Şimdi Ara

Left 4 Dead™ (ÇIKTI) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
1
Favori
78.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu hamachi yi kurdum, hamachi için gerekli engine.dll dosyasınıda indirdim ama dll dosyasını oyuna attığımda oyun hata veriyor açılmıyor 1013 sürümünü kullanıyorum hamachiden oynayamadım bi türlü başka bi yolu var mı
  • iyi sabahlar arkadaşlar benim bu oyunun ayarlarıyla ilgili bi sorum olacaktı...

Oyunu yükledim sorun yok ama oyunun açılış menüse geldikten sonra ayarlardan ekran çözünürlüğüne gelip 1280 * 768e getiriyorum sonra kontrolleri kendi isteğime göre değiştiriyorum ama oyuna her girişte eski ayarlara dönmüş oluyo ve ben bu ayarları her seferinde oyunu her açılışta oynamak için yapmak zorunda kalıyorum.Gına geldi bu ayarları sürekli değiştirmekten...Yani işin özü bu ayarlar kaydedilmiyor mu ?

Acaba bunun bi yolu var mı yada benim gibi bu sorunu yaşayan var mı ?

Yardım edeceğinizi umuyorum,tşkler...
  • Arkadaşlar ben de bu oyunu indirdim açılmış hali 7gb falan baya sevdim paso bill oluyorum :P
    Ama online nasıl oynayacam, versiyon nedir bilmiyorum. Hiç online bir oyun oynamadım...

Bu arada o Hunter'a sinir oluyorum xD
  • bu oyunun ılkını oynamıstım eglencelı bı oyundu adrenalını bol :))
  • Arkadaşlar birisi left for dead için tüm patch linklerini koyabilirmi? bide en son patch versiyonunu yükleyebilmemiz için önceki patch versiyonlarınıda yüklemememiz gerekiyormu?
  • http://store.steampowered.com/app/500/

left 4 dead crash course eklentisi ile tekrardan indirime girdi...
    %50 indirimli olarak 14.99$
    4lü paket 49.99$

şu ana kadar iki kere 50 dolardan 25 dolara indirim oldu, bir kere de 30 dolara indirim oldu.
    normal fiyatı da önce 40 dolara düştü.
    son olarak 30 dolar idi.

15 dolar verilir diyen arkadaşlar için iyi bir fırsat...

weekend deal yazısı göremedim, crash course dlc kutlaması şeklinde verilmiş,
    bitiş tarihini de göremedim.
  • 31 Ekimde gelecek olan Dead Before Dawn ve Cold Case senaryolarından haberi olan var mı?
  • teşekkürler
  • bu oyun win 7 64 bit te sorunsuz birşekilde çalışıyormu?
  • win 7 64bit te çalışıyor sorunsuz
  • left4dead in ilk oyununu dün şans eseri internet cafede açtım çok beğendim bunu bitirip 2. oyunu bekleriz artık
  • eywallah satın aldım ozaman 7$ a düşürmüşler oyunu steam de
  • oyunu açtıgımda en üstteki menulerde 1.play campaign 2.realism 3.survival 4.versus ve en sondada single player var..ama mouse bu alt menulere hareket etmyor..neden..single playera giremiyorum..1 cide olan play campaign de kalıyor mouse bunun alt menuleride 1quickmatch online 2 with server 3 friend 4 steam...ben ise single playera giren varsa bu problem nedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuffguy -- 6 Ocak 2010; 14:50:02 >
  • realism dediğine göre left 4 dead 2 oyunundan bahsediyosun, ilk oyunda realism mod yok.
    left 4 dead 2 başlığı var buralarda bi yerde.
  • HARİKA BİR OYUN . GECE OYNAYIN
  • TUFFY KARDEŞİM OYUNU BİR DAHA YÜKLE
  • l4dtr456 = Ağ adı
    123 = Şifre

Gelin dolsun buralar :D
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.