Bildirim
Legend (2015) l Tom Hardy
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güzel gibi -
yorum alalım ????
edit: bluray düşmüş, izleyen varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertMeteAlp -- 17 Ocak 2016; 3:43:34 > -
Tom Hardy olur da kötü olur mu hiç ... -
-
Tom Hardy ve Legend'ı yan yana görünce yine bi dövüş filmi beklemiştim.Gangster filmlerini hiç sevmem -
Bekliyorum tam aradığım tarzda film
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam çok iyi film de iyi gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darknuit
Tom Hardy olur da kötü olur mu hiç ...
Ronnie biraz fazlaca "Baba"vari geldi bana. Sanki abartılmış gibi ama beklemedeyiz. -
fragmanı falan begendim saglam filme benziyor gidilir buna -
-
Bu film için pek yazan olmamış. Filmin hikayesi falan gerçek miymiş ? Mad max'de çok baskin bi' rolü olmasa da bu adami cidden çok seviyorum. Alkol üreten 3 kardeşin hikayesini anlatan bi film vardi adini hatirlayamadim simdi.. O filmde de cok iyiydi
hollywoodda şu tom hardyden karizma bi adam var mı orta yaşlarında olup -
quote:
Orijinalden alıntı: PunkBunny
Bu film için pek yazan olmamış. Filmin hikayesi falan gerçek miymiş ? Mad max'de çok baskin bi' rolü olmasa da bu adami cidden çok seviyorum. Alkol üreten 3 kardeşin hikayesini anlatan bi film vardi adini hatirlayamadim simdi.. O filmde de cok iyiydi
Kanunsuzlarda mükemmeldi aynen.
Vakit bulabilsem gideceğim merak ediyorum filmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla salonda yok ..yeterlı kopya dagıtılmamıs
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluray sürümler ortamlarda yerini aldı. Severim Hardy reyizi izleyeyim bende -
Film nasıl beyler izlenir mi. ? -
oyunculuk dışında gerçekten kötü sıkıcı bir film. -
Öncelikle Tom Hardy'nin oyunculuğu ayrı bi olay ona bi şey diyemem ama bir filme en azından benim iyi diyebilmem için bi kişinin oyunuluğundan fazlası olmalı. Hikaye kesinlikle ilgi çekici değil her an bi dönüm noktası bi olay olucak da hah işte film asıl şimdi başladı dicem diye bekledim ama kesinlikle olmadı hikaye belki ilginç olabilirmiş fakat aktarımını hiç beğenmedim bazı şeylerde sanırım zaman geçişini aktaramadığı için kafa karışıklığı oluşabiliyor noldu şimdi bi anda diye bakıyosunuz meğer aylar geçmiş haberiniz yok. Filmin adına Legend demişler ve bu adamları doğu londranın sahibi vs gibi tanıtmışlar ama bu kardeşleri sokaktaki herhangi iki serseriden ayırt eden hiçbir şey göremedim filmde. Yeraltı dünyasında başarılı olmalarını sağlayacak hiçbir şey yokken (belki reggie'nın zekası denebilir fakat onun da pek işe yaradığı bi yer gösterilmiyor aksine kardeşine olan sadakati yüzünden saçmalıyor.) sözde londrada efsane olmuş olmaları çok mantıksız bence. Reggie'nin deli kardeşine mantıksız sadakati onun da pek parlak olmadığını gösteriyor en azından onu yönlendirebilir yaptıklarına yapacaklarına kısıtlamalar getirebilir onun saçma sapan fevri bir şeyler yapmasından alıkoyması için birilerini görevlendirebilirdi ha derseniz ki kardeşim bu biyografi tarzı bi film yalan mı söylesin adam , e kardeşim bu kadar mantıksızlığı da gözümüze sokmadan yapsın filmi. Filmin tek güzel sahnesi ikizlerin bisürü adamla savaştıkları sahne idi. onun dışında ne karakterlerin izliyiciye geçmesi (en azından benim açımdan) ne yapım ne anlatış hoşuma gitti. IMDB puanı KESİNLİKLE sizi yanıtmasın filmi izlerken sürekli kapatıp kapatmamak arasında gittim keşke kapatsaymışım hayatımda hiç bi filme vaktimi çaldı diye kızmamıştım bu filmi izleyinceye kadar ha tabi yine bu benim kişisel görüşüm izleyip beğenenler olur saygı duyarım ama neden beğenmişler onu da anlayacağımı sanmam.
Özet Editi:
Özet: Tek meziyetleri kavga edebilmek olan iki adamın yeraltı dünyasında bana göre anlam verilemeyen yükseliş ve batışını (daha çok kişisel hayatlarına odaklanarak) anlatan Tom Hardy'nin oyunculuğu hariç bir + sı bulunmayan öylesine 'meh' bir film.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimler -- 19 Ocak 2016; 1:33:44 >
Benzer içerikler
- testere 11
- interstellar özet
- neydi o filmin adı
- hannibal serisi
- james bond izleme sırası
- zombi filmleri
- kurgusal karakterler
- minyonlar 3
- the gorge yorumları
- joker filmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X