Şimdi Ara

Legend of the Guardians (2010)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konusu

Ünlü film yapımcısı Zack Snyder (Watchmen, 300), Kathryn Lasky'nin 15 kitaplık "Guardians of Ga'Hoole" adlı eserini, beyazperdeye aktarıyor. Warner Bros. Pictures stüdyoları tarafından hazırlanan "Legend of the Guardians", Amerika ve Avustralya ortak yapımı olarak görücüye çıkacak. Animasyonun seslendirme kadrosunda ise oldukça bilinen isimler olan Emilie de Ravin, Abbie Cornish, Hugo Weaving, Geoffrey Rush ve Helen Mirren bulunuyor. Yapım, şu sıralar zirvede olan 3D kervanına katılarak; IMAX 3D ve RealD 3D olarak 24 Eylül 2010 (ABD) tarihinde sinemalarda olacak.

"Her şey, Soren isimli genç baykuşun, babası tarafından anlatılan 'Guardians of Ga'Hoole' isimli bir kahramanlık hikayesine büyülenmesiyle başlar. Hikaye, Ga'Hoole Savaşçıları; yani efsanevi kanatlı koruyucuların büyük savaşta tüm baykuş ırkını Safkanlardan (Pure Ones) nasıl kurtardığını anlatmaktadır. Soren, hayalindeki kahramanlara katılacağı günü düşünürken, ağabeyi Kludd, onun hayaliyle dalga geçmekte ve avlanmak için can atmaktadır, uçmak ve babasının küçük kardeşine olan sempatisini kendi üzerine çekmek istemektedir. Fakat Kludd'ın kıskaçlığı, iki kukumavın da yuvalarından kaybolup, Safkanların pençelerine düşmesine neden olmuştur. Şimdi Soren'in görevi, diğer genç baykuşlara yardım ederek cesaret isteyen bir kaçış yapmaktır. Efsanevi Ga'Hoole Savaşçıları'nın evi olan Kutsal Ağaç'ı bulmak için puslu denizleri ve onun gizemlerini birlikte geçeceklerdir. Soren'in tek umudu ise; Safkanları yenerek baykuş krallıklarını kurtarmaktır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 18 Haziran 2010; 14:07:10 >

• Zack Snyder'in filmleri ve çekim tekniği her zaman ilginç olmuştur.

Merakla bekliyoruz.
  • Atmosferi güzele benziyor ama bunun gibi hiç insan olmayan sadece hayvanlarla dolu filmler pek hoşuma gitmiyor.
  • Fragmanını henüz izledim, grafiklere hayran kaldım. Hayvanların gözleri vs o kadar parlak, o kadar gerçekçi ki bekleme listesine ekledim hemen. Fragmandaki müzik de süper.
  • Bir animasyon daha. Kaliteli animasyonları seviyorum.

Fragman da başarılı. Güzel birşey olduğunu belli ediyor.
  • İlk defa bir animasyonu seveceğim galiba
  •  Legend of the Guardians (2010)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konusu baya bi ilgi çekici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Temmuz 2010; 21:48:05 >

• Animasyon aşkım depreşti. Umarım hayalkırıklığı olmaz.
  • sitesindeki resimler gayet güzel
  • fragmanını ızledıgımde begebmıstım
    bırde ne zaman bu baykus suratlarını gorsem guluyorum cok komık suratlılar
    fılmın fragmanında gulmedıgım az pek az :)
  • baktıkça gidicem diyorum kendime

harika birşeye benziyor cidden
  • Arkadaşlar filmi 3 boyutlu (Xpand) olarak izleme fırsatım oldu. Şahsen çok beğendim filmi. Özellikle ortamları bize yansıtma konusunda çok iyiydi. Arada yapılan espriler gayet yerinde olmuş. Yavaş çekim sahneleri çok hoşuma gitti. (özellikle savaş sahnelerinde) . Bu arada yeri gelmişken söyleyeyim. Savaş sahneleri beklentimin üzerinde çıktı(baykuş yani bunlar ne yapabilir ki? düşüncesinde girmiştim) Filmin müzikleride uyumlu olmuş. Özellikle 3d de film kendisine kitliyor insanı. Yönetmenimiz Zack Snyder bana göre yine mükemmel bir iş çıkartmış. Tekrar tekrar söylemek de istemiyorum ama ortamların(Ambiyans-atmosfer artık ne derseniz diyin) bize yaşatılması çok başarılı.

Filmin senaryosunu zayıf buldum yalnız. Genel olarak iyi fakat arada yazar kadrosunun fazla zorladığı kanısındayım.
  • Konuyu açan arkadaş filmin Türkçe adını da yazarsa daha ilgi çekici olur. Gelen giden yok konuya. Ya da animasyon diye kimse filme gitmiyor.
  • Benden başka izleyen yok galiba Halbuki dh de bu film bayağı bir tartışılır diye bekliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Benden başka izleyen yok galiba Halbuki dh de bu film bayağı bir tartışılır diye bekliyordum.

Aklımda ama bir türlü izleyemedim yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Benden başka izleyen yok galiba Halbuki dh de bu film bayağı bir tartışılır diye bekliyordum.

Abi hadi izleyin artık sıkıldım ya. Filmin sonundaki ipucundan ne çıkar onu tartışalım spoilerler altında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Abi hadi izleyin artık sıkıldım ya. Filmin sonundaki ipucundan ne çıkar onu tartışalım spoilerler altında

Nete düşsün bak nasıl yorumlar yağıyor buraya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.