Bildirim
LEHİM MAKİNASI SORUNU

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynısı benim de başıma gelmişti. Havyayı param parça ettim ama bir arıza bulamadım.
İçinde ısıyı sağlayan, uzun beyaz bir taş vardı, sorun ondaydı büyük ihtimal ama onda da görünürde hiçbir şey yoktu. -
rezistansı yanmıştır acıp tamirini deneyebilirsin ama izole için kullanılan malzeme dağılıyor tek parça kalabilirse kopuğu bağlarsın yoksa yeni alman gerekir.Ben bu tür durumlar için birde elimin altında gazlı havya bulunduruyorum tavsiye ederim. -
açtım içinde pek anlamam ama beyaz uzun taşdanmı dersiniz diğer yollarda bir sorun yok kopukluk falan,rezistansı bilemem ama makina lazım bu arada tamirini nasıl yapabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 6 Haziran 2013; 17:28:36 > -
Uç değiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: Webperfect
Uç değiştir
bu akşam lazım.Değiştirmeden olmazmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: CakirAkinSen
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce aldığım 30W'lık lehim makinasında hiçbir sorun yokken bugün çalışmadı.Fişe taktığım zaman hiç ısınmadığını farkettim.Sorun ne olabilir? nasıl tamir ederim?? makina lazım bu akşam.
reziztans kısmı yanmış olabilir. -
ısınma var lehim tutmuyorsa uç değiş düzelir 3tl bişe -
quote:
Orijinalden alıntı: Webperfect
ısınma var lehim tutmuyorsa uç değiş düzelir 3tl bişe
hiç ısınma yok makinada belli olmayacak kadar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: yucelnet
quote:
Orijinalden alıntı: CakirAkinSen
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce aldığım 30W'lık lehim makinasında hiçbir sorun yokken bugün çalışmadı.Fişe taktığım zaman hiç ısınmadığını farkettim.Sorun ne olabilir? nasıl tamir ederim?? makina lazım bu akşam.
reziztans kısmı yanmış olabilir.
tamiri varmıdır ne kadara olur? yeni makina almak dahamı mantıklıdır? -
Sonar al on numara ısınma süresi 3sn -
gerçekten içindeki rezistans yandı veya bozuldu ise artık uğraşılmaz onla, yenisini almak mantıklıdır. -
hm anladım teşekkürler.Sonara falan gerek yok bu saatten sonra
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X