Şimdi Ara

LEHİM TUTMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama elimde bir Bluetooth kulaklık var. Anten kısmının lehimi söküldü. Yerine ne yaptıysam yeniden lehim atamadım. Feray marka lehim teli, lötfett pasta, sıcaklığı kontrol edilebilir havya, farklı ölçülerde havya ucu kullandım ama kartın üstüne lehim bir türlü oturmuyor. Havanın ucuyla birlikte tekrar kalıyor. Resimde işaretli alana lehim atıp üzerine 5 cm boyutunda cat5 kablo lehimleyecegim ama bir türlü lehim almıyor bölge. Alkol ve tiner ile de temizlediğim halde

LEHİM TUTMUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightWatchman0 -- 13 Şubat 2019; 11:52:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Resim?

• Diamondx D kullanıcısına yanıt
    Resim bu hocam
    LEHİM TUTMUYOR

• quote:

Orijinalden alıntı: Diamondx

Resim?
    www.resimag.com
    Resimag - 9535fd02971
    https://www.resimag.com/i/9535fd02971

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightWatchman0 -- 13 Şubat 2019; 11:48:19 >
  • lehim yapılacak yüzey (pad) sıcaktan kalkmış ve yok olmuş gibi duruyor.
    bu durumda yapılabilecek şeyler;
    o yüzeye bağlı başka yüzeye lehim yapmak. eğer böyle bir yüzey yoksa bağlantı yolunun yeşil boyasını dikkatlice kazıyıp yola lehim yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrgrup

lehim yapılacak yüzey (pad) sıcaktan kalkmış ve yok olmuş gibi duruyor.
    bu durumda yapılabilecek şeyler;
    o yüzeye bağlı başka yüzeye lehim yapmak. eğer böyle bir yüzey yoksa bağlantı yolunun yeşil boyasını dikkatlice kazıyıp yola lehim yapabilirsiniz
    abi o işaretlediğim alana lehim yapmam lazım. O kısım bluetotoh anteninin olduğu alan. Yani benim bir şekilde o resimde işaretlediğim alana lehimi yapmam gerekiyor. Kafayı yiyeceğim ya
  • Üstad oraya lehim YapAmAzsın.

Çık dışarı dene bakalım taşa toprağa mermere lehim yapabiliyor musun ? Lehimi sadece bakır alanlara yapabilirsin. Orada bakır alan yok. Pcb'nin kendisi var sadece ve asla lehim tutmaz.

O yolu takip ederek başka bir yere lehim yapmak zorundasınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lehim Teli Secimi
    11 yıl önce açıldı
    Lehim makinesi patladı.
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O yolu takip et nereye gidiyor veya o yolu biraz kazı bakırlar çıkmaya başlar oradan lehim yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harun577 -- 13 Şubat 2019; 13:2:55 >
  • Kartın üzerindeki pad kopmuş büyüteçle kontrol et yol gelmesi gerekir kopan pad e

• Aynen dediğiniz gibiymiş arkadaşlar. Kart üzerindeki pad kopmuş. Sizlerden aldığım bilgiler neticesinde kenardan gelen yolu buldum ve lehimledim. Bu şekilde halledilmiş oldu. Bilgi ve tecrübesini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.