Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stentor

http://tr.aliexpress.com/item/New-Portable-Smartphone-Tablet-PC-Connect-to-U-Flash-Mouse-Keyboard-Micro-USB-to-USB-OTG/32388491953.html
    bundan aldım. güzel.

yaw insan sorar bişey isteyen varmı diye.yana yana aksesuvar alıcak insan arıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanefe10 -- 10 Eylül 2015; 3:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    bir daha ki sefere haber ederim:) izmirdeyim.
  • Arkadaşlar. Bir tanıdıktan istediğim 2 adet Xiaomi RedMi Note 2 ulaştı.
    Daha önce bu cihazın donanımsal olarak fazlalarını ballandıra ballandıra anlatmıştım.

-Öncelikle cihazda Q.C. 2.0 YOK. Valla yok lan!
    -Şarj akımı 1.4 amper. (K3 Note 1.6 Amper.)
    -x10 un performans bir nebze iyi. Oyunlarda ara sıra olan o yavaşlamalar yok olmuş, olmadıysa da iyice azalmış (MK X, Simcity Built).
    -Kamera fotoğraflarda Lenovo K3 bir tık önde. Sony Sensör sayesinde. Karanlıkta az-biraz daha iyi çekiyor. Yan yana koyup karşılaştırmasan anlaşılmaz ama.
    -Videolar H265 formatında kayıt edilmiyor! Donanım desteği var ama yazılım kullanmadıktan sonra...

Ha birde beni etkileyen noktaları:
    +Kemara fotoğraflarda bir tık geride olabilir amma videoda vay babam dedirtiyor. 120 FPS 720p kayıt yapabiliyor! Aslında SD olarak da 480fps yapsa tadından yenmez ama o modu desteklemiyor henüz. Belki ilerde yazılım ile hallederler.
    +IR Blaster ile TV idi klimaydı kontrol ayrı bir keyif!
    +Dahili hafızasının hızı, özellikle yazma hızı K3 e göre çok ilerde (~40 MB/s . K3 Note da 12,5 malesef )
    +GPS daha iyi.

Daha günlük kullanımda test etmedim.
    Sorunuz var ise yanıtlayabilirim.

Edit:
    K3 Note 'a göre en büyük eksisi: VIBEUI yok lan!
    MIUI de dandik değil, hoş, güzel. Ama VIBEUI nin yanına yaklaşamaz.
    Bir kere:
    -Double tap yok. Yani çift tıklayarak ekranı açamıyorsunuz!
    -Ses tuşuna 2 kere basıp telefonu açmadan acil resim çekme yok!
    -Telefon çalarken açmadan yüzüne getirdiğinizde açılmasını sağlayan özelliği yok.
    -Telefonu ters döndürerek masaya bıraktığınızda kapanmasını sağlayan özellik yok.
    -Telefonu ters döndürdüğünüzde çalan çağrının sesini kesme yok.
    -Ev modemine bağlandığında ayarları değiştirmek gibi zamazingolar yok.
    Yok yok yok yok.
    Yok yani VIBEUI yok.
    Bence cihazın ennn büyük eksikliği, VIBEUI olmaması.
    Burada söylediklerimin "double tap uyanma" hariç hepsi yazılımla yapılabilir aslında ordan burdan toplayarak.
    Ha bu telefon double tap ile açma özelliğini barındırıyor (x10 işlemcisinin desteği var). Ama MIUI amcalar o özelliği kullanmamış nedense.
    Yani VIBEUI ye göre fersah fersah geride, ilkel bir rom ile karşı karşıyayız.
    Evet, donanım özellikleri önemlidir. Ama yeterli donanım var ise, yazılım, donanımdan da çok daha önemlidir...

Aslında K3 Notu arkadaşa satar, RedMi Note 2 ile devam ederim diye düşünmüştüm. Lakin VIBEUI li cillop K3 Notumu bırakmayı hiiiç ama hiç istemiyorum! Galiba RedMi Note2 ye yol vereceğim bu gidişle. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EUA_ -- 11 Eylül 2015; 4:03:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Arkadaşlar. Bir tanıdıktan istediğim 2 adet Xiaomi RedMi Note 2 ulaştı.
    Daha önce bu cihazın donanımsal olarak fazlalarını ballandıra ballandıra anlatmıştım.

-x10 un performans bir nebze iyi. Oyunlarda ara sıra olan o yavaşlamalar yok olmuş, olmadıysa da iyice azalmış (MK X, Simcity Built).
    -Kamera fotoğraflarda Lenovo K3 bir tık önde. Sony Sensör sayesinde. Karanlıkta az-biraz daha iyi çekiyor. Yan yana koyup karşılaştırmasan anlaşılmaz ama.
    -Videolar H265 formatında kayıt edilmiyor! Donanım desteği var ama yazılım kullanmadıktan sonra...

+Kemara fotoğraflarda bir tık geride olabilir amma videoda vay babam dedirtiyor. 120 FPS 720p kayıt yapabiliyor! Aslında SD olarak da 480fps yapsa tadından yenmez ama o modu desteklemiyor henüz. Belki ilerde yazılım ile hallederler.
    +Dahili hafızasının hızı, özellikle yazma hızı K3 e göre çok ilerde (~40 MB/s . K3 Note da 12,5 malesef )
    +GPS daha iyi.

Edit:
    Bir kere:
    -Telefon çalarken açmadan yüzüne getirdiğinizde açılmasını sağlayan özelliği yok.
    -Telefonu ters döndürerek masaya bıraktığınızda kapanmasını sağlayan özellik yok.
    Yok yok yok yok.
    Yok yani VIBEUI yok.
    Burada söylediklerimin "double tap uyanma" hariç hepsi yazılımla yapılabilir aslında ordan burdan toplayarak.
    Ha bu telefon double tap ile açma özelliğini barındırıyor (x10 işlemcisinin desteği var). Ama MIUI amcalar o özelliği kullanmamış nedense.
    Evet, donanım özellikleri önemlidir. Ama yeterli donanım var ise, yazılım, donanımdan da çok daha önemlidir...

Aslında K3 Notu arkadaşa satar, RedMi Note 2 ile devam ederim diye düşünmüştüm. Lakin VIBEUI li cillop K3 Notumu bırakmayı hiiiç ama hiç istemiyorum! Galiba RedMi Note2 ye yol vereceğim bu gidişle. :/

paylaşım için tşkler

k3 e yazılım ile kumanda özelliği kazandırabilir miyiz

• 64 gb kart kullaniyorum sorunsuz

• wkend kullanıcısına yanıt
    Cok iyi fiyat

• Redmi note 2'ye vibe tonları çıkar da. Benim merak ettiğim kamera ve ısınması ile kıyaslama yapabilir misiniz?
  • Arkadaşlar güncellemeleri nerden yapıyoruz ben bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: _EUA_

Arkadaşlar. Bir tanıdıktan istediğim 2 adet Xiaomi RedMi Note 2 ulaştı.

+GPS daha iyi.

Edit:
    Bir kere:
    Yok yok yok yok.
    Yok yani VIBEUI yok.

İnceleme on numara olmus ellerin dert gormesin. Ayni klasman sayilabilecek 2 telefon arasinda kalanlar icin bulunmaz bir inceleme...

• Lenovo A7000 media martkta satışa sunulmuş k3 note la aynımıydı o cihaz donanım olarak fark var mı

• kadir45700 K kullanıcısına yanıt
    aynı cihazın hafif kırpılmış versiyonu galiba. işlemci, kamera ve çözünürlük düşük biraz k3'e göre. gözüme ilk çarpanlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g7mor -- 11 Eylül 2015; 23:29:09 >
  • g7mor G kullanıcısına yanıt
    Acaba A7000 e ait rom k3 note a olur mu diye geçmişti aklımdan ama uygun değildir o zaman

• Yeri değil biliyorum ama buraya da sormak istiyorum. P70 ile K3 Note arasında kaldım. Ekran büyüklüğü, ekran çözünürlüğü ve sensörler açısından (P70'te sensörlerle ilgili problem var konusunda gördüğüm kadarıyla) K3 Note daha iyi gibi duruyor. Ayrıca P70'in stoğu da yok bayrama kadar almam lazım. Ancak garanti vs. gibi durumlar kafamı kurcalıyor. Burdaki arkadaşların da görüşünü almak istiyorum sizce çok riskli mi garantisiz telefon almak? Ve genel olarak ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Injoker

Yeri değil biliyorum ama buraya da sormak istiyorum. P70 ile K3 Note arasında kaldım. Ekran büyüklüğü, ekran çözünürlüğü ve sensörler açısından (P70'te sensörlerle ilgili problem var konusunda gördüğüm kadarıyla) K3 Note daha iyi gibi duruyor. Ayrıca P70'in stoğu da yok bayrama kadar almam lazım. Ancak garanti vs. gibi durumlar kafamı kurcalıyor. Burdaki arkadaşların da görüşünü almak istiyorum sizce çok riskli mi garantisiz telefon almak? Ve genel olarak ne önerirsiniz?

K3 note'nun yazılımsal sorunları var o yüzden hiçbir rom HAH bu rom harika diyemiyorsunuz . Ben P70 alırdım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Yeri değil biliyorum ama buraya da sormak istiyorum. P70 ile K3 Note arasında kaldım. Ekran büyüklüğü, ekran çözünürlüğü ve sensörler açısından (P70'te sensörlerle ilgili problem var konusunda gördüğüm kadarıyla) K3 Note daha iyi gibi duruyor. Ayrıca P70'in stoğu da yok bayrama kadar almam lazım. Ancak garanti vs. gibi durumlar kafamı kurcalıyor. Burdaki arkadaşların da görüşünü almak istiyorum sizce çok riskli mi garantisiz telefon almak? Ve genel olarak ne önerirsiniz?

K3 note'nun yazılımsal sorunları var o yüzden hiçbir rom HAH bu rom harika diyemiyorsunuz . Ben P70 alırdım .

Sağolun hocam zaten sanırım oyun performansı olarak da P70 daha iyi. K3 Note ile aynı donanım ama K3 Note 1080p olduğundan biraz performans düşüşü var galiba. Vazgeçtim K3 Note'tan.

Tekrar teşekkürler cevabınız için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Sağolun hocam zaten sanırım oyun performansı olarak da P70 daha iyi. K3 Note ile aynı donanım ama K3 Note 1080p olduğundan biraz performans düşüşü var galiba. Vazgeçtim K3 Note'tan.

Tekrar teşekkürler cevabınız için.

Bu telefon ne zaman Türkiye'de satılır haliyle de tam %100 Türkçe romla gelir , o zaman fiyatına görede uygunsa peynir ekmek gibi satar

Mesela bende satmayı düşünmeye başladım yavaştan . Meizu M2 Note'un gelmesi bu yönde karar almama sebeb oldu gibi .

• _EUA_ kullanıcısına yanıt
    teelfon açma, ters çevirme vs yazılması bile absürt şeyler.

vibeui yok demek ne demek allah aşkına :) birisi çıkıp touchwiz yok lan bu k3 te dese ne tepki verirsin ?

o kadsar köyüyse note2 ben talibim yemişim vibeuisini
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Valla biraz inceleyeyim, kullanayım olmadı satacam. Bu ne arkadaş.
    Hacı kullanmayan bilemez.
    Her açılışta dergilerden farklı farklı resim getirmesi bile yeter yahu VIBEUI nin.

TouchWiz'e gelince. Allah'ıma çok şükür ki o zulmü çektirtmedi bana :)

Valla ben AOSPde rahattım. Nexus S di 7 idi. SlimRomla falan iyiydim yani. Cızcıbıl roma da razıydım normalde.

Ama VIBEUI yi görünce insan başta bu ne lan diyor ama alışınca da bırakamıyor.
    Alışkanlık yapıyor namussuz. Ha kassam kendime VIBEUI den rom da port ederim, ayrı konu da ne gerek var...

Bir ek daha, Mortal Kombat X de sesler patlıyor falan. Sesi komple kapatsanda bazı efektler cızırtılı ses çıkartıyor. Oyun içinde vuruşlarda çıkan yazılar yok. Software problemi var daha. MIUI 7 daha beta ya ondan olacak.
    Sadece MK X de oluyor ama başka yerde gözlemlemedim.
    +Beklendiği üzere IMEI sorunu da yok ;)

Daha 2 gündür inceliyorum. Sim geçirip kullanmadım daha. Hele geçirip 1 hafta kullanayım adam akıllı, olmadı alışamazsam bunu satıcam. Buraya msj bırakırım zamanı gelince :)

• Merhaba arkadaşlar,

Note 2 kullanıyordum ama led ekranı kırıldığı için telefon değiştirmem gerekiyor. Tamiri 400 lira civarı bu telefon 500 lira civarı amazondan :D Birkaç sorum olacaktı amazondan alınan cihazın pasaport kaydını yapmadan imei değiştirmem yeterli olur mu? IMEI değiştirmek için rootlamam gerekir mi? Bir de 600-700 lira bütçem var bu fiyata bu telefonun yerine önereceğiniz bir cihaz var mı?
  • İmei değiştirmek için root lazım tabi. (Xiaomi RedMi Note içinde rootlu geliyor zaten.)
    IMEI değişince telefonunu kayıtlı başka bir telefon gibi gösteriyorsun, sıkıntı çıkartmıyor. Pasaport kaydına da, bu işten hukuka uygun ama kanunsuz olarak alınan vergiden de sıyırıyorsun.
    Lenovo K3 Note iyidir. Xiaomi RedMi Note 2 de iyidir. Al rahat et. Yıllardır neymiş samsungdan çektiğim dersin.
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.