Şimdi Ara

Lenovo g500 ekran kablosu değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lenovo g500 modelli bilgisayarımın ekran kablosunda sıkıntı var. değiştirmem gerekiyor ama en ince şeyine kadar sökmem gerekiyor ondan dolayı bir yerde yaptırmayı düşünüyorum. 1-2 yere sordum 120 tl istiyorlar parça 20 tl işçilik 100 lira yani. elimde 75 tl var daha fazalsını maalesef veremem istanbul anadolu yakasında herhangi bir servis olur getiririm ürünü dediğim fiyata yapabilecek arkadaş var mı? Ya da evde artık kendim değişeceğim ama nasıl toplayacağım bir fikrim yok yardımlarınızı bekliyorum.

• Kolay bir işlem değil 120 tl de normal bir fiyat insanların işçiliğini kucumsemeyin o işi 75 tl ye yapan ustada usta değildir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hrstcrt

Kolay bir işlem değil 120 tl de normal bir fiyat insanların işçiliğini kucumsemeyin o işi 75 tl ye yapan ustada usta değildir .
    İnsanların işçiliğini küçümseme gibi bir amacım yok sadece belirttim, elimde olan miktar bu ve bilgisayarın yapılması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman kendin yapman lazım ilk önce bilgisayarım ekraninin çevresindeki vida kapaklarını çıkarıp ekranın bezelini çıkar sonra arka kapağı geriye çek ekran arkasından ve kameradan data kablosunu sok dikkatli sok ekrana zarar verme üstündeki banti ac öyle sok sonra pcnin kapağını kapa arkada ne kadar vida varsa sok sonra ekrani ac klavyenin sol üstünde arada clips var bıçak gibi bı şeyle geriye ittir klavyeyi sok tırnakları kırmadan sonra dikkatlice soketleri sok karıştırmamak için fotosunu çekebilirsin sonra üst kasayı sok anakart karşına çıkıcam data kablosunun diğer ucu burada sonra sok yenisini aynı yerlerden gecirerek tak düzgünce vida eksiltmeden aynı sırada topla cihazı hayırlı aksamlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP EKRAN SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.