Şimdi Ara

Left 4 Dead Oynamak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

amd sempron 2.8 1.7ghz işlemci

512mb ddr400 oem ram

gigabyte k8ns anakart

axle fx5500 ekran kartı

bu özellikle ile left 4 dead oynayamıyorum :(

oyuna girince renkler bir birine giriyor ki fx5500 ile ilgili dünya çapından bir çok forumda kimsenin bu kart ile oynayamadığını okudum driverlar yükledim ama nafile.

ayrıca ramde 512mb bir 512mb ramde gerekir diye düşünüyorum

ana kartıma uyacak ve bu oyunu kasmadan oynayacağım bir ekran kartı önerirmisiniz ?

ayrıca işlemcim ekran kartı ve ram almama rağmen sorun çıkartırmı ?

cevaplarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Mart 2009; 10:58:00 >

• Malesef hiç bir bileşeniniz söylediğiniz oyunu oynamak için yeterli değil.Sistemin tamamını yenilemeniz lazım.

Sistem gereksinimleri:

Minimum:
    • İşletim sistemi: Microsoft Windows XP / Vista / Vista64
    • İşlemci: Pentium 4 3.0 GHz
    • Bellek: 1 GB
    • Ekran kartı: 128 MB, Shader model 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 veya üstü
    • Sabit disk: En az 7.5 GB boş alan
    • Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Tavsiye edilen:
    • İşletim sistemi: Microsoft Windows XP / Vista / Vista64
    • İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
    • Bellek: 1 GB
    • Ekran kartı: Shader model 3.0, NVidia 7600, ATI X1600 veya üstü
  • evet haklısınız lakin maddi durumum pek iyi değil en azından ekran kartını değiştirip bir tane daha 512 mb ram taksam oynayamazmıyım

yani illa işlemcimi değiştirmem mi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Mart 2009; 11:17:05 >
  • tavsiyem sistemi elden çıkarıp üzerine para koyarak yaptığınız bütçeyle yeni sistem almak olur ama parça değişimi ise asgari 1gb ram ve 7600GT agp bulmanız lazım
  • Alacağınız ekran kartına işlemciniz dar boğaz yapacaktır.Anakartınız AGP portuna sahip bu yüzden seçenekleriniz az.Yalnız şöyle ikinci el bölümünden 1950gt ya da pro bir kart alıp.1gb ta ram ekleyip kullanabilirsiz.Ancak pek fazla bir şey beklemeyiniz.İşlemcinizin sorun yaratacağı açık gözüküyor.Bir miktar hız aşırtma ile belki sisteminizi rahatlatabilirsiniz.
  • hız aşırtmakdan kastınız overlockmudur?

ayrıca Palit 256 MB 128 Bit 8600GT sonic+ Plus ekran kartı almayı düşünüyorum ne kadar doğru olur ?

ayrıca sistem değiştirmemekte biraz ısrarcıyım amd sempronumdan çok memnunum aslında her işimi görüyor bir çok oyunu oynuyorum ama işte bu oyunda bir sorun çıkarttı bana , onunda işlemciden ötürü olduğunu düşünmüyorum bir ekran kartı ve ram desteği ile çözebileceğime inanıyorum.

çok iyi bir görüntü kalitesi yakalamak gibi bir amacım yok oyunu en alt görüntü seviyesine indirsem bile yeter bana sadece kasmasın donmasın bu olursa ben oyunlarda grafik aramam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Mart 2009; 11:49:08 >
  • 1gb ram 50 liraya geliyor , ekran kartıda 70-80 lira civarı

1950gt dediğiniz kartın fiyatı 70 lira civarı

Palit 256 MB 128 Bit 8600GT sonic+ Plus bu kartlarda 70-80-90 civarı gidiyor sizce hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 5 Mart 2009; 12:52:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • L4D ÇOK FAZLA SİSTEM İSTEMİYOR. BİRAZ DÜŞÜK ÇÖZÜNÜRLÜKTE YAN KOMŞUDAKİ ÇOCUKLAR E2160 İŞLEMCİ + 1GB RAM + 6600GT İLE OYNUYORLAR.. SİZ 512 RAM + 8600GT / 2600XT YADA DENGİ KART ALDINIZMI YETERLİ OLUR..
  • evet haklısın ben mesela msi megabook laptopuma kurdum oyunu o bile açtı 32mb ekran kartı var düşün.ama çok kastı o ayrı mesele

ben şimdi ikinci el bölümünden bir arkadaşla 1gb ddr400 ram anlaştım o gelince ramim toplam 1,5 gb olucak

şimdi tek soru işareti kafamda ekran kartı kaldı
  • 8600gt, 2600pro, 2600xt gibi kartlar işini görür
  • 8600gtnin agpsi nerede?
    Agp olduğuna emin olduğunuz 7600gt-1650-1950pro,gt vs. bir kart +1gb ram ile oyunu ayarları kısarak oynayabilirsiniz. Tabi Sempron oyun zevki bırakır mı birkaç eski test bulup bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 5 Mart 2009; 14:11:42 >
  • Evet 8600GT alıp takamazsınız anakartınıza.Siz sadece Agp Kartları kullanabilirsiniz.Hız aşırtmadan kastım evet overlock belki bir nebze olsun alacağınız ekran kartını rahatlatır.İkinci elde satan bir arkadaş vardı x1950pro agp yi pazarlık yapıp alabilirsiniz.Aynı şekilde 1gb ddr400 ram almanız lazım.Çünkü alacağınız ekran kartı daha fazla Ram e ihtiyaç duyacaktır.Ama unutmayın ki bu dediklerim dahi sizin için yeterli bir çözüm olmayabilir.Ancak bundan daha fazla mümkün değil.
  • AGP oldugunuzu unuttum 2600xt agp , 1900pro/gt agp kartlardan alabilirsiniz mümkünse 1900 serisi olsun.. rami zaten almışsınız.. 100 tl civarına falan bulursunuz tahminimce 1900 serisi agp..
  • rame para buldumda wekran kartına nakit vericek kadar elim bol değil

kredi kartım var acaba 0 bir ekran kartımı alsam ? taksitle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

rame para buldumda wekran kartına nakit vericek kadar elim bol değil

kredi kartım var acaba 0 bir ekran kartımı alsam ? taksitle

gittigidiyor benzeri sitelerden k.k ile taksitlede alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.