Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EUA_

Hop. Orada duralım lütfen. En iyi 2. telefon. Xiaomi RedMi Note 2 çıktı artık.
    Bizimkinin aynısı aslında. Fiyat da aynı. Sadece:

1. İşlemci 1 tık üstte, Helios X10, 2 Ghz
    2. Kamera zoom süresi 0.1 ms
    3. Gerçek jiroskopu var. Bundaki gibi virtual değil.
    4. Hızlı şarj 2.0 var. 30 dakikada sıfırdan %60a vurduruyor pili.
    5. GPU su az daha güçlü.
    6. Ekranı güneşte okunmayı kolaylaştıran tipde. Geceleri de 1 candelaya kadar düşebiliyor. Gerçek Full HD IPS. (Bizimkilerde biraz sıkıntı var ekranda. Full HD ama Efektif 720 ye geliyor.)
    8. WiFi si 802.11ac de destekliyor.
    9. Hardware HEVC encoderi var. (AVC nin yeni versiyonu. Videolar daha az yer kaplar.)
    10. Ben susayım artık. Kazık yemiş gibi hissetmeye başlıyorum çünkü.

O yüzden K3 Note iyiydi, güzeldi ama ömrü kısa sürdü diyelim.

Hocam o zaman denemek lazim xiaomiyi meizu m2 note deniyecektim xiaomi alim o zaman fiyatlar normal seviyeye gelince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Arkadaslar dun cihazi teslim alip araniza katildim. Aldigim arkadas hint romunu kurmus. Turkcelestirmis. Suan en cok merak ettigim pil konusu. Siz kac saat ekran suresi aliyorsunuz?

bende ortalama 4 bazen 5 saat

hangi rom hocam sizinki?
    birde ekran parlaklığı otomatikte mi?

bende 1512 sürümü ile 3 saat civarında ekran süresi alabiliyorum otomatik parlaklıkta

hint romu otamatik parlaklıkta ekran sürekli açık olursa 5 -5,5 saat ekran süresi alabiliyorum en son aldığım ekran süresi 5 saat 41 dakika bekleme sürem 15 saat

Hocam o sureyi telefonu hangi sartlarda kullanarak aliyorsunuz ben uc saati anca goruyorum. Ekran parlakligi otomatik 3g acik. Yaptiginiz kisitlama var mi

• quote:

5. GPU su az daha güçlü.
    6. Ekranı güneşte okunmayı kolaylaştıran tipde. Geceleri de 1 candelaya kadar düşebiliyor. Gerçek Full HD IPS. (Bizimkilerde biraz sıkıntı var ekranda. Full HD ama Efektif 720 ye geliyor.)
    9. Hardware HEVC encoderi var. (AVC nin yeni versiyonu. Videolar daha az yer kaplar.)

Hocam ozaman 2 ayda bir yeni cihaz almak lazım Çinlileri 2 ayda bir 1 tik iyi ayni fiyata cihaz çıkartıyor.
    İşin içinden cikamayiz

• Su forumda cihaz kotulemek yerine rom paylasimi vs. yapsak gereksiz laf kalabaligi yapanlar cikabilir ozetle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanari71

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Arkadaslar dun cihazi teslim alip araniza katildim. Aldigim arkadas hint romunu kurmus. Turkcelestirmis. Suan en cok merak ettigim pil konusu. Siz kac saat ekran suresi aliyorsunuz?

bende ortalama 4 bazen 5 saat

hangi rom hocam sizinki?
    birde ekran parlaklığı otomatikte mi?

bende 1512 sürümü ile 3 saat civarında ekran süresi alabiliyorum otomatik parlaklıkta

hint romu otamatik parlaklıkta ekran sürekli açık olursa 5 -5,5 saat ekran süresi alabiliyorum en son aldığım ekran süresi 5 saat 41 dakika bekleme sürem 15 saat

Hocam o sureyi telefonu hangi sartlarda kullanarak aliyorsunuz ben uc saati anca goruyorum. Ekran parlakligi otomatik 3g acik. Yaptiginiz kisitlama var mi

hiçbir kısıtlama yok 3g sürekli açık olursa daha önce dediğim gibi 4 saat civarı ,ben genelde wifi açık kullanıyorum ,hiç oyun oynamam ,internet ve telefon biraz da uygulamaları karıştırırım, işin doğrusu kullanım şekline göre alınan ekran süresi değişiyor ben önceki telefonumla kıyasladığım zaman(zenfon 5 ve 6 )şikayetci değilim bu arada oparatör de farkediyor bazen çekim gücünün düştüğü yerde çok kısa sürede %10-15 gidebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

nexus romu kurdum ve kullaniyorum suan.iyi geldi.1529 romu browserda hafif kasiyordu bunda cok yumusak oldu.aosp romlar icinde en iyisi sanirim.1529 romun uzerine direkt cwm den wipe cache yaparak kurdum ve ayarlar hazir kurulu oldu.denemenizi tavsiye ederim.

Hocam bu kurduğun nexus un 1529st dan sonra farkı nedir?
    türkçe mi? extra bir avantajını gördün mü?
  • 1529st romunu kullanıyorum.
    3g açık, oyunsuz standart telefone ve sosyal media aplikasyonlarını kurcalayarak 4,5-5 saat süre alıyorum.. günü çıkarıyor.

süper değil ama standartlara uygun sanırım....
  • Arkadaşlar aldığım günden beri çeşitli romları denedim ve şu an Vibeui v2.8 1526_dev sürümlü romu kullanıyorum.Akıllı.be anlatılan kısmi Türkçe'leştirme olayını uyguladım %80 gibi türkçe rom şimdilik memnunum.Gelelim diğer romlardaki tecrübelerime.

Hint romları(s112,s117):
    +Tamamen Türkçe
    +Otomatik güncelleme alıyor.
    -Görüşme esnasında çok ısınıyor
    -Ram miktarı kullanıldıkça azalıyor,zaman zaman 450mb a kadar düşüyor(temizleme yapsanız dahi ram artmıyor.
    -Kulaklık sesi az çıkıyor
    -Androd 5.0 kullanıyor(çin orjinal romunda 5.1 kullanıyor)

AOSP tabanlı custom romlar(Nexus,Carbon)

Bu tür romlar vibeui tabanlı olmadığı için Lenovo telefonumuzun tüm özelliklerini kullanamıyoruz,ben o yüzden tercih etmiyorum.En basit örnek, telefon cepte açık koruması veya otomatik çağrı kaydetme özellikleri gibi official sürümlerde olan bir çok lenovo ya ait özellikler bu romlarda yok.
    Özel uygulamalar roma gömülü olduğu için istenmeyen casus yazılımlar barındırabilir.Hatta geçen çin forum sitesinde bu tür zararlı olan yazılımlar hakkında bilgi ve nasıl temizlenmesi gerektiği konulu bir yazıya rastlamıştım.Kullanmayın demiyorum ama dikkatli olun..

VIBEUI OFFICIAL romlar

En son versiyonu bildiğim kadarıyla 1533

-Sadece ingilizce ve çince dilleri var(ilerde Tükçe olma ihtimali var)
    -Hafıza kartı erişimi sorunu devam ediyor.
    +Android 5.1(5.0 a göre daha fazla özellik var)
    +Çift tıkla aç-kapa özelliği çalışıyor(geniş dokunuş kullanılmadan)
    +Kulanmış olduğum v2.8 (1526 ve 1533) sürümlerinde ısınma sorununa rastlamadım.
    +Ram kullanımı kusursuz ne zaman temizle desem 1250mb ram ayarlıyor.
    +Pil kullanımı iyi sürekli mobil data açık 2 gün gidiyor.
    +Çekim gücü hint romlarına göre yüksek(şebeke ve wifi)

Sonuç olarak official sürümler(çin vibeui) diğerlerine göre daha kararlı ve telefonunuzun özeliklerini sonuna kadar kullanmanıza olanak tanıyor(dezavantajı sadece ingilizce ve çince diller var).Hint romuda official dir ama başta ısınma ve ram tüketimi konusunda sınıfta kalıyor(avantajı tamamen Türkçe dilini destekliyor).Rom dan anlayan bir arkadaş çıksa hint romunun türkçesi ve oto.güncellemesini alıp çin romuna entegre etse tadından yenmez
    Hepinize iyi günlerde kullanmak dileğiyle,naçizane görüşlerimi dile getirdim.Umarım faydalı olur.

• http://bbs.zuk.cn/k3note/t19645/ (vibeui 1533+carbon rom)dual room kullanmak isteyen varmı.ben denemedim daha belki bikaç gün sonra :)

• 34 de çıktı ama halen stabil sürüm yok 29 dan sonra.
  • Şimdi bu telefonu almak yanlış mı olur aliexpress den 315 dolar geri ödemem var malum satıcı dışında gönderim yapan yok mu pahalı satıyor redmi note 2 20 gün içinde iki tanesi 350 civarına düşer mi fdd 32gb olursa çok iyi olur 16 da olur yoksa k3note alacağım alternatifi yoksa, teşekkürler

• arkadaşlar merhaba k3 note cihazım geldi fakat mhl ile görüntü aktarmayı sağlayamadım. nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Arkadaşlar aldığım günden beri çeşitli romları denedim ve şu an Vibeui v2.8 1526_dev sürümlü romu kullanıyorum.Akıllı.be anlatılan kısmi Türkçe'leştirme olayını uyguladım %80 gibi türkçe rom şimdilik memnunum.Gelelim diğer romlardaki tecrübelerime.

Hint romları(s112,s117):
    +Tamamen Türkçe
    -Ram miktarı kullanıldıkça azalıyor,zaman zaman 450mb a kadar düşüyor(temizleme yapsanız dahi ram artmıyor.

Bu tür romlar vibeui tabanlı olmadığı için Lenovo telefonumuzun tüm özelliklerini kullanamıyoruz,ben o yüzden tercih etmiyorum.En basit örnek, telefon cepte açık koruması veya otomatik çağrı kaydetme özellikleri gibi official sürümlerde olan bir çok lenovo ya ait özellikler bu romlarda yok.
    Özel uygulamalar roma gömülü olduğu için istenmeyen casus yazılımlar barındırabilir.Hatta geçen çin forum sitesinde bu tür zararlı olan yazılımlar hakkında bilgi ve nasıl temizlenmesi gerektiği konulu bir yazıya rastlamıştım.Kullanmayın demiyorum ama dikkatli olun..

VIBEUI OFFICIAL romlar

Sonuç olarak official sürümler(çin vibeui) diğerlerine göre daha kararlı ve telefonunuzun özeliklerini sonuna kadar kullanmanıza olanak tanıyor(dezavantajı sadece ingilizce ve çince diller var).Hint romuda official dir ama başta ısınma ve ram tüketimi konusunda sınıfta kalıyor(avantajı tamamen Türkçe dilini destekliyor).Rom dan anlayan bir arkadaş çıksa hint romunun türkçesi ve oto.güncellemesini alıp çin romuna entegre etse tadından yenmez
    Hepinize iyi günlerde kullanmak dileğiyle,naçizane görüşlerimi dile getirdim.Umarım faydalı olur.

Hocam 1533 offical sürümü twrp recovery den yukluyoz dimi

• yardıma ihtiyacım var
    root etmek için gerekli dosyayı indirdim ancak içinde bir sürü klasör var
    recovery modda install girip bunlardan hangisi göstericem

• quote:

Orijinalden alıntı: _Warknife_

quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Arkadaşlar aldığım günden beri çeşitli romları denedim ve şu an Vibeui v2.8 1526_dev sürümlü romu kullanıyorum.Akıllı.be anlatılan kısmi Türkçe'leştirme olayını uyguladım %80 gibi türkçe rom şimdilik memnunum.Gelelim diğer romlardaki tecrübelerime.

Hint romları(s112,s117):
    +Tamamen Türkçe

VIBEUI OFFICIAL romlar

Hocam 1533 offical sürümü twrp recovery den yukluyoz dimi

Evet.Recoveryden wipe işlemlerini yapıp install zip diyerek yüklüyorsunuz.

• quote:

yardıma ihtiyacım var
    root etmek için gerekli dosyayı indirdim ancak içinde bir sürü klasör var
    recovery modda install girip bunlardan hangisi göstericem

Hocam siz zip dosyasını çıkartmışsınız.Recovery den zip olan dosyayı göstermeniz gerekiyor.

• meizu m2 note denemek için iki aydır kullandığım k3 notu satacağım galiba.
    talibi şimdiden çok çevremde, kimse satsam acaba diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Şimdi bu telefonu almak yanlış mı olur aliexpress den 315 dolar geri ödemem var malum satıcı dışında gönderim yapan yok mu pahalı satıyor redmi note 2 20 gün içinde iki tanesi 350 civarına düşer mi fdd 32gb olursa çok iyi olur 16 da olur yoksa k3note alacağım alternatifi yoksa, teşekkürler

Ben 10 dolar daha ucuza alacağım diye başka satıcıdan sipariş verdim, sahte telefon gönderdi.

Redmi Note 2 Fdd 16GB daha şimdiden 180 dolar oldu malum satıcıda, 20 gün içinde en az 20 dolar daha düşecektir ama şu anda hala ön sipariş, stoklarında yok. Beklemek istemiyorsan K3 Note ile arasında çok fark yok, K3 Note da alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

quote:

5. GPU su az daha güçlü.

Hocam ozaman 2 ayda bir yeni cihaz almak lazım Çinlileri 2 ayda bir 1 tik iyi ayni fiyata cihaz çıkartıyor.
    İşin içinden cikamayiz

Mevzuyu kavramışsın ama yanlış bir şartlanma içindesin.
    Her 2 ayda bir yenisini almak GEREKMİYOR. Sadece 2 ayda bir yenisi çıkıyor. "En sonu en güzeli bende olacak" diye bir olay yok çünkü. Bu cihaz rahat rahat su içinde 2 sene götürür.
    Misal burada bahsettiğim telefonu aldın, en iyisi sende falan olmaycak. Gelmesi 1 ay, ona güzel rom uydurman ayarlarını yapman tam anlamıyla alışıp kullanılır hale getirmen de 1 ay desen, 2 ay sonra hop Helios X20 (A72 core) ler çıkıcak ki antutu 72000 lerde. Çok büyük bir ileri atılım. Senin telefondan %50 hızlı olacak. Yanında bir sürüde ıvır zıvır şey eklerler yok ekranı şöyle olur, falancası böyle olur.. EEee noldu? Senin telefon yine çöp. :D

Olayın olması gerekeni şu: sana yetiyorsa bırak, daha iyisini arama, çünkü teknoloji bu alanda şu an çok hızlı gelişiyor. En ucuzu, en güzelidir. Bırak o gelişsin kendi kendine. Sen idare et. Çünkü daha gidecek çok yolu var cep telefonlarının. Çok hızlı gelişiyor. Yeni gözde sektör bu.

Aynı durum bir ara bilgisayar işlemcilerinde de vardı. Sen 1 Ghz çıkardın ben 1,5 yaptım arkalardan bi 2Ghz 3ghz 4ghz dediler 5 Ghz ye dayandılar kaldılar. Neden? Yapamıyorlar mı? Yapıyorlar ama artık kimse daha hızlı işlemci istemiyor ki. Sonra core arttırdılar 1 core 2 core 4 core 8 core. O da tıkandı. Kimse 8 coreyi ne yapacağını da bilmiyor. Adam olana 4 yetiyor da artıyor. (spesifik işler ayrı, ben genel PC kullanıcıları için diyorum)
    Benzeri durum ekran kartlarında var. Artık o gelişiyor. Onunda gelişmesi bayağı sonlara geldi artık. O nereye kadar gelişecek? Oyun oynadığın adamın yüzündeki kılcal damarın kabartısını çizebilen kartlar çıkana kadar.

Ha ama şu anda alacak kişi Note 2 ye yönelmeli zannımca. Daha üstün. Aynı fiyat. Tabi kullanan falan yok henüz. Ne çıkar bilinmez. Kötü yanlarının olması da muhtemel. Ama Xiaomi yapıyor. Tırt bir şirket değil. Ona güvenden alıyoruz. Adamlar ilk 12 saatte 800.000 sipariş almış bu telefona. Eee adam çipleri milyon milyon söylerse parça maliyetleri düşer tabi, bu kadar ucuza da mal edebilir. Ama 2 ay idare edebilecek arkadaşlar, Helios X20 yi beklesin derim.

-Beklemenin sonu yok hacııı!
    Evet yok ama, işlemcide güç artışları %15-20 olur her iterasyonda. X20 de bu yaklaşık %50. Yani normalde olandan çok daha büyük bir ileri atılım. O yüzden beklenir diyorum. Yoksa banane hacı, parasını sen veriyorsun. Bi ondan al bi bundan al Al al al al al kalmasın akşam pazarı :)

• _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım genel olarak düşüncelerine katılıyorum fakat antutu puanının 72.000 olduğunu nereden çıkardın?. İki adet video var, birinde 44.000 diğerinde 46.000 puan alıyor cihaz.

https://www.youtube.com/watch?v=7eTKWbPmb9I

https://www.youtube.com/watch?v=n9daPep53lg

Edit: Pardon, hızlı okudum X20 den bahsettiğini farketmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 20 Ağustos 2015; 23:53:43 >

• 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.