun? Ohooo.
    Valla ben bi çin developer ROM kullanıyorum. Diğerlerini de yükledim de hangisi iyi/kötü diyecek kadar incelemedim.
    En kralı Çin ROM. 1537 var şu an.

1537 romunu kullanıyorsunuz sanırım
    biraz yorum alabilir miyiz
    eksileri neler artılar neler
  • makul fiyata satmak isteyen olursa ( sıfır ikinci el farketmez, ama tertemiz olması şart ) 1 adet k3 note ve 1 adet redmi note 2 almak istiyorum

• _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Nereden yüklediniz ? 64 gb sd destekler mi?
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Donanım yoksa ne yazılım yazsan boş....
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Ne sorunu varmış de hele baham. Belki çare buluruz.

Çince developer 1537 ROM.
    "HAH bu rom harika" diyorum. Ha ingilizce, TR yok ama dert etmiyorum. Benim için pek sorun değil.
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    128 desteklediğini söyleyenler var.
    Tabi farklı cihazda formatlayıp takacaksın...
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Valla hani ne eksisi var diye düşünüyorum... Düşünüyorum... Hımmm... Bulunca döncem ben sana...

Ne ekisi var...mesela
    -CPU Turbo moda geçmiyor (2x işlemci kullanırken 1850 Mhz ye çıkması lazım işlemcinin. Yani MT6752 lerde bu özellik var.)
    -Radyoda RDS yok. (Donanımı destekliyor ama???)
    -GPS de WAAS desteği yok. (Yazılımsal) GLONASS desteklemiyor (patch ile halledilir ama gerek yok GPS uyduları zebil gibi)

Böyle eften püften kimsenin de ben gözüne sokmasam farkına varmayacağı şeyler.
    Ha bunlar diğer romlarda da aynıdır zannımca.

Artıları VIBEUI 2.8.
    Mesela WiFi ile bağlandığında "dergilerden" resim çekiyor, ilk açılış ekranında gösteriyor. Bazen şuh bayan görüntüsü, bazen doğa, bazen sevinçli, bazen hüzünlü resimler. Hepsi dergilere konulacak kadar kaliteli haliyle.
    Telefon çalarken yüzüne getirince kendisi açılıyor. Açmaya kasmıyorsun.
    Telefon diafondayken yüzüne koyunca normal moda geçiyor.
    Gece okuma modu var gözlerin yanmasın diye.
    Ses tuşuna 2 kere basınca hemen, ekran bile açılmadan hemen arka kamera ile fotoğraf çekiyor. Sonra ekran açılıp gösteriyor.
    Ev internetine bağlandığında daha önceden ayarladığın ses seviyelerine geçiyor.
    Hızlı açma modu var. (STR, 10 sn olmadan kapalı telefon açılıyor!)

Bu liste uzar gider. Hepsi "aman nolacak program yüklersin olur ki" şeyler gibi gelebilir.

Ama bunca şeyi bin tane program yüklemeden yapmak, telefonun içinde gelmesi çok keyifli gerçekten.

• Sitesinden yükledim. 32 Destekliyor. 128 e kadar yolu var ama. Tabiiki sadece FAT32 format. NTFS falan algılamıyordu en son...

http://phonedl.ota.lenovomm.com/dls/v6/VIBEUI_V2.8_1537_7.232.1_DEV_K50-T5_WCA1.zip
  • _EUA_ kullanıcısına yanıt
    site linki istiyorum hocam
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.