Şimdi Ara

Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunun fiyatı ne kadar eder arkadaşlar? ve nasıl satabilirim ?
     Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder?

• Cevaplayacak bir arkadaş yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorik

Cevaplayacak bir arkadaş yok mu

Az sonra cevap gelecek ! Bakayım makina model nosu görünüyor ise fotoğrafınızda...
    Tam seçemedim. Elinizde madem e-bay.com'dan üzerinde yazan leica ve devamındaki model adı veya nosu gibi bilgileri girerek arayın. e-bay'da eminim aynısı ürünler bulunacaktır. Tahminim bu alet iyi para eder ama doğru alıcıyı bulursanız. Kesin bir şey diyemiyeceğim aynı model mi bilemediğimden bir zamanlar birkaç kere kolaksiyonluk makina adı altında iyi paralara satılan buna benzer Leica'lara denk gelmiştim.

O üzerindeki lens sadece 400 us$ falan ediyor ! Çok temizse falan daha da yüksek fiyata çıkabilir, 1.000 us$'a bile görülüyor !!! E-bay'dan satmayı deneyin bence eğer satmayı düşünüyorsanız. Bizim memlekette alıcısını bulmanız zor olabilir.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=leica+elmarit+analog&_osacat=3323&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H1.Xleica+summarit+1%3A1.5.TRS0&_nkw=leica+summarit+1%3A1.5&_sacat=3323

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 1 Ağustos 2015; 19:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Cevaplayacak bir arkadaş yok mu

Az sonra cevap gelecek ! Bakayım makina model nosu görünüyor ise fotoğrafınızda...
    Tam seçemedim. Elinizde madem e-bay.com'dan üzerinde yazan leica ve devamındaki model adı veya nosu gibi bilgileri girerek arayın. e-bay'da eminim aynısı ürünler bulunacaktır. Tahminim bu alet iyi para eder ama doğru alıcıyı bulursanız. Kesin bir şey diyemiyeceğim aynı model mi bilemediğimden bir zamanlar birkaç kere kolaksiyonluk makina adı altında iyi paralara satılan buna benzer Leica'lara denk gelmiştim.

O üzerindeki lens sadece 400 us$ falan ediyor ! Çok temizse falan daha da yüksek fiyata çıkabilir, 1.000 us$'a bile görülüyor !!! E-bay'dan satmayı deneyin bence eğer satmayı düşünüyorsanız. Bizim memlekette alıcısını bulmanız zor olabilir.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=leica+elmarit+analog&_osacat=3323&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H1.Xleica+summarit+1%3A1.5.TRS0&_nkw=leica+summarit+1%3A1.5&_sacat=3323

merhaba yeni fotograflar çektim şimdi detaylıca bakabilirsiniz :) çok teşekkür ederim bu arada.

Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder? Leica marka antika bir makinemiz var bu ne kadar eder?

• Burada makinanızla ilgili detaylı bilgi var.

http://kenrockwell.com/leica/screw-mount/iiif.htm
  • quote:

Lens kesin o , doğru da eğer bu gövde de faal ise ve temiz mi görünüyor ? Lens optiklerinde çizik, içerde toz vb. gibi durumlar var mı ? Gövdede öizikler vs. var mı çok mu, derin mi, az mı ? Eğer temiz ise e-bay.com'a 1000 us$ ilan açın. Böyle bunu 1-2 ay ilan verin. Baktın alıcı yok, in fiyatı 800 $'a, baktın olmadı tekrar ver 600$'a mesela. Sadece lens temiz ve işlevsel ise dediğim gibi en az 400 us$'a gideri var. Bir de antika ve koleksiyonluk da bir makina. Şansınıza ilgilisi bulur ise iyi paraya komple satılabilir. Fakat anında satabilmeniz zor tabi. Sabırlı olmanız gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 1 Ağustos 2015; 22:56:23 >
  • Tahmini 400-600 dolar arası, ebay deki fiyatlara bakarsanız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Paraya ihtiyacınız yoksa satmayın bence,çocuğunuz bile kullanabilir bunu.Ve ilerde değeri artar
  • Pek değerlenme şansı yok. Bu modelden çok üretilmiş.
  • Siz daha iyi bilirsiniz tabi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

Siz daha iyi bilirsiniz tabi hocam

Bildiğimden değil, yukarıda verdiğim link de 180000 tane üretildiği yazıyor. Bu kadar çok üretilince değeri pek artmaz.

Burada da lens's review'u var, oldukça iyi.

http://www.stevehuffphoto.com/2013/05/18/more-classic-lenses-leica-50-1-5-summarit-the-canon-50-1-2-ltm/

• asukrumercan A kullanıcısına yanıt
    Sayfayı okuma şansım olmadı hocam görmedim o yüzden siz de Leica kullandığınız için

• quote:

Orijinalden alıntı: asukrumercan

quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

Siz daha iyi bilirsiniz tabi hocam

Bildiğimden değil, yukarıda verdiğim link de 180000 tane üretildiği yazıyor. Bu kadar çok üretilince değeri pek artmaz.

Burada da lens's review'u var, oldukça iyi.

http://www.stevehuffphoto.com/2013/05/18/more-classic-lenses-leica-50-1-5-summarit-the-canon-50-1-2-ltm/

Üretim nekadar çoksa değer okadar düşüyor malesef.

• Bu arada ben ebaydan 2 tane body aldım, IIIa ve IIIf tanesi kargo dahil 300 tlye geldi. Hemen al fiyatlara değil açık arttırmaların bitiş fiyatlarına bakmak lazım. Piyasasını açık arttıtmalar belirliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.