Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tesekkur ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet beyler bugün cihaz elime ulaştı antutu sonucu yaptım direk 45 bin çıktı sonuç aşağıda.kamera olarak orta seviye bence. internet dolaşımı ise oldukça iyi. ahize kısmı oldukça fazla ısınıyor 43,3 sıcaklık aldım en yüksek.ortalama sıcaklığı o bölgenin 42 falan. 15 20 dk kullanım sonucu gözüme çarpan noktalar bunlar.

ilk olarak ne yapmam gerek hangi rom önerirsiniz ( telefonu arkadaş kullanacak Türkçe olursa iyi olur ve sorunsuz rom olsun arkadaş ilk defa android kullanıyor )

kamera çekimleri için lg g2 ile karşılaştırma yaparım yarın falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhu7n -- 19 Ağustos 2015; 17:42:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

quote:

arkadaşım bence yukarıda saydığın k3 notede dahil bu markaların hiç birini alma git samsungun büteçene uygun akıllı telefonlarından al hem rom derdinden hem garanti derdinden kurtul..

Üstad her K3 Note nasıl diyen arkadaşa ısrarla samsung tavsiye ediyorsunda banada Çift hatlı, 5.5" Full HD ekranlı, 8 çekirdek 1.7 GHz, 2 GB Ram'li hangi modeli tavsiye edersin?

Ben bunu 650 TL'ye aldım, garantinin hatırına 200 TL daha vereyim. Isınma, donma, kasma vs olmayacak, klasik amoled sorunu olan renk solması vs olmayacak, rakam 850 TL'yi geçmeyecek ne alayım??

arkadaşım bende şunu gördüm bu telefonda yukarıdaki özelliklerde belirttiğin 8 çekirdekliymiş,yok antitu puanu suymuş 13mp çözünürlüğü v.s. ben bunda hiç görmedim..hele antitu puanı bir zamanların vga çözünürlüğe sahip ama 5mp yazan çin telefonlarına benziyor..ben eğerki dedim illede alacaksa biraz daha verip samsung modellerinden birini seçsin asla pişman olmaz. ben samsung e5 modelini bile buna tercih ederdim düşünse idim.. fiyatıda 800-850 tl.civarı.

kendine eziyet etme sat kurtul üstadım

alacakmısın eğer öyleyse 600 tl.den veririrm...cihaz çok temiz beyaz renk,imeiler sorunsuz üzerinde sensation rom var,premiıum nova launcher yüklü,arka kapal olarak siyah renk nilkin var..ön cam da tempered olmayan ekran koruyucu var..!

• ceyhu7n kullanıcısına yanıt
    Akilli.be den row s112 kur, sonra romun kendi icinden guncellemeleri yap. Root recovery ugrasma , gayet tatminkar oluyor.

• @ceyhu7n S117 ROM kur ver, MAUI ile de IMEI meselesini hallet tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Beyin

@ceyhu7n S117 ROM kur ver, MAUI ile de IMEI meselesini hallet tamamdır

üstad S117 son güncellemede sorun çıkarıyor ben ve bazı arkadaşlar 112 yeniden yüklemeyince güncellemeyi alamadık, arkadaşın 112 den başlaması isabetli olur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım bence yukarıda saydığın k3 notede dahil bu markaların hiç birini alma git samsungun büteçene uygun akıllı telefonlarından al hem rom derdinden hem garanti derdinden kurtul..

Üstad her K3 Note nasıl diyen arkadaşa ısrarla samsung tavsiye ediyorsunda banada Çift hatlı, 5.5" Full HD ekranlı, 8 çekirdek 1.7 GHz, 2 GB Ram'li hangi modeli tavsiye edersin?

Ben bunu 650 TL'ye aldım, garantinin hatırına 200 TL daha vereyim. Isınma, donma, kasma vs olmayacak, klasik amoled sorunu olan renk solması vs olmayacak, rakam 850 TL'yi geçmeyecek ne alayım??

arkadaşım bende şunu gördüm bu telefonda yukarıdaki özelliklerde belirttiğin 8 çekirdekliymiş,yok antitu puanu suymuş 13mp çözünürlüğü v.s. ben bunda hiç görmedim..hele antitu puanı bir zamanların vga çözünürlüğe sahip ama 5mp yazan çin telefonlarına benziyor..ben eğerki dedim illede alacaksa biraz daha verip samsung modellerinden birini seçsin asla pişman olmaz. ben samsung e5 modelini bile buna tercih ederdim düşünse idim.. fiyatıda 800-850 tl.civarı.

kendine eziyet etme sat kurtul üstadım

alacakmısın eğer öyleyse 600 tl.den veririrm...cihaz çok temiz beyaz renk,imeiler sorunsuz üzerinde sensation rom var,premiıum nova launcher yüklü,arka kapal olarak siyah renk nilkin var..ön cam da tempered olmayan ekran koruyucu var..!

bende var zaten ve çok memnunum, 500 sat saaaaaaaaaaaattım diyemeden satılır sende kurtulmuş olursun,bu arada 600tl alınan samsung 500 de satılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 19 Ağustos 2015; 19:16:53 >

• quote:

quote:

üstad S117 son güncellemede sorun çıkarıyor ben ve bazı arkadaşlar 112 yeniden yüklemeyince güncellemeyi alamadık, arkadaşın 112 den başlaması isabetli olur

S117 ilk kurulduğunda bi güncelleme gösteriyordu ben onu sorunsuz yapmıştım, sonrasında problem mi çıkarmaya başladı

• quote:

quote:

quote:

S117 ilk kurulduğunda bi güncelleme gösteriyordu ben onu sorunsuz yapmıştım, sonrasında problem mi çıkarmaya başladı

evet 85 mb lik bir güncelleme geldi ve recovery de takıldı 112 dönmeyincede tamamlayamdık

• Aynen surakanin dedigi gibi s117 de 85mblik guncelleme recoveryde takildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon
    Meizu m1 note alabilirsiniz, ancak kart girisi yok. Hafiza 16 gb.

Ona bakmıştım ama oval kasası birde hafıza kart girişi olmaması soğutmuştu
  • quote:

Samsung'un E serisi resmi ithalat yapılan cihazlarında çift hat yok, GG N11 gibi sitelerde satılan telefonlar ithalatçı garantili yani yok gibi birşey

Ayrıca bahsettiğiniz telefon K3 Note'un eşdeğeri bile değil, hem daha fazla para vereceğiz hemde 5" 1280x720 ekran, 4 çekirdek 1.2 Ghz, 1.5 GB Ram'li bir cihaz alacağız bu ne kadar mantıklı sizce??

K3 Note: 5.5" 1920x1080 ekran, 8 çekirdek 1.7 GHz, 2 GB Ram

• quote:

Orijinalden alıntı: ceyhu7n

evet beyler bugün cihaz elime ulaştı antutu sonucu yaptım direk 45 bin çıktı sonuç aşağıda.kamera olarak orta seviye bence. internet dolaşımı ise oldukça iyi. ahize kısmı oldukça fazla ısınıyor 43,3 sıcaklık aldım en yüksek.ortalama sıcaklığı o bölgenin 42 falan. 15 20 dk kullanım sonucu gözüme çarpan noktalar bunlar.

ilk olarak ne yapmam gerek hangi rom önerirsiniz ( telefonu arkadaş kullanacak Türkçe olursa iyi olur ve sorunsuz rom olsun arkadaş ilk defa android kullanıyor )

kamera çekimleri için lg g2 ile karşılaştırma yaparım yarın falan.

Hayirli olsun telefonu gule gule kullan insallah.. Foto kalitesi olarak lg g2 ile karsilastirmayi merak ettim acikcasi..

Oncelikle uzerindeki rom nedir hint romu degilde derme catma bir rom varsa (ilk telefonlar genelde o romla geldi) o rom da isinma daha ust seviyedeydi.

Ben acikcasi hint romu kullaniyorum full turkce olmasi ve en onemlisi guncelleme almasi beni cezbettigi icin bu romu kullaniyorum. Arkadaslardan cin romunu kullananlar var cin romunun daha stabil ve akici oldugunu soyluyorlar.. Onun da maalesef 2 dil secenegi var cince ve ingilizce.

• Cihazi sorunsuz gonderen bir satici varmia sanirim. Pm ile link alabilir miyim. Kolay gelsin.

• Bunun çinden gelişi 470 yaw. Kimse kimseyi kandırması. Almış kullanmış ama beğenmemişsen, sat 500 den. 30 lira kar. Fena mı? Kârdasın. Kimse zorla kullanmaya çalışmasın. Kimileri teknolojiden çok iyi anlar, bizim gibi cahil cüheyla değildir. Onlar alsın Apple falan kullansın. Bizde diyelim, "vay, adama bak, apple almış yaw falan"

Ha yok memnunsanızda, o yüzden 600tl fiyat çekmeyi biliyorsanız da yok may mıy mıy diye dudak bükmeyin lütfen.
    Mortal Kombat X ine kadar oynatıyor Allahıma! Arkadaş LG G3 de oynayamadı çok kasıyor diye.. Eee siz daha ne bekliyorsunuz, ne istiyorsunuz ki 500 liralık telefondan?.
    Aga fiyatına oranlamayı falan bırak, bu telefon başlı başına dövmedik samsung, apple, LG bırakmaz yaw. Çin romu için konuşayım, adamların ekledikleri özelliklere hayret ettim!
    Fiyatına oranlarsan zaten %300 memnuniyetli bir telefondur.

Marshmelow da çıktı. Söylentiye göre RAM kullanımında tasarrufa gidilecekmiş. Bu da bize daha fazla ram kalacak demektir heralde inşallah galiba. Telefonun en zayıf halkası 2GB RAM çünkü.
    Bakalım bizim telefonlara 6.0 ne zaman gelecek. Bekleyelim, görelim.

Bu arada "şarJ" arkadaşım, ŞARJ bu ŞARJ. Sinirler zaten gergin ülkede, daha çok germeyelim, dikkat edelim lütfen...

• _EUA_ kullanıcısına yanıt
    Ahahah birader benim dusunup neyse yazmayayim dedigim seyleri yazmissin, agzina saglik :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 20 Ağustos 2015; 0:05:17 >
  • nexus romu kurdum ve kullaniyorum suan.iyi geldi.1529 romu browserda hafif kasiyordu bunda cok yumusak oldu.aosp romlar icinde en iyisi sanirim.1529 romun uzerine direkt cwm den wipe cache yaparak kurdum ve ayarlar hazir kurulu oldu.denemenizi tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Samsung'un E serisi resmi ithalat yapılan cihazlarında çift hat yok, GG N11 gibi sitelerde satılan telefonlar ithalatçı garantili yani yok gibi birşey

Ayrıca bahsettiğiniz telefon K3 Note'un eşdeğeri bile değil, hem daha fazla para vereceğiz hemde 5" 1280x720 ekran, 4 çekirdek 1.2 Ghz, 1.5 GB Ram'li bir cihaz alacağız bu ne kadar mantıklı sizce??

K3 Note: 5.5" 1920x1080 ekran, 8 çekirdek 1.7 GHz, 2 GB Ram

dostum anlaşılan sende paralelci yapıya kızgınsın,bu nasıl kafaysa...

• Alınabilecek en iyi telefon bu fiyatina göre lg g2den oyunlarda daha iyi oynatiyor modern combat 5 ve asphalt 8 hariç

Soru:Arkadaşlar bu telefonun işlemci hızını 1.3 ghz çeksem sıkıntı olurmu set cpu ile?

• _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    Hop. Orada duralım lütfen. En iyi 2. telefon. Xiaomi RedMi Note 2 çıktı artık.
    Bizimkinin aynısı aslında. Fiyat da aynı. Sadece:

1. İşlemci 1 tık üstte, Helios X10, 2 Ghz
    2. Kamera zoom süresi 0.1 ms
    3. Gerçek jiroskopu var. Bundaki gibi virtual değil.
    4. Hızlı şarj 2.0 var. 30 dakikada sıfırdan %60a vurduruyor pili.
    5. GPU su az daha güçlü.
    6. Ekranı güneşte okunmayı kolaylaştıran tipde. Geceleri de 1 candelaya kadar düşebiliyor. Gerçek Full HD IPS. (Bizimkilerde biraz sıkıntı var ekranda. Full HD ama Efektif 720 ye geliyor.)
    8. WiFi si 802.11ac de destekliyor.
    9. Hardware HEVC encoderi var. (AVC nin yeni versiyonu. Videolar daha az yer kaplar.)
    10. Ben susayım artık. Kazık yemiş gibi hissetmeye başlıyorum çünkü.

O yüzden K3 Note iyiydi, güzeldi ama ömrü kısa sürdü diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.