Bildirim
Lenova z500 vs ACER V3 571G 53238G1TMAKK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
z500 daha iyi ozellik bakimindan -
ama acer 4 gb ekran kartı dıyor ve ekran kartı 730m sıralamada lenovadakı ekran kartının ustunde.
ama vatana baktıgım zaman 2 gb ekran kartı gosterıyor medıamarkt yanlısmı yazmıs yoksa 4gb ekran kartımı takmıs? -
Genel olarak bakıldığında donanımsal olarak Acer V3 çok az daha iyi diyebiliriz. Ama V3 serisi fazla ısınıyor diye yorumlar var. Acer V3 genel topicine okuyarak tercihte bulunursan daha iyi olur. -
peki parasının hakkını veriyor mu uygun mu bu fiyat lenova için -
Fena fiyat değil ama uygun da değil. Bonus kartınız varsa 100TL bonus düşünce 1599TL'ye 4 çekirdekli i7'li Lenovo Z500'ü Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Şu anda benim bildiğim en uygun yer orası. Geleceğe yatırım için daha iyi olur. Lenovo'nun da eksiklikleri var tabi (bütünleşik batarya, ters işleyen F tuşları gibi) ama bu fiyata en iyi donanımı sunan laptop Z500. Bana sorarsanız ilk tercih olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: isimbulamadim
Fena fiyat değil ama uygun da değil. Bonus kartınız varsa 100TL bonus düşünce 1599TL'ye 4 çekirdekli i7'li Lenovo Z500'ü Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Şu anda benim bildiğim en uygun yer orası. Geleceğe yatırım için daha iyi olur. Lenovo'nun da eksiklikleri var tabi (bütünleşik batarya, ters işleyen F tuşları gibi) ama bu fiyata en iyi donanımı sunan laptop Z500. Bana sorarsanız ilk tercih olmalı.
dediğiniz ürün bumuhttp://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-377408-z500-notebook-core-i7-220ghz-6gb-1tb-2gb-156-dvdrw-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=67901
bonus kartımda bulunmakta vatandan almayı düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taner007 -- 1 Eylül 2013; 17:40:59 >
-
Hayır o linkteki Z500'de 64bitlik 740M bulunmakta. Benim dediğim i7'lide 128bitlik 645M bulunmakta. Link şu: ( 1699TL - 100 TL)
Hepsiburada linki
İlla Vatan'dan alacağım diyorsanız 645M ve i5'lisini alın derim şahsen. Gerçi 64bit 740M de kötü bir ekran kartı değil ama 645M daha iyi gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulamadim -- 1 Eylül 2013; 18:08:05 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X