Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: afff

quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Arkadaslar bazen telefonu cift tiklama ile uyandiramiyorum acaba sizde de boyle bir problem varmi?

Aynı noktaya iki defa tıklarsan açılıyor. Noktalardan biri farklı olursa uyanmıyor. Ve ayrıca seri bir şekilde peş peşe basmak gerekiyor. Bende öle.

Hmm, tesekkur ederim hocam. Yeni yeni ogreniyoruz. Noktalarin ayni yer olacagi hic aklima gelmemisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 22 Ağustos 2015; 3:35:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanefe10

http://m.ibtimes.co.in/list-android-smartphones-expected-get-android-6-0-marshmallow-os-update-643594 gözümüz aydın beyler android 6 yolda geliyor.

Gercekten cok sevindirici bir haber

• hasanefe10 kullanıcısına yanıt
    yazılım,batarya,kamera konusunda lenovo xiaomi ye zor yetişir benim fikrim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg_76

Lg3 staylus ve samsung a5 le karşılaştırdım arka kameraları gündüz çekiminde öle çok bir fark görmedim. Gece çekimini bilemicem.hepsi 13 mp. Open kemara kullanıyorum daha iyi çekiyo gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afff -- 22 Ağustos 2015; 9:35:46 >
  • afff A kullanıcısına yanıt
    redmi note 2 de samsung kamera var bu arada ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg_76

xiaomi cihazı kullanmadım hiç.mmiui de port rom olarak kullandım.ayrıca xiaomi yokken lenovo vardı.

• rootlu telefonda fabrika ayarlarına dön dersem ne olur?

telefondaki gereksiz uygulamaları silerken biraz gaza gelmişim de
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Uygulamalar geri gelmez. Ayarlar sifirlanmis olur. Silinmis ve rootlu olarak tekrar baslarsiniz. Care tekrar rom atmak.

• Lg g2 den K3 note geçilir mi almayı düşünüyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti38

Lg g2 den K3 note geçilir mi almayı düşünüyorum da

Bence gereksiz olur. Hemen hemen ayni cihazlar.

• ses konusunda lg g2 pek iyi değil hocam bide lg g2 yi birine vereceğim bi telefon almam gerek
  • quote:

ses konusunda lg g2 pek iyi değil hocam bide lg g2 yi birine vereceğim bi telefon almam gerek

Hoparlörden gelen ses k3 note'da kötü. Yazılımla bir nebze yükseltiliyor ama yine az çıkıyor. Samsung s5 bile bangır bangır bağırıyor bunun yanında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hint romundan sonra stabil pil seviyesi iyi olan rom hangisi acaba

• arkadaşlar tek simle kullanacak bile olsak her 2 imeiyide değiştirmemiz gerekiyormu? okudum konuyu biraz ama net bişey öğrenemedim. 2. slota hiç sim takmasak bile onun imeisinide değiştirmelimiyiz?
  • Hocalarım fake olanlar nasıl anlaşılır?

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Hocalarım fake olanlar nasıl anlaşılır?

Sahtesinde ön tarafta Lenovo logosu var.
    Pilin altında kalan kısımda CMIIT ID: XXXXXXXXXXX şeklinde basılmıştr, orjinalinde rakamlar olur.
    Kasada bazı farklılıklar var. Fotoğrafta işaretli yerler dışında microSD kart simgesi de ters basılmış sahtesinde ve kalite kontrol etiketi pilin yuvasının sağ alt köşesindeki vidanın üstünde olması gerekirken sağ üst köşesindeki vidanın üstüne yapıştırılmış.

Bu fotoğrafı burada bir arkadaş paylaşmıştı. Soldaki orjinal, sağdaki sahte.

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihtash -- 23 Ağustos 2015; 17:00:24 >

• yawan kullanıcısına yanıt
    hangi yuvaya sim kart takacaksan onu değiştirmen yeterli . eğer 2.nci simi kullanmayacaksan onunkini değiştirmene gerek yok .
  • quote:

LG G2 den bu cihaza geçmek bence de gereksiz olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

hangi yuvaya sim kart takacaksan onu değiştirmen yeterli . eğer 2.nci simi kullanmayacaksan onunkini değiştirmene gerek yok .

teşekkürler, yani sim takmazsak operatörle hiç bir şekilde iletişim kurmuyor cihaz öylemi? tek yuvası doluysa sadece o imei ile iletişime geçiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

LG G2 den bu cihaza geçmek bence de gereksiz olur .

Ben geçtim kamerası daha iyi daha güncel işlemci ve benim geçmemdeki en önemli neden custom rom falan deneyip telefonu bozup tekrar tekrar onarmaktı zevkli gelio.Lg g2 de garanti olduğu için hiç dokunmadım.Bide ekran büyüklüğü için geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.