Şimdi Ara

Lenovo B590 Notebook --- 524 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.pcdepo.com/page.php?act=urunDetay&urunID=9917&name=lenovo-essential-b590g-59369906-dizustu-bilgisayar

Fiyat gerçekten çok iyi.Netbook fiyatına notebook.
    Fiyat yanlış yazılmamıştır umarım.
    Ayrıca sitede k55vj'nin ve z500'ün de fiyatı gayet iyi.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx031d-notebook-urun8611.html

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366635-notebook-urun9960.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 7 Mayıs 2013; 21:56:16 >

• Epica z500 sorunsuz mudur?
    yoksa..
  • vay anasını..
  • Okuduklarimdan sonra asla almam bu siteden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaşanılan rezillikleri DH yönetimindeki arkadaşlara ispatlayın, yazışma vs.
    Direk yasaklasınlar firma isminı ve domaini
    Kara listeye alsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancez

Bu yaşanılan rezillikleri DH yönetimindeki arkadaşlara ispatlayın, yazışma vs.
    Kara listeye alsınlar

inanıyor musun bu dediklerine cidden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

boyle rezil firmadan alisveris yapamadan once tekrar dusunum havale ile siparis verdim 5dakika sonra arayip eger hemen havale yapmazsam siparisin iptal edilecegini soylediler iptal etmeyin dedig halde hemen arkasindan iptal ettiler satis sozlesmesinde 3 gun havale surem oldugunu soyleyince urunu almak zorunda degilsiniz aliyorsaniz hemen havale yapacaksiniz dediler ve aninda iptal ettiler.

Hakikaten rezillermiş

eminim 300 'cü saniyede aramışlardır tabi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dell 3585 vs Asus vivobook 15 ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siteyi bilmem ama Lenovodan böyle ucuz cihazlarından uzak durun, 2 adet var bunlardan kasa bu kadarmı kötü olur toplamda elli sefer açıp kapatılmayan kasa menteşeleri ve civataları dağıldı, servis garantiye almıyor, cihazı açtım kasa kalitesi 100 üzerinden puan verirseniz - 100 alır civataların karşılıkları gömme somunlar dağılmış, ekran kapanmadan devamlı açık şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Kara listeye alsınlar

ben ilk defa pcdepo konusunda bu kadar sorun görüyorum, havale yapan arkadaş, eminim ürünün fiyatı çok uygundu ve alanı da çok olunca sizden ya hemen havale yapın,ya da alacaklara stok açılsın diye öyle demişlerdir, gerçi o da yanlış da

• Firma bir kenara cihazın kasadan kalite akıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Kara listeye alsınlar

ben ilk defa pcdepo konusunda bu kadar sorun görüyorum, havale yapan arkadaş, eminim ürünün fiyatı çok uygundu ve alanı da çok olunca sizden ya hemen havale yapın,ya da alacaklara stok açılsın diye öyle demişlerdir, gerçi o da yanlış da

aynen gittigidiyorda adam pcdepo diye kendini tanıtıp ürün satıyor gerçek kullanıcıda ürünü alamıyor bu firmalar yüzünden bence çokta kötü bir durum yok ortada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.