Şimdi Ara

Left 4 Dead™ (ÇIKTI) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
1
Favori
78.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saatler sonra gelen edit: Düşük Pingli Yabancı Sunucular

http://forum.donanimhaber.com/m_29575220/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 5 Şubat 2009; 18:18:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Videolar...

abi ilk video ne ya öyle koptum o şişko cisim nedir

• quote:

Orjinalden alıntı: Defensif Mühendis

İyi ki hamachi varmış ya o da olmasa yani haliniz dumanmış

Dostum Sen ne çok uğraşıyorsun isteyen istediği şekilde oynar.
    Hamachi olmadanda halimiz duman değil ve olmayacakta arkadaşın verdiği düşük pingli server lar on numara hiç problemsiz lag sız oynanabiliyor. Hatta çokta zevkli geççiyor sanada tavsiye ederim non-steam server
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

quote:

Hamachi olmadanda halimiz duman değil ve olmayacakta arkadaşın verdiği düşük pingli server lar on numara hiç problemsiz lag sız oynanabiliyor. Hatta çokta zevkli geççiyor sanada tavsiye ederim non-steam server

Valla ben yazdğımın arkasındayım arkadaşım.hamachi denen o program(ki bana göre çok gereksiz bir program) olmasa haliniz duman.Ayrıca non steam serverlarda oynanıyor diyorsun ama ben sana bir şey söyleyim siz o serverlar da oynadığınızı zannediyorsunuz.orjinalla korsan server lar arasında dağlar kadar fark var.valla sizi bilmemde ben orjinalin tadını ve zevkini aldıktan sonra non steam oynayacak kadar aptal değilim.(Birde şunu açıklayım bir önceki sayfada küstahça yazılımış yazıya hitaben yazmıştım bu hamachi olmadan haliniz dumanmış yazısını)

• quote:

quote:

quote:

Valla ben yazdğımın arkasındayım arkadaşım.hamachi denen o program(ki bana göre çok gereksiz bir program) olmasa haliniz duman.Ayrıca non steam serverlarda oynanıyor diyorsun ama ben sana bir şey söyleyim siz o serverlar da oynadığınızı zannediyorsunuz.orjinalla korsan server lar arasında dağlar kadar fark var.valla sizi bilmemde ben orjinalin tadını ve zevkini aldıktan sonra non steam oynayacak kadar aptal değilim.(Birde şunu açıklayım bir önceki sayfada küstahça yazılımış yazıya hitaben yazmıştım bu hamachi olmadan haliniz dumanmış yazısını)

Orjinal server ile korsan server arasındaki farkları söyle bana?
    Ayrıca $49 gagtırınca Valve zaten otomatikman zevk komasına girmiş olman lazım..
    O parayı ben bu oyuna versem intihar ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: xıvcax

quote:

quote:

quote:

Ayrıca $49 gagtırınca Valve zaten otomatikman zevk komasına girmiş olman lazım..

Yahu intihar ederim ne demek yav yandaki sisteme para döktürürken intihar etmiyorsunuz ama hadi para vermek istemem dersen anlarım haklısındır türkiye şartlarına göre biraz tuzlu oyun ama yok intihar ederim yok komaya girerimde biraz ağır kaçıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Şubat 2009; 13:02:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen Crysis'e 50ytl ver 5 saate biten zevksiz bir oyuna intihar etme buna 60ytl ver intihar et bu yaşya bu zeka

• quote:

Arkadaşım. Biz diye konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz; Biz birlikte oynamaktan hoşlanıyoruz. Arkadaşlarımız ile, dostlarımız ile.. Bahsettiğin serverlarda tanımadığım etmediğim kişiler var. Sadece yetenekli insanlar değil hiçbirşeyden anlamayan insanlar da var. Mal mal dolaşanlar var. Mikrofonu olmayanlar var. Konuşmasını bilmeyenler var. Türkçe veya İngilizce anlamayanlar var.

Sonuç olarak. Ben bu oyunu yanlızca arkadaşlarımla oynarken zevk alıyorum ve başkalarıyla oynamak bana hiç zevk vermiyor. Sanki tek başıma Single player açmışımda onu oynuyormuşum hissi nasılsa o da bana o hissi veriyor. Ses yok seda yok. Yanında bot varmışçasına ilerliyorsun. Ama Hamachi'den dostlarımla oynadığımda çok eğleniyorum. Gecenin dörtlerine beşlerine kadar muhabbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz. arsnk ve kagemusha olmazsa o oyunu oynamam ben. Hamachi kadar küçük ve işlevsel programı yapan zekâdan Allah razı olsun. Sadece L4D için değil. Her türlü Multisi olan oyun için.. Başka da lafım yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Arkadaşım. Biz diye konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz; Biz birlikte oynamaktan hoşlanıyoruz. Arkadaşlarımız ile, dostlarımız ile.. Bahsettiğin serverlarda tanımadığım etmediğim kişiler var. Sadece yetenekli insanlar değil hiçbirşeyden anlamayan insanlar da var. Mal mal dolaşanlar var. Mikrofonu olmayanlar var. Konuşmasını bilmeyenler var. Türkçe veya İngilizce anlamayanlar var.

Sonuç olarak. Ben bu oyunu yanlızca arkadaşlarımla oynarken zevk alıyorum ve başkalarıyla oynamak bana hiç zevk vermiyor. Sanki tek başıma Single player açmışımda onu oynuyormuşum hissi nasılsa o da bana o hissi veriyor. Ses yok seda yok. Yanında bot varmışçasına ilerliyorsun. Ama Hamachi'den dostlarımla oynadığımda çok eğleniyorum. Gecenin dörtlerine beşlerine kadar muhabbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz. arsnk ve kagemusha olmazsa o oyunu oynamam ben. Hamachi kadar küçük ve işlevsel programı yapan zekâdan Allah razı olsun. Sadece L4D için değil. Her türlü Multisi olan oyun için.. Başka da lafım yok.

bunların hepsi steamde oluyor oynamak istediğim zaman arkadaş listemden bir kaç arkadaş konusup cok zevkli co-op yapiyoruz ve clanımızda var her gün versus kapışırız kendi serverimizide açtık lag loss hiç bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 8 Şubat 2009; 17:43:05 >

• Ben bu oyunu profesyonel olarak oynayıp clan işine girmek için orjinal aldım.Ayrıca Crysis gibi 5 saat oynanıp bir köşeye atılan bir oyunla,arkasında Valve'nin en az 2 yıl yenilikler sayesinde destek verip sıkılmadan oynayacağım oyunu bir tutmam.Ha ben Valve gibi oyuncuya diğerlerinden daha fazla önem bir firmaya verdiğim 60 YTL'ye de yanmam.

Ha yukarıda arkadaş ben arkadaşlarımla oynamaktan zevk alıyorum demiş tabii bu zevk meselesi ama bence tanımadıklarınla oynamak daha zevkli.Çünkü sürekli aynı insanlarla bu oyun aşırı sıkıyor.Aynı insanlarla oynarsan ömrünü Dead Air finali sürekli aynı benzin tankerinin üstünde aynı zombileri vurarak geçiriyorsun(tecrübelerime dayanarak söylüyorum).

Yabancılarla oynamaya karar verdiğimde farkettim tanımadığın insanlarla oynarsan onlardan yeni bilgiler,yeni taktikler öğreniyorsun.Edimdiğim arkadaşlıklarda cabası.Ayrıca orjinali olupta daha microfonsuz olanını görmedim.Sadece konuşmaya çekiliyorlar sen konuşursanda onlarda başlıyor konuşmaya.

İlk öğrendiğim şey münkün olduğunca oyunu Fransızlarla oynayın çünkü şu ana kadar gördüğüm kadarı ile içlerinde "mal" diye tabir edilenini görmedim.

Orjinalin bir faydasıda şu her an server bulabiliyorum,

-Ya ,Ahmet bağlansana Hamachi'ye
    -Olum işim var şimdi bağlamam
    muhabbetleride olmuyorum.Oynamak için illa Türk arkadaşlarıma gerek kalmıyor çünkü orjinal sayesinde yabancı arkadaşlarımla da oynayabiliyorum.Ayrıca Valve ileride ek paket çıkaracak o zaman crackini aramama oyuna monte etmeme gerekde aklmıyacak.

• Herkes nasıl isterse öyle oynasın
    Kesin birşey varki hamachi denen program kesinlikle gereksiz bir program değildir.
    Oyun eğer şu anki fiyatının yarısı kadar olsaydı bende orjinal alırdım fakat bu seferde oyunu orj. alamayan arkadaşlarımla oynama şansım olmazdı.
    Öyle yada böyle, oyunu mutlaka oynayın ben hala çok zevk alıyorum. Detaylar, seslendirmeler oynanabilirlik ve haritalar (sınırlı olsada) çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman
    Sen Crysis'e 50ytl ver 5 saate biten zevksiz bir oyuna intihar etme buna 60ytl ver intihar et bu yaşya bu zeka

Crysis hiç oynamadım.. Bu bir.. Lafın bana ise..
    2. si ise yandaki sistem diyorsun ben o sistemi kaç sene kullanıcağım tabi bunlarıda ıskalıyarak konuşuyorsun..
    2 tane orjinal oyun aldım şuana kadar zaten.. 1- Cod2 2-CS:S ikisini toplasan $49 etmez..
    Onlarıda birer sene arayla almıştım..
    Bu oyunda da $49 yapıcak bir özellik göremiyorum.. Kriz var diye millet ağlar, birileri çıkar $49 oyun alır..
    Beni ilgilendirmez zaten ister alır orjinal oynarsınız ister crackli sunucuda oynarsınız..
    Kimseyi de ilgilendirmez bu da zaten.. Ama işgüzarlık yapıp orjinal alın bilmem ne havaları yapılmasın bize burda..
    Orjinal alınca sanki bir avantajı varmış gibi sunulmasın.. Çünkü hiç bir farkı yok..

Bakıyorum da CS:S'a orjinal sunucular açıp başkalarının geçmesini önleyenler yine aynı stratejiyi izliyorlar.. Ama bu sefer yemez.. Bu kadarı da fazla..
    Ben 100 pingle 200 pingle oynarım yine o 30 pingli diye orjinal oyun almam.. Takılsınlar kafalarına göre.. Bende bu sistem var kaç senelik oyun source hala 100fps ile anca oynanıyor.. Kim düşünüyormuş kullanıcıları Valve'mi? Komik olmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xıvcax -- 9 Şubat 2009; 0:05:14 >

• yeni senaryo geldimi
  • l4d'i konsolda oynuyorum ama bende zamanında non steam takılırken orange box'la giriş yaptım steam'e ve orange box'u alarak ne güzel bir karar verdiğimi anlamış oldum :)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

Crysis hiç oynamadım.. Bu bir.. Lafın bana ise..
    2. si ise yandaki sistem diyorsun ben o sistemi kaç sene kullanıcağım tabi bunlarıda ıskalıyarak konuşuyorsun..
    2 tane orjinal oyun aldım şuana kadar zaten.. 1- Cod2 2-CS:S ikisini toplasan $49 etmez..
    Onlarıda birer sene arayla almıştım..
    Bu oyunda da $49 yapıcak bir özellik göremiyorum.. Kriz var diye millet ağlar, birileri çıkar $49 oyun alır..
    Beni ilgilendirmez zaten ister alır orjinal oynarsınız ister crackli sunucuda oynarsınız..
    Kimseyi de ilgilendirmez bu da zaten.. Ama işgüzarlık yapıp orjinal alın bilmem ne havaları yapılmasın bize burda..
    Orjinal alınca sanki bir avantajı varmış gibi sunulmasın.. Çünkü hiç bir farkı yok..

Bakıyorum da CS:S'a orjinal sunucular açıp başkalarının geçmesini önleyenler yine aynı stratejiyi izliyorlar.. Ama bu sefer yemez.. Bu kadarı da fazla..
    Ben 100 pingle 200 pingle oynarım yine o 30 pingli diye orjinal oyun almam.. Takılsınlar kafalarına göre.. Bende bu sistem var kaç senelik oyun source hala 100fps ile anca oynanıyor.. Kim düşünüyormuş kullanıcıları Valve'mi? Komik olmayın..

Oynarken eğlenirken Teşekkürler Valve(ki bir kaç sayfa ötede kanıtı var), iş paraya orjinale geldimi kötü Valve(ki üstte ve yine birkaç sayfa ötede kanıtı var).Bravo alkışlıyorum sizi

• quote:

Orjinalden alıntı: jamez

yeni senaryo geldimi

Valve'den açıklama geldi.Bahar aylarında yeni senaryolar ve haritaların olacağı bir paket yayınlanacak.
  • bu oyun single player oynanıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: SuGuRSuZ

bu oyun single player oynanıyormu

Oynanıyor ama zevksiz yanında ki adamlar yapay zeka sonucta ne beklersin ki

Karsına alcan experti senin team kanser

Bot Team ile zevkli olmuyor
  • peki bendeki korsan oyun multi oynayabilirmiyim
  • ben yeni l4d ağı kurdum hepinizi bekliorum

ağ:left.4.yeri
    password:1234
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.