Şimdi Ara

Lenovo Ideapad Y580 Kulübü[GTX 660M][Yenilendi][83 Üye] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.762
Cevap
35
Favori
336.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fukuku111

quote:

Orijinalden alıntı: hackf

Slmlar bilgisayarı 2 gün önce bimeksten sipariş ettim i5 lisini

ekranın menteşelerinde hiç bi sorun yok bende süpelenmiştim ama gayet sağlam. İyiki aldım bu PC yi yakında pc kasasını ve aksesuarlarını video ya çekip vericem almak isteyenlerin fikirleri daha da netleşir belki

Bende bu ürünü pcdepo'dan almayı düşünüyorum tek aklıma takılan konu menteşe sorunu idi umarım öyle bir sorunla karşılaşmam,lenovonun kalitesiz bir marka olduğuna inan mıyorum zaten umarım yanılmam kısa süre için almayı düşünüyorum i5'ni daha az ısınacağını düşünüyorum.

bence düşünüyorsan kesin al menteşeler de bir sorun yok bence gayet sağlam bende ilk başta şüphelenmiştim ama bilgisayar gelince çok sevindim bu menteşe konusunda oldukça sağlam menteşeler olsun kasa olsun tavsiye ederim

• Bende Y580 59-332595 modelin siparişini verdim. İnşallah memnun kalırım. Ekran kartı kral üstü diyolar. Notebookcheck ten baktım on numara!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENES315

Bende Y580 59-332595 modelin siparişini verdim. İnşallah memnun kalırım. Ekran kartı kral üstü diyolar. Notebookcheck ten baktım on numara!!!

Kral olmasa da prens diyebiliriz
  • An itibariyle Bimeks'ten 2000 TL'ye aldım. Makina 3. nesil i5 işlemcili ve 2gb Nvidia GTX660M ekran kartı, 8gb ram ve 500 GB hdd mevcut. Adeta bir oyun makinası.

Bu aletin tek eksi denilecek yönü sadece NFS oynarken İleri ok tuşu ile Alt (Nitro) tuşuna basarken sola dönmemesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antelope_06

An itibariyle Bimeks'ten 2000 TL'ye aldım. Makina 3. nesil i5 işlemcili ve 2gb Nvidia GTX660M ekran kartı, 8gb ram ve 500 GB hdd mevcut. Adeta bir oyun makinası.

Bu aletin tek eksi denilecek yönü sadece NFS oynarken İleri ok tuşu ile Alt (Nitro) tuşuna basarken sola dönmemesidir.

Hocam bana sanki pahalı almışsın gibi geldi o paraya i7 alınabilirdi , ama içine sindiyse sorun yok zaten ekran kartı ile o parayı hakeden bir makine , sonuçta toshiba gibi gt330mli bir bilgisayara oyun bilgisayarı diye iki buçuk-üç bin liraya satmıyor :)

• yanlış hatırlamıyorsam pcdepoda i5 li model 1800 tl küsüre satılıyordu keske orayada bir baksaydınız yinede hayırlı olsun ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: optymus prime

yanlış hatırlamıyorsam pcdepoda i5 li model 1800 tl küsüre satılıyordu keske orayada bir baksaydınız yinede hayırlı olsun ama

1-2 gün önce bimekste %20 indirimle 1700 falandı

• evet arkadaşlar laptop 3 gündür elimde her şekilde test etme imkanım oldu. laptop mükemmel şarj süresi felan da öyle. tek sorun hard diskin ısınması normal kullanımda 41-50 derece arası ısınıyor. aşırı kullanımda 55-60 arası oluyor. ancak bu ısınma makinede hiçbir sorun yapmıyor. ne mavi ekran ne takılma donma. onun dışında ekran izleme açıları biraz zayıf. renkler güzel. ses sistemi bekledğim gibi değil. tabi dell xps serisindeki 21 w lık jbl sistemle karşılaştırırsak. prime 95 stabilite testinde işlemci max 85 dereceye çıktı. oyunlarda 60-65 arası seyrediyor. soğutucu alırsanız bu değerleri oldukça aşağı çekebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lj94

evet arkadaşlar laptop 3 gündür elimde her şekilde test etme imkanım oldu. laptop mükemmel şarj süresi felan da öyle. tek sorun hard diskin ısınması normal kullanımda 41-50 derece arası ısınıyor. aşırı kullanımda 55-60 arası oluyor. ancak bu ısınma makinede hiçbir sorun yapmıyor. ne mavi ekran ne takılma donma. onun dışında ekran izleme açıları biraz zayıf. renkler güzel. ses sistemi bekledğim gibi değil. tabi dell xps serisindeki 21 w lık jbl sistemle karşılaştırırsak. prime 95 stabilite testinde işlemci max 85 dereceye çıktı. oyunlarda 60-65 arası seyrediyor. soğutucu alırsanız bu değerleri oldukça aşağı çekebilirsiniz.

Bence soğutucuya bile ihtiyacı olmayan bir laptop

• Bilgisayarın tek eksiği SSD arkadaşlar. 150-200 liraya sıfır SanDisk Extreme'ler satılıyor. İkinci el bölümünü ve sıcak fırsatları takip edin. 32GB SSD ile falan vakit öldürmeyin.

SSD candır.
  • quote:

evet arkadaşlar laptop 3 gündür elimde her şekilde test etme imkanım oldu. laptop mükemmel şarj süresi felan da öyle. tek sorun hard diskin ısınması normal kullanımda 41-50 derece arası ısınıyor. aşırı kullanımda 55-60 arası oluyor. ancak bu ısınma makinede hiçbir sorun yapmıyor. ne mavi ekran ne takılma donma. onun dışında ekran izleme açıları biraz zayıf. renkler güzel. ses sistemi bekledğim gibi değil. tabi dell xps serisindeki 21 w lık jbl sistemle karşılaştırırsak. prime 95 stabilite testinde işlemci max 85 dereceye çıktı. oyunlarda 60-65 arası seyrediyor. soğutucu alırsanız bu değerleri oldukça aşağı çekebilirsiniz.

Hocam full hd ile karşılaştırma şansın oldumu çok farkeder mi ? Oyun grafikleri falan çok mu şey kaybederim hd ekran olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

Hocam full hd ile karşılaştırma şansın oldumu çok farkeder mi ? Oyun grafikleri falan çok mu şey kaybederim hd ekran olursa.

full hd ile karşılarştırmadım ama 1366x768 çözünürlük gayet yeterli çünkü 1920x1080 piksel 15.6 inçe çok bence. yazılar küçücük kalıyor felan. ekran 1600x900 olsaydı mesela ideal olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Bilgisayarın tek eksiği SSD arkadaşlar. 150-200 liraya sıfır SanDisk Extreme'ler satılıyor. İkinci el bölümünü ve sıcak fırsatları takip edin. 32GB SSD ile falan vakit öldürmeyin.

SSD candır.

bu arada laptopta boş bir m-sata girişi var. normal ssd almaya kalkmayın sakın. m-sata ssd bulursanız hiç uğraşmadan direk takarsınız makineye hdd nizde iptal olmaz.
  • quote:

bu arada laptopta boş bir m-sata girişi var. normal ssd almaya kalkmayın sakın. m-sata ssd bulursanız hiç uğraşmadan direk takarsınız makineye hdd nizde iptal olmaz.

HDD iptal olmuyor, kutuya koyup harici olarak kullanıyorsunuz.

m-SATA şu anda SATA 6 Gbps disklere göre çok pahalı. Gereksiz ve performansı daha düşük. SSD'ler bu fiyatlara bulunabiliyorken ona o kadar para vermek iyi bir fikir değil.
  • quote:

quote:

HDD iptal olmuyor, kutuya koyup harici olarak kullanıyorsunuz.

m-SATA şu anda SATA 6 Gbps disklere göre çok pahalı. Gereksiz ve performansı daha düşük. SSD'ler bu fiyatlara bulunabiliyorken ona o kadar para vermek iyi bir fikir değil.

gereksiz diyorsunda acaba kaç kişi hariciyi dahiliye tercih edecek oda merak konusu ben m-sata sipariş etmeyi düşünüyorum yurtdışından

• quote:

quote:

Bilgisayarın tek eksiği SSD arkadaşlar. 150-200 liraya sıfır SanDisk Extreme'ler satılıyor. İkinci el bölümünü ve sıcak fırsatları takip edin. 32GB SSD ile falan vakit öldürmeyin.

SSD candır.

Peki msata ssd fiyatları nasıl ve nerden alabiliriz , vatan bimeks gibi yerlerde var mıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: myemperor26

quote:

full hd ile karşılarştırmadım ama 1366x768 çözünürlük gayet yeterli çünkü 1920x1080 piksel 15.6 inçe çok bence. yazılar küçücük kalıyor felan. ekran 1600x900 olsaydı mesela ideal olurdu.

Oyun grafiklerinde çok fark olur mu ki?

• fark olur tabi ancak o kadar farkı dert etmeye değmez. full hd de oyunların kasma payınıda göz önünde bulundurmalısın. m-sata ssd şuanda yaygın değil pek oralardada bulunmaz diye düşünüyorum.
  • Oyun grafiklerinde hiçbir fark olmaz arkadaşlar. Yükleme ekranlarının süresi kısalır, hepsi o.
  • quote:

Oyun grafiklerinde hiçbir fark olmaz arkadaşlar. Yükleme ekranlarının süresi kısalır, hepsi o.

Hocam sen yanlış anladın herhalde ben ssdden bahsetmiyorum , çözünürlükten bahsediyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.