Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad L340 Gaming Kullanıcı Platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
23
Favori
76.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Büyük oyunlar için harici depolama kullanmak nasıl performans sağlıyor? Herhangi bir deneyiminiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yutu61 kullanıcısına yanıt
    cihaz kapakları açılabiliyor ve ram,ssd,hdd değişikliği yapılabilir. Ama herhangi bir kırık çatlak durumu için sizden ücret talep edilebiliyor. Bu işlemleri servis yapmadıgı icin bizler yapmak durumundayız. Dikkatli yapıldıgı sürece sorun olmaz.
  • Arkadaşlar bir şey soracağım. Dün gece cihaz açık uyuyakalmışım. Sabah kalktığımda bilgisayarın fanı çalışıyordu. Muhtemelen bütün gece çalıştı fan. Herhangi bir program vs açık değildi(arkada birşey çalışıyor mu bilmiyorum)
    1)neden çalışmış olabilir?
    2) sabaha kadar çalışması bir problem yaratır mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    Cevap geldi ama dediğimi anlamadı galiba. Tekrar bunun sadece kablo olduğunu belirten bir mesaj attım.

Lenovo IdeaPad L340 Gaming Kullanıcı Platformu

Ekleme: Adres ve telefon istediler. Daha sonra cevap gelmedi daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı1992 -- 28 Ağustos 2019; 18:55:24 >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Bios güncelledin mi? Güncellemeden sonra normal kullanımda sesini duymaz oldum neredeyse. Windows makina boştayken arka planda sürücü falan güncelliyordur muhtemelen ya da defender tarama yapıyordur.
  • akndgn A kullanıcısına yanıt
    Cihazı ilk kullanımımdı zaten. Vantage'den güncelledim Bios'u.
    Fanın sabaha kadar çalışması problem yaratmaz dimi?

• hocam ölü piksel çıktığı için teknosadan değişim istemiştim, bıgün sıfır ürün göndermişler ama bundaki ölü piksel daha büyük . Kurulumunu yapmadım iade edeyim mi sizce yoksa lenovo l340’da 1 ölü piksel olması normal? mihttps://i.hizliresim.com/lQ4jgX.jpg
    https://i.hizliresim.com/qAyMX5.jpg

• mezmez kullanıcısına yanıt
    Gözüne takılacak. Onun artık orada olduğunu biliyorsun :). Değiştir bence. Beni de işkillendirdin. Şimdi ölü pixel arıyorum :).

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Cihazı ilk kullanımımdı zaten. Vantage'den güncelledim Bios'u.
    Fanın sabaha kadar çalışması problem yaratmaz dimi?
    Çıkartmaz bence. Cpu-gpu kullanımına göre otomatik ayarlıyor devrini. Dediğim gibi bir arka plan hizmeti falan çalışmıştır o an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akndgn -- 28 Ağustos 2019; 13:46:42 >
  • mezmez kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyler insanı çok yoruyor farkındayım ama bencede değiştir. Bende eve gidip kontrol edeceğim :)

• yutu61 kullanıcısına yanıt
    kurulumu yaptım fakat değişen bir şey olmadı
  • Nvidia sitesinden güncellemeyi bir türlü indiremedim arkadaşlar.
    gtx1650 olarak manuel indiriyorum uyumsuz diyor, otomatik tara dediğimde Java istiyor onuda indirmek istediğimde sayfayı açmıyor.
    Başka siteden Java indirdim kurdum ama yine fayda etmedi. Neden olabilir?
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    herhangi bir performans getirisi olmaz. ssd dışında oyun için bir çözüm mantıklı değil. arşivleme / veri depolama haricinde mekanik bir diskin artık modern sistemlerde yeri yok.
  • Merhaba,
    Teknosa dan
    www.teknosa.com
    ASUS X512UF-BR024T i5-8250U/8GB DDR4/1TB HDD/2G NVIDIA GeForce MX130/win10 NOTEBOOK Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/asus-x512ufbr024t-i58250u8gb-ddr41tb-hdd2g-nvidia-geforce-mx130win10-notebook-p-125033914
    ürününü aldım. Sitede alırken çözünürlük bilgisi 1920x1080 yanmasına rağmen ürün 1368x768 olduğu için muadil ürünle değişim talep ettim.

Bana
    www.teknosa.com
    Lenovo Ideapad L340 Intel Core 81LK003FTX i5-9300H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce GTX1650 15.6" Full HD Oyun Bilgisayarı Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-l340-intel-core-81lk003ftx-i59300h-8gb-256gb-ssd-4gb-geforce-gtx1650-156-full-hd-oyun-bilgisayari-p-125033965
    bu ürünü önerdiler hiçbir ücret farkı olmadan.

Sizce kabul edeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nihcet

Merhaba,
    Teknosa danhttps://www.teknosa.com/asus-x512ufbr024t-i58250u8gb-ddr41tb-hdd2g-nvidia-geforce-mx130win10-notebook-p-125033914 ürününü aldım. Sitede alırken çözünürlük bilgisi 1920x1080 yanmasına rağmen ürün 1368x768 olduğu için muadil ürünle değişim talep ettim.

Banahttps://www.teknosa.com/lenovo-ideapad-l340-intel-core-81lk003ftx-i59300h-8gb-256gb-ssd-4gb-geforce-gtx1650-156-full-hd-oyun-bilgisayari-p-125033965 bu ürünü önerdiler hiçbir ücret farkı olmadan.

Sizce kabul edeyim mi?
    Aldığın Asus modelinden kat be kat iyidir tavsiye ettikleri model.

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    İnşallah doğru düzgün bir cevap verirler, takipteyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gfblugano35

Nvidia sitesinden güncellemeyi bir türlü indiremedim arkadaşlar.
    gtx1650 olarak manuel indiriyorum uyumsuz diyor, otomatik tara dediğimde Java istiyor onuda indirmek istediğimde sayfayı açmıyor.
    Başka siteden Java indirdim kurdum ama yine fayda etmedi. Neden olabilir?
    Lanet olası nvidia driverları sanki oyun güncellemesi . 300 400 mb .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • L340 17" modeli var bende pili çok gitmiyo güncellemeleride yaptım ? Fan modları bendede çalışmıyor fn+Q . Bide belli seviyeye geldiğinde direk prizden alır seçeneği nerede ben bulamadım ?

• Benim laptop geldi ekranı açtım çalıştırdım ekranda çamaşır suyu gibi bir leke var ürünü lenovaya gönderdim 15 inde bugün aradılar ekranda sorun yok deyip eski ürünümü gonderdiler aldıgım yer bile ekranda sorun oldugunu kabul etti fakat lenovo kabul etmedi adam diyor ki bana (lenovo çalışanı )git tüketici hakem heyetine ver siklerinde değil bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A051EBB6 -- 29 Ağustos 2019; 15:59:1 >
  • MCOSAR_ kullanıcısına yanıt
    Microsoft mağazasından Lenovo utility programını yükle kur,fn+Q çalışır.
    Pil için Lenovo Vantage programını yükle bilgisayarına,Orda pil için ayrı bölmeden bulursun

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.