Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 İncelemesi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
904
Cevap
25
Favori
83.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • klavyesinde bazı tuşları basmayan varmı?
  • Merhaba arkadaşlar Lenovo IdeaPad 510 80SR006RTX yani 12 gb ramli sürümünü kullanan biriyim aldığım günden beri tüm ayarları yaptım ama her türlü oyunda ister düşük grafikli ister yüksek grafikli oyunlarda belirli bir arayla kasıyor sonra normal hızına dönüyor. Siz hangi ayarları yaptınız. Geforce sürümüm her şeyim güncel ama klasik bu sorun var yardımcı olursanız sevinirim :)




  • arkadaşlar aşağıdaki aldım bu lenovo o kadar çok çeşit varyasyon üretmiş ki bu model numarasıyla internette hiçbir ürün bulunmuyor, telefon edip sordum servisler de bilmiyor özellikerlini ancak seri no ile bulunuyormuş.
    Acaba bu cihazda ekstra ram slotu var mıdır? ekran ips midir ve ekran kartı radeon 530 mu yoksa 430 mudur bilginiz var mı?
    http://www.hepsiburada.com/lenovo-v510-intel-core-i5-7200u-4gb-1tb-128gb-ssd-radeon-530-freedos-15-6-fhdtasinabilir-bilgisayar-80wq024mtx-p-HBV000007ETNW



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frukfruk -- 6 Ekim 2017; 16:52:11 >




  • Alcatraz0734 A kullanıcısına yanıt
    Hocam o lenovo'nun kendi koyduğu bir şey maalesef. İlk başlarda yoktu sonradan eklediler. Gpu hızını bios'tan kilitlemişler böylece pc 62 derece olunca otomatik olarak gpu'yu yavaşlatıyor soğuması için. Bu yüzden de fps düşüyor. Henüz bir çözümü yok maalesef.
  • Arkadaşlar sizinde pc uykudan sonra açıldığında internet yok diyor mu? Bende bir aydan fazladır var bu sorun. Ayarlardan sorun gider deyince düzeliyor ama yine de bağlı gösterse bile ilk açılınca sayfaları açmıyor. 1 dk sonra falan açıyor.
  • The Arc Reactor kullanıcısına yanıt
    bendede var sanırım şey diyor ağ değişikliği uygulandı falan filan internet baya yavaş ilerliyor 1dk sonra düzeliyor
  • bu fotoğraftada olduğu gibi mesela youtubede tam ekran yapınca alt windows kısmı kaybolmuyor bu 1 2.side bazen windows kısmında arama kısmı başlat kısmı çalışmıyor veya skype açıkken altta sağ tıklayıp kapatamıyorum o bölümler açılmıyo işlev sorunu var neden acaba? Lenovo ideapad 510 İncelemesi
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    tamamen aynı sorun hocam. 1dk ya anca kendine geliyor. Sebebi nedir bilmiyorum ama her güncelleme biraz daha kötü hale getiriyor. İlk aldığım zaman ne ekran kartı kilidi var ne bir şey. Mutlu mutlu kullanıyordum. Şimdi açınca bile mutsuz oluyorum internet gelmiyor vs. yüzünden. O resimde attığınız hata bende önceden olmuştu. bir kapatıp açınca düzeliyordu sanırsam. Bayağıdır hiç olmuyor, nasıl düzeldi bilmiyorum maalesef.
  • The Arc Reactor kullanıcısına yanıt
    Sanırım Windows orjinal değil diye oluyor ama bilmiyorum hocam masaüstündede w10 var orjinal değil onda olmuyor böyle şeyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam. Benim orijinal ama yine de oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd ile kullanmayan arkadaşlara pardus işletim sistemini kullanmalarını tavsiye ederim. windows 10 ve bu hdd ile çok hantal kalıyor. ben boşta duran 7-8 senelik hdd'e pardus 17 kurdum ve biraz kullandım, oldukça stabil. bütün hepsini kendi yapıyor. driverleri kendi kuruyor. fonksiyon tuşlarının hepsi otomatik olarak çalıştı. ses açma-kapama, ışık açma-kapama, mouse devre dışı bırakma vb...

    birşey dikkatimi çekti youtube üzerinde video izlerken videoları çok hızlı açıyor hatta ssd ile çalışan windows 10'dan bile.
    biraz kurcaladıktan sonra neyin ne olduğunu biliyorsunuz. gözleriniz alıştıktan sonra windows'u hiç aramazsınız.

    ben sonra windows'a geri döndüm. gözlerim alışamadı. performans açısından windows'tan çok daha iyi. şöyle ki windows boşta iken en az %25 bellek kullanıken, pardus 17 en fazla %8 kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 1 Kasım 2017; 22:2:48 >
  • bilgisayarımda bi sorun var lol oynarken falan birden pc kitleniyor hiç bişey yapamıyorum güç tuşuna basılı tutarak kapatıp açıyorum neden acaba?
  • cihazı alalı tam 6 ay oldu ve artık kafayı yedirtecek derecede fan sesi yapıyor fan boşta da yükte de aynı sessiz bi ortamda tek gürültü laptopun fanı. yok mu bu sorunu yaşayan ve çözen?
  • Aynı dertten bende şikayetçiyim BİOS güncellemesini de yaptım ama fayda etmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albaycortez

    cihazı alalı tam 6 ay oldu ve artık kafayı yedirtecek derecede fan sesi yapıyor fan boşta da yükte de aynı sessiz bi ortamda tek gürültü laptopun fanı. yok mu bu sorunu yaşayan ve çözen?

    hocam fan bende normalde ses yapmıyordu aldığımdan beri fakat bugün 2. kez ses yapmaya başladı. fana kablonun kenarı çarpıyor dönerken zannedersem. yarın içini açıp kontrol edeceğim. sonuçları yazarım.
  • Beyler 940mx ekran kartında kasmadan pes 2018 ve Nba 2018 falan oynanıyormu acaba? Hiç deneyen oldumu.
  • ozandemir- kullanıcısına yanıt
    hocam çarpma falan değil benim bahsettiğim fan sesi çok gürültülü uğultu var ve gerçekten sessiz bi ortamda kafa şişiriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albaycortez

    hocam çarpma falan değil benim bahsettiğim fan sesi çok gürültülü uğultu var ve gerçekten sessiz bi ortamda kafa şişiriyor

    belki toz birikmesinden kaynaklanan sıcaklığı düşürmek için fan daha hızlı çalışıyor olabilir. bi iç temizlik yapıp macunları fln yenileyin 1 seneyi geçtiyse laptop.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.