Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcı İncelemesi (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.200
Cevap
20
Favori
125.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    anladım o zaman vazgazçtim bu modelden z500 hakkında bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: flat_kil

Maalesef ne denediysem çözülemedi ki sadece ben denemedim . Bende çok wireless kullanırım sıkıntı oluyor ağı görmüyor bazen bağlantıda sorunlar çıkartıyor.

hocam bu konuda wireless sorununu çözdüğünden bahsediyor bir üyemiz bilgin var mı acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_65761649/tm.htm
  • z500 hakkında bılgım yok ben bu laptopu vatandan 1068 tl ye aldığım için bu sorunu pek önemsemedim önceden zaten ağ adaptörüm vardı genelde onla kullanıyorum . Z500 hakkında bir bildiğim kasası z580 e göre dandik teknosada inceledim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bunlarla alakası yok zaten ayarlarını yapınca güç tasarrufu modunda da aynı çalışıyor (wireless) yüksek performans modunda da genel sıkıntı bu ağ kartında sıkıntı var lenovo luk bir iş değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_CaPtAiN

Bende calisiyor.Ha durdurabilirsin.Toz moduna al hani toz modunda arada duruyorya, hah işte fani öyle biyerde standart moda al ki toz modunda durdugu bölüme denk gelsin.Ancak bu şekilde fan komple durur.Tekrar calistirmak icin modu degistirmen yeterli :) tarafimca denendi

dediğin gibi yapmaya çalıştım ama olmadı. Bilgisayar abimin ben aldım ona da benim casper garantide onda böle bişy yok şimdi lenovo yu kullanıyorum sessiz ortamda sinirimi bozuyor ya. Dedim çok program çalışıodur ondandır yok arkadaş ondanda değil yani. Tam bi çözüm yok mu?

• Wireless sorunu yaşayanlar nasıl bir sorun yaşıyor. Bende Wireless olarak intel centrino wireless n-2200 varmış. Modellerine göre değişiyor mu biri yukarıda broadcom u olduğunu söylüyor. karşı tarafın alt katındaki kabosuz huawei wireles 4 çekiyor ve geçen 800 ile indirdim. Bir de Ben aldığımda win7 vardı win8 e geçtim epeydirde kullanıyorum ve sürekli güncel tutuyorum fakat geçenlerde Muzik uygulaması ve bazı mağazadan indirdiğim programlar ile Metro arayüzündeki camera çalışmaz oldu. Microsofttan komut istemi ile bir kod yazıp düzeltmem söylendi. dedikleri gibi yaptım düzeldi dedi. fakat hala açılmıyor. Tıklayınca girişi gelir gibi olup anında gidiyor. Bir de caps lock ve numlock driverini bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı. Bu hızla giderse win 7 ye dönecem Win8 sp1 i bekliyarum yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Bu arada win 8 de programlarım çalışmıyor diyen arkadaşlar ben öyle bir sorunla karşılaşmadım. Programlarım ve oyunlarım win8 de win7 uyumluluk modunda çalışıyor. Bence win8 in uyumluluk modu gerçekten işe yarar..

• zoru998 Z kullanıcısına yanıt
    Dibinde 20 mbit lik fiber paketiyle 700 kb i geçmiyor az uzaklaşıyorum 1-1.5 mb ı görüyor . 2 oda yandan 2 çekiyor . Hadi çekince bağlantıda sorun olmuyor ancak görmeme ve kopma sorunu oluyor çok sık olmasa da . Evet z580 ve z500 serilerinin bir sürü modeli var size iyisi gelmiş intel wireless kartlısı Benim ki de broadcom . Programlarım ve oyunlarım dediğiniz gibi win7 uyumluluğunda iyi çalışmaya başladı sonradan aklıma gelmişti zaten bir de win 8.1 güncellemesi gelirse iyi olacak . Bence bu wireless sıkıntısı sürücüden kaynaklanıyor ama işte böyle sanıyorum

Ekleme : Birde her zaman değişiyor bir gün değişik giriyor bir gün değişik şimdide kendi odamdan 4 çekiyor ama 300 kb indirme hızını geçmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flat_kil -- 9 Eylül 2013; 1:07:23 >

• Hocam biraz gec olacak ama isine yarar belki. Wow da sag tik nvidia yuksek perfonmas dedikten sonra bekle oyun acilsin. Acildiktan sonra oyun ayaralarindaki directx 11 secili olan kismi 10 na cevir. Boylelikle yuksek ayarda sikintisiz oynarsin. En azindan bendeki sorunumu boyle cozdum... kolay gelsin.

• kardeş nerden ve kaça aldın :))))
  • windows 8 kullanıyorum wifi bazen şifre giriyorum kabul etmiyor bağlanmıyor neden acabağa bağlantı kopuyor
  • 1 yıldır kullanıyorum, şarj problemi kendini gösterdi. Bataryayla en fazla 1 saat dayanıyor artık.
  • Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum. Derslerime çalışmaktan açmaya fırsatım bile olmuyor. geçen sene almıştım garantisi hala devam ediyor 2014-08-12 tarihine kadar. pili de tahminen 3 saate yakın gidiyor internette takıldığımda. Wiriles kartı intel n2200 wifi konusunda sıkıntı yaşamıyorum. 3 tane orijinal serial kodu var. internetten windows 8 satın aldım.

windows 7
    windows 8
    windows 8 media center
    windows 8.1
    windows 8.1 media center

olmak üzere 5 farklı kombinasyonda ORJİNAL olarak kullanabilirsiniz. Bilgisayar hiç yere düşmemiştir. Kırmızı renktir. Nerede satabilirim? veya İlgilenen olursa bir mesaj atarsanız sevinirim. Şuan windows 8.1 media center ve içinde 12-13 oyun yüklü.

Lenovo z580 i7-3612QM & Nvidia GT630m & İntel n2200 wireless & 750 gb hdd & 6gb 1600 ram & 2xUSB2.0 2xUsb3.0 & HDMI & VGA& Bluetooth v4.0 & Dolby home theater v4 & 720p kamera & dokunmatik panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoru998 -- 20 Kasım 2013; 22:29:40 >

• size çok komik gelecek ama ben ctrl alt q yapınca @ işareti çıkmıyor yardım edin lütfen

• arkadaşlar z580 de bluetooth ismini değiştirebiliyor muyum ?
  • Arkadaşlar merhaba,
    bende bu cihazın 1 tb hdd 6 gb ram li modelin sahibim.
    Ancak dxdiag'dan baktığımda Intel (R) HD Graphics 4000
    yazıyor.
    Nvidia 630 m vs olduğuna nerden bakabilirim?
  • Merhaba arkadaşlar. Bende de Z580 var;gt630m 2gb,8 gb ram var. Orijinal Battlefield 3,bende en düşük ayarlara alsam bile kasma yapıyor.
    Siz nasıl sorunsuz oynuyorsunuz? Bir de,battlelog saçmalığı var;Origin'den direkt olarak açılmıyor,Battlelog adlı siteye bağlanıyor; sizde de aynı durum mevcut mudur?
    Cevaplarınızı bekliyorum...
  • Herkese merhaba.

Bu cihazdan bende kullanıyorum. Dün akşam sol üst köşedeki fandan garip sesler geldi sanki takılıyormuş gibi. Arka tarafını açtım fan zaman zaman duruyor zaman zaman çalışıyor sanki birşeye takılıyor gibiydi. Sonra üst taraftan klavyeyi çıkartmak geldi aklıma. Tam çıkartacakken fandaki ses arttı ve pc kapandı. Sonra klavye kısmını tırnaklarını çekerek çıkarttım. Baktım fanın üstünde bulunan 4 kablodan 1 tanesi kopmuş. Sanırım fana çarpa sürte bir şekilde koptu.

Şimdi ne yapmam lazım. Benim elimde olan hiçbirşey yok garanti de devam ediyor. Hafta sonu finallerim vardı ne yapacağımı bilmiyorum vallahi. Cihaz elimde kaldı şu an.

İstanbul/Maltepe yada Kocaeli/Gebze yakınlarında ya servise gideceğim yada Lenovo dan dönüş bekleyeceğim. Kimbilir ne zaman geri alırım makinayı bu durumda.

Sizce normal bir durum mu? Bu kablo gidince enerjinin gitmesi bana çok saçma geldi yani. Fan değil mi bu sonuçta? Acaba fanın üstünden giden başka bir kablo muydu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elensar77

Herkese merhaba.

Bu cihazdan bende kullanıyorum. Dün akşam sol üst köşedeki fandan garip sesler geldi sanki takılıyormuş gibi. Arka tarafını açtım fan zaman zaman duruyor zaman zaman çalışıyor sanki birşeye takılıyor gibiydi. Sonra üst taraftan klavyeyi çıkartmak geldi aklıma. Tam çıkartacakken fandaki ses arttı ve pc kapandı. Sonra klavye kısmını tırnaklarını çekerek çıkarttım. Baktım fanın üstünde bulunan 4 kablodan 1 tanesi kopmuş. Sanırım fana çarpa sürte bir şekilde koptu.

Şimdi ne yapmam lazım. Benim elimde olan hiçbirşey yok garanti de devam ediyor. Hafta sonu finallerim vardı ne yapacağımı bilmiyorum vallahi. Cihaz elimde kaldı şu an.

İstanbul/Maltepe yada Kocaeli/Gebze yakınlarında ya servise gideceğim yada Lenovo dan dönüş bekleyeceğim. Kimbilir ne zaman geri alırım makinayı bu durumda.

Sizce normal bir durum mu? Bu kablo gidince enerjinin gitmesi bana çok saçma geldi yani. Fan değil mi bu sonuçta? Acaba fanın üstünden giden başka bir kablo muydu bu?

Fan kablosu anakart üzerindeki bağlantı yerinden çıkmışsa anakart sistemin zarar görmemesi için sisteme gelen akımı keser. Anakartın zarar gördüğünü düşünmüyorum. Garantiye yolla ya da servise yolla. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: flypow3r

Arkadaşlar merhaba,
    bende bu cihazın 1 tb hdd 6 gb ram li modelin sahibim.
    Ancak dxdiag'dan baktığımda Intel (R) HD Graphics 4000
    yazıyor.
    Nvidia 630 m vs olduğuna nerden bakabilirim?

gpu-z tarzı programlar ile nvidia kartınızı görebilirsiniz.
  • Şimdi gidip laptobu alabilirim alayım mı? Wifi sorunu falan varmış çok etki eder mi?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.